Je komt niets te kort!

Altijd zeer tevreden met de frietjes van Snackmobiel. Ook aan snacks kom je niets te kort! Er wordt vooruit gebakken, waardoor je lekker meteen kan eten.

Geweldig!

Goede smaak, voldoende te eten. Niemand komt iets te kort. Gezellig en bekwaam personeel.

Top geregeld en lekker eten!

Wederom prima geregeld, alles aanwezig en aan niet tekort! Heerlijk gegeten.

Afgelopen dinsdag weer heerlijk gegeten. Deze keer gekozen voor de happy homestyle burger met frietjes en drinken. Was weer top! Bedankt voor de goeie service.

Altijd top

Al een aantal keren gebruik gemaakt van jullie diensten. Altijd hele goede communicatie en afspraken. Producten ook prima

Top verzorgd!!

Van begin tot eind helemaal top. Er wordt meegedacht over de invulling en werkelijk alles is mogelijk. Op de dag zelf hoef je ook nergens aan te denken. Alle gasten worden helemaal in de watten gelegd en het eten was echt super lekker. Dankjewel hiervoor!!

Top kwaliteit door topper geserveerd

Was de 2e keer bij ons. Wederom perfect geweest. Gasten waren allemaal heel erg tevreden en Saskia is een toppertje. Zij dpet dit echt geweldig. Bedankt voor de goede service, het zal niet de laatste keer zijn !!!

Het was geweldig op t feestje van onze zoon

Super vriendelijk Wij mochten van alles proeven het was een feestje Om van jullie snacks te mogen genieten Bedankt snack mobiel .

Dit is de tweede keer dat we gebruik maken van de snackmobiel. Vanaf de offerte goede en duidelijke communicatie. Bij aankomst van de snackmobiel kan er met 10 min gestart worden. De frietbakker is sociaal en vriendelijk en er is heel veel keuze in snacks (ook voor vega/vegan).

Goed eten en gezellige sfeer

Zeer gezellig en erg lekker! Professioneel en oog voor elke klant!

meer dan goed,

extra tijd ingepland , 3 uur omdat gasten in de loop van de avond aankomen, ideaal. zijn heel flexibel en doen voorstellen, dus er werd zelfs rondgegaan met de snacks door de vetspetters. kwaliteit zeer goed, met zorgbereid, alle gasten waren erover te spreken. Er zijn veel aanbieders met een frietkraam, maar ik zou de volgende keren weer Snackmobiel inzetten en aanraden, gewoon doen! nogmaals dank

Het was super!

Het was in 1 woord een succes! Een vriendelijke ontspannen goedgehumeurde medewerkster, die ons voorzag van uitstekend gebakken gouden patat en snacks die lekker waren! Een mooie en schone wagen! We kijken er echt met plezier op terug!

We hebben genoten van het heerlijke aanbod van de Snackmobiel.

Volop keuze, er werd rekening gehouden met allergieën, snelle bediening door een goed gemutste medewerker. De mensen hebben genoten.

TOP

Zoals altijd weer een feestje! met dank aan de Service van jullie Snackmobiel

Het was weer geweldig, gewoon lekker en weer met de gezellige Sas die al weer gereserveerd is voor komend jaar.

We vinden het een geweldig concept

We waren 30 jaar getrouwd en gaven een feestje. Daar wilden we ook iets te eten bij en kwamen toen bij jullie terecht. We hadden al eens eerder met jullie bij anderen kennis gemaakt. We vonden jullie toen zeer goed. Vandaar onze keuze.. Ook de gasten vonden alles zeer goed. Goed gebakken friet en ook goede snacks. We hadden alleen maar goede reacties. Bedankt voor jullie inzet en goede kwaliteit en we zullen jullie ook zeker bij anderen aanbevelen. Nogmaals bedankt namens een zeer tevreden bruidspaar. TOP.

Super snel en lekker!

Keurig op tijd, supersnel en erg lekker! Een hele vriendelijke snackman

Geweldig, lekker eten en veel keuze. Ook de kids vonden het lekker

Op tijd aanwezig, lekker eten en veel keuze

super leuk en kwalitatief zeer goed

we hebben snackmobiel gezellig op visite gehad op onze locatie bij de Meerlanden Heemstede. wat een gezellige boel. medewerker stond snel klaar met de snackmobiel en niks was hem teveel. vragen werden beantwoord en wat hij bakte bracht ie ook zelfs met plezier nog even rond. allerlei heerlijke snacks en frites. allemaal van goede kwaliteit. ruim aanbod sauzen en alles was er ruim voldoende. weet je wat het mooiste was.. nog even een ouderwetse dubbellikker aan het eind.

Super vrolijke medewerker

Gewoon top

We hebben Snackmobiel ingehuurd voor een feest bij ons thuis. Kwaliteit eten maar ook zeker personeel was erg goed. Zeker een aanrader en voor het volgende feestje is Snackmobiel weer welkom

prima producten, minder prettig personeel

Friet en snacks waren heerlijk. Minder prettig persoon die er achter stond. Bij iemand die geen zout op de friet wilde werd erg moeilijk gedaan, dan moest de bak eerst helemaal leeg en schoongeveegd worden. Kinderen hebben geen ijsje gehad. 5 minuten voor de tijd kon er geen snack meer besteld, want hij moest nog naar 2 klanten. Jammer, we hebben het ook anders meegemaakt. Waar er 2 heel leuke gasten kwamen die niet moeilijk deden. en op het laatst nog een bak rond lieten gaan met gebakken snacks.

Goed verzorgde snacks!

Goed verzorgde snacks met gezellige dames. Er was een misverstand over de locatie echter is deze erg vlot en doeltreffend opgelost. Binnen afzienbare tijd was de snackmobiel op het juiste adres. De dames hebben heel hard gewerkt om de verloren tijd goed te maken. Onze vakmannen waren meer dan tevreden.

Wij hebben wederom genoten van jullie vette hap. Een opmerking, maar die is echt persoonlijk. Ik heb het idee dat we de vorige keer andere runderkroketten hadden. Deze waren ook niet slecht, maar m.i. waren ze vorige keer beter.

Lekker en goed geregeld!

Snelle service, ruim assortiment, lekker, leuk personeel.

Graafschappad 30

5691LX Son en breugel