Alles, van advies, offerte en installatie verliep zeer soepel en vakkundig.
Prima contact tijdens hele proces , alleen jammer dat de bestelde / aanbevolen panelen niet geleverd konden worden en ik voor de op een na beste panelen moet kiezen. Installatie snel en vakkundig.
Vanaf het eerste moment tot aan de laatste afhandeling heb ik alleen maar positieve ervaringen met Zon Advies. Ik kreeg een duidelijk advies. Afhandeling was zeer correct en de plaatsing ging soepel en snel. Kortom een bedrijf wat service hoog in het vaandel heeft staan.
Goed advies gekregen. Contract getekend en rond eind juni zouden ze geplaatst worden. Na enkele mails dat de planning nog gemaakt werd, werd het 1 augustus. De panelen liggen op het dak en op de garage. Die laatste bleken niet te passen. De monteurs gaven advies en we vonden een oplossing. Echter was de kabel die ik Zou aanleggen(dezelfde als die naar zolder ligt) volgens de monteur niet goed. Kortom 8 panelen werken en 6 liggen niks te doen. Na contact zou ik teruggebeld worden door degene die er meer van weet. De 5 de contact gehad. De 13 maar gemaild en de 16 nogmaals. Geen reactie tot nu. Maar ook 6 niet werkende panelen van enkele duizenden euro’s. Gewoon slecht.
Geachte heer Zevering, Dank voor uw positieve reactie dat alles netjes is opgelost en aangesloten. Ook wij leren van onze menselijke foutjes.
Na offerte aangevraagd te hebben kwam deze partij er positief uit Prijs goed, advies gaf vertrouwen Afspraken nagekomen, professioneel team
Zeer duidelijke communicatie. Namen de moeite om 2x langs te komen. Installatie zonder problemen verlopen. Ik heb het toppakket gekozen met zeer lange garantie op zo'n beetje alles. Wat erg prettig is dat ik zelf verder niets hoefde te doen. Zij hebben alle benodigde instanties geregeld (Nuon, Alliander, etc..) inclusief de BTW teruggave. Werkt nu fantastisch. Na 1 maand al 755 kWh opgewekt!
Vorig jaar augustus zonnepannelen laten aanleggen. Het ging meteen mis toen ze niet de juiste materialen hadden om 2 van de 11 panelen op de dakapel te plaatsen dus hebben ze alle 11 schuin geplaats. Echter zijn er 2 in de schaduw geplaats. Gebeld en zal opgelost worden. Toen kwam de de eerste regenbui en kreeg lekkage bleek dat er 3 dakpannen kapot waren weer gebeld... zal ook opgelost worden wel moest ik zelf de dakpannen regelen wat dat stond in het contract werd mij verteld. 2 maanden verder en minimaal 1x per week gebeld werd er eindelijk actie onder nomen. Dakpannen werden vervangen en maar 1 zonnepaneel verplaats. Nu bijna een jaar later heb ik nog steeds waterschade.. kort samengevat "SLECHTE SERVICE".
Geachte heer Schuil, Op 29 juli 2018 en ruim een jaar geleden heeft u melding gemaakt van lekkage. Op 19 september 2018 heeft onze monteur samen met u de oorzaak bekeken. Het bleek de nokpan te zijn die op dat moment provisorisch gekit is door onze monteur. De monteur heeft ook aangegeven dat het dak in niet al te beste staat is en dat het ook behoorlijk golvend is. De kapotte nokpan is niet gelegen op het punt waar wij werkzaam zijn geweest. Dit is heel vervelend en blijft altijd ruimte voor discussie en vandaar dat wij kosteloos in november nadat u de nokpan heeft aangeschaft deze hebben geplaatst als service. Bovendien zal onze monteur een kapotte dakpan altijd melden tijdens de montage omdat aan de klant gevraagd wordt altijd reserve dakpannen voorradig te hebben ingeval van breuk. Uw installatie heeft na exact een jaar 3.250 kWh geproduceerd ondanks onze productie afgifte van 2.979 kWh in het eerste jaar. Aldus produceert uw installatie boven verwachting en geeft geen reden tot klagen. Zon Advies Nederland zal iedere klacht naar redelijkheid en billijkheid behandelen en in uw beleving is dit niet gebeurd en dat betreuren wij.
Vanaf het eerste contact prettig geholpen, vriendelijk personeel en duidelijke, vrijblijvende informatie gekregen. Na besluit zonnepanelen te gaan plaatsen, goede afspraken over plaatsing en service. Ervaren monteurs, werken snel en netjes.
De heer Hintzen kwam bij ons thuis onze situatie bekijken; hoe anders dan bij andere bedrijven die via Google earth de situatie bekeken en dan een offerte opmaakten! Een bedrijf wilde zelfs via onze buren de panelen op ons dak bevestigen! (vanwege ons afdak). De heer Hintzen kwam al snel met een alternatief en benoemde alles heel kordaat hoe het zou moeten gebeuren. We waren overtuigd. De installatie verliep op een heel prettige manier, beleefde werknemers en na een kleine 3 uren hadden wij de panelen op ons dak. Een half uur later werd er een bos bloemen bezorgd om ons te feliciteren met onze panelen! Hoe attent! Onze keus was TOP!
In een goed gesprek, werd een keuze gemaakt uit de verschillende mogelijkheden. De voor en nadelen werden duidelijk verteld. Omdat onze nieuwbouw woning is uitgevoerd met een warmtepomp. (geen gas meer) werd een totaalplaatje gemaakt waarbij ongeveer op jaarbasis de totale energiebehoefte door de panelen wordt afgedekt. Het totaal paste ook in het financiële plaatje. Op de afgesproken plaatsingsdatum werden snel en vakkundig de panelen gelegd. Ook de monteurs pleegde spontaan overleg met mij, bij een kleine aanpassing in het voorgestelde leg plan.
Ze hebben goed werk geleverd, alles is goed verlopen en het dak ligt er keurig bij.
Werken keurig volgens gemaakte afspraken.
Zijn heel goed geïnformeerd. Ook met het plaatsen van de panelen ging alles zo als was gezegd. Alles werd netjes achter gelaten.👍
Vanaf het eerste contact, het thuisbezoek voor de beoordeling van de mogelijkheden en de effectiviteit tot en met de installatie zijn wij bevestigd in onze keuze voor Zon Advies Nederland.
aanloop+offerte zeer goed, na ondertekenen offerte onvoldoende, uitvoering prima
Bij de keuze enkele verkopers van ook concurrenten over de vloer gehad. Zonadvies kwam betrouwbaar over en ook nog eens prijstechnisch het voordeligst. Verkoper van Zonadvies had een goed onderbouwd verhaal. Dus met hen in zee gegaan en geen spijt! Door de grote drukte momenteel (veel mensen willen zonnepanelen) lijkt het op het hoofdkantoor wat minder soepel te gaan. Daar moest ik toch achteraan, maar eerlijk is eerlijk: uiteindelijk is alles perfect geregeld. We zijn allemaal wel eens druk... Kan gebeuren. De dag van de installatie was helemaal perfect, met name omdat de installateurs ter plaatsen nog een beter legplan hebben bedacht dan van te voren opgesteld (ik heb een "moeilijk" dak). Geweldig dat ze dit wilden doen. Kan Zonadvies dus van harte aan bevelen.
Erg netjes geïnstalleerd, vriendelijke installateurs. Kwamen afspraken goed na.
Jack heeft ons van goed advies voorzien en kwam met goede alternatieven. Het geheel ziet er mooi en strak uit en wij zijn zeer tevreden over zowel het advies als de montage.
We zijn heel tevreden over zon advies Nederland. Goede en snelle communicatie .
De heer Hintzen bezocht ons en al gauw was duidelijk hoe hij te werk zou gaan en waar de omvormer zou kunnen komen. Dit in tegenstelling tot een ander bedrijf, waarbij de panelen via het dak van de buren geplaatst zouden moeten worden in verband met ons afdak, waar wij niet blij mee waren (eventuele schade!). Ook de omvormer kwam op een zeer gunstige plaats. Kortom, deskundig! Evenals de uitvoering. Laat de zon maar schijnen!
Tot nu toe alleen positief
Prettig kennismakingsgesprek gehad met duidelijke mogelijkheden qua voor en nadelen van de diverse producten. Nemen alle tijd en bieden goede service. Niet een 10 gegeven aangezien er qua communicatie op het tijdstip van plaatsing het een en ander verkeerd ging, echter is dit ook wel weer erg netjes opgelost, zodat het allemaal toch top voor elkaar kwam. Hartelijk dank en hopelijk veel goede zonuren voor de nieuwe en oude aankopers bij zon advies. Ps; Joop bedankt
Zeer ervaren vakmensen, zowel wat betreft het advies als montage. Alles werd geheel volgens afspraak gemonteerd en het systeem werkt perfect. Wij zijn zeer tevreden.
De technische montage werd anders gedaan dan van tevoren besproken, waardoor 1 paneel nu al snel in de schaduw ligt. De elektrische aansluiting werd een week daarna gedaan. Nu ruim een maand later moet de app nog steeds geïnstalleerd worden, de panelen liggen nog steeds scheef en er steken nog stalen delen uit. Op bellen wordt niet gereageerd, op mails wel, maar er gebeurt nog steeds niets...