Prima gasten

De mannen hebben snel en netjes gewerkt. De installatie zag er goed afgewerkt uit. Ook in overleg de installatie aangelgd zoals wij dat wilde hebben. Blij met de panelen....

Goed en vlot uitgevoerd op de dag van plaatsing.

als 1 vd 4 aanbieders gaf de doorslag de hoofdschakelaar die geplaatst is. ( bij andere 3 hier geen advies over gehad) Aftersales mag iets beter. Niets gehoord van John totdat ik hem daar op wees. Nu nog het traject vd btw teruggave. Hoe dit gaat. Mvg. Peter

Boven verwachting

Ik had een informatief gesprek met Keasberry. Dat was prettig en duidelijk. De offerte kwam snel en was compleet en duidelijk. Op vragen werd snel gereageerd. Zelfs in het weekend werd er gereageerd. Afspraak tot plaatsing kwam vlot tot stand. Voor de dag van de plaatsijg werd ik door Keasberry gebeld om te melden dat de opgenomen stelpost voor een stelling kwam te vervallen. De monteurs gaven aan daar geen baat bij te hebben. Er volgde zeer snel een creditnota. Op de dag van de installatie dreigde het toch bijna mis te gaan. De afgesproken opstelling bleek niet uitvoerbaar. De monteurs Rik en Mo lieten het er echter niet bij zitten. Samen kwamen we alsnog tot een oplossing. Ze moesten alleen het bevestigingsmateriaal zelf op maat zagen. De installatie verliep goed en na afloop kreeg ik een keurige overdracht. Nadat ze waren vertrokken zag ik dat een klem van een zonnepanneel niet helemaal recht zat. Ik belde Rik en ze kwamen direct terug om het te herstellen met het excuus dat het niet direct 100% was. Kijk dat is top! Later stuurde Keasberry me een bericht waarin hij toelichtte hoe het vervolg ging met de BTW teruggave. Al met al werd ik meerdere malen positief verrast en de kleine problemen werden direct opgelost. Vandaar: boven verwachting.

Tevreden klant.

Op 5 mei 2020 heb ik een adviesgesprek gehad met de heer Keasberry. Goede vakkundige presentatie gekregen over verschillende typen zonnepanelen en systemen. Ik heb van de zes offertes alle onderdelen per onderdeel vergeleken. Zon Advies Nederland kwam er verreweg het beste uit. De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend te noemen. Het servicepakket en de garantie op de onderdelen en op de montage is prima. De montage van de 13 zonnepanelen is vloeiend verlopen. Twee personen monteerden de zonnepanelen op het dak en de elektricien verzorgde de aansluiting in de groepenkast. Een vakkundig team die op elkaar ingespeeld is. De montage is naar behoren en netjes afgewerkt. De communicatie verliep vlotjes. Na de montage is er contact opgenomen door de adviseur, de heer Keasberry of de montage naar behoren is gegaan. De BTW teruggave wordt geregeld door Zon Advies Nederland. Op 5 mei 2020 heb ik een offerte ontvangen en op 2 juni 2020 zijn de zonnepanelen gemonteerd. Kortom Zon Advies Nederland doen wat ze beloven. Franco en Astrid

Voorwerk, begeleiding en uitvoering voldeden aan mijn verwachtingen.

Het contact met de adviseur alsmede met de medewerkers van Zonadvies Nederland is zeer goed verlopen. Het gaf gelijk een vertrouwd gevoel. De uitleg tijdens de gesprekken waren duidelijk zodat er weinig vragen overbleven. Ook de verdere begeleiding verdient een pluim. Zowel tijdens de voorbereiding alsmede bij de uitvoering hebben de medewerkers zich fatsoenlijk en professioneel gedragen. Ook de oplevering is correct uitgevoerd. Al met al totaal geen spijt gehad om met Zon Advies Nederland in zee te gaan.

Wij zijn tevreden over het proces er naar toe als ook over de uitvoering

Deskundig , betrouwbaar , flexibel in voortraject en de uitvoering.

fantastisch duo

de manier waarop jullie bij mij de zonnepanelen geplaatst hebben was fantastisch,de een dit het binnenwerk,en de ander was op het dak bezig,dit was zo op elkaar afgestemd,eenbeter duo kan bijna niet.

Zeer tevreden over de voorbereiding en het eindresultaat.

De voor gesprekken met de heer Wansink van ZON ADVIES NEDERLAND waren prettig en een goede voorlichting. De montage ploeg waren nette jongens en hebben het netjes afgewerkt. Ook de btw teruggave die door Zon ADVIES geregeld wordt verloop prima. Het motto klopt helemaal ze doen wat ze beloven.

Supertevreden klant!

Ik ben zeer positief over het eerlijke advies door adviseur Anjo en de goede prijsafspraken tot en met het deskundige installatieteam en de oplevering. Ondanks corona werden de panelen volgens planning geplaatst met gepaste maatregelen. Klein verbeterpuntje is dat gemaakte keuzes voor bevestiging ook duidelijk moeten zijn bij het installatieteam zodat ze direct de goede materialen bij zich hebben. Maar direct opgelost en dat is ook kwaliteit en service!

Zorgeloze service

Deskundige advies en vakkundige plaatsing. Voor vragen kon ik altijd terecht zowel telefonisch als via e-mail. Heel tevreden.

Alle gemaakte afspraken zijn volledig waargemaakt!

Installatie is vlekkeloos verlopen. Het feit dat administratie uit handen wordt genomen spreekt mij erg aan!

Vakkundig en prettig contact

Wij hebben niet voor niks voor de tweede keer een aantal zonnepanelen besteld bij Zon Advies Nederland. Het contact verloopt heel erg prettig. Ze zijn vakkundig en altijd bereid vragen of opmerkingen te behandelen.

Goed geregeld van offerte tot montage

In een prettig gesprek met de vertegenwoordiger zijn de voor- en nadelen van de verschillende systemen prima uitgelegd. Contact met bedrijf aangaande de planning uitvoer etc. verliep prima. Zinvolle schouw / opname op voorhand zodat je weet wat er nog van je verwacht wordt alvorens te kunnen plaatsen. Montage snel en vakkundig. Al met al een prima keuze geweest om zonnepanelen van Zon Advies Nederland in te kopen.

Goede service en levering

Vanaf opname tot aan installatie is alles goed verlopen. Alles werkte meteen, en de installatie is netjes geïnstalleerd.

zeer positief

dhr Hintzen luisterde naar onze wensen en gaf daar advies over . Afspraak gemaakt voor plaatsen zonnepanelen . Mensen waren op tijd en naar overleg hoe wij de kabel wilden hebben , hebben ze netjes gewerkt en alles opgeruimd

Prima produkten geplaatst door vakbekwame mensen

Goede voorlichting gehad. Er kwam een schouwer de situatie eerst bekijken. Plaatsing ging snel en zeer zorgvuldig. Hulde !

Afspraak = afspraak

Stap voor stap in het hele traject meegenomen met duidelijke uitleg. Eigenlijk alles uit handen genomen.

Zeer aan te bevelen!

Vanaf eerste contacten van verkennend (offerte)gesprek tot en met installatie en afhandeling/nazorg was het uitstekend geregeld! Binnen 3-3,5 uur was alles geïnstalleerd door vakkundige en hardwerkende mannen; respect voor hun werk!

waardeloos

zeer slecht geen goeie monters spreken slecht nederlands komen afspraken niet na na 7 maanden noch steeds problemen dus geen aanrader

Helaas hebben wij een zeer slechte ervaring.

Onze panelen zouden bij afspraak nummer één in september geplaatst worden. Beide vrij, wij krijgen een sms 15 min voordat de monteurs aanwezig zouden zijn dat ze niet kunnen komen ivm ziekte. Ok kan voorkomen maar ook zeker niet netjes dat we niet even gebeld worden door zon Advies zelf. Nieuwe afspraak gemaakt, afspraak nummer 2, weer beide een vrijde dag ingepland, ze zouden wederom s' morgen's vroeg aanwezig zijn, wederom problemen en ze kwamen ergens rond 11.00 uur. wederom werd gezegd dat ze die dag nog alles klaar zouden krijgen, helaas blijkt dat 2 medewerkers het vliegtuig moeten halen dus om 13.00 uur alweer weg moeten. De monteur blijft achter en deze probeert de leiding binnen maar alvast klaar te maken. Afspraak nummer 3 komen ze dan eindelijk de panelen zelf op het dak leggen. Achteraf blijkt dat ze geen antennen geplaatst hebben dus kregen we de app niet geïnstalleerd op onze telefoon. Maar we waren er wel even klaar mee. Wel hebben we na 2 maanden bericht doorgegeven aan Jack de verkoper dat dit niet werkt, hij zou hier achter aan gaan, wederom na een paar weken niets vernomen. Hierna had hij een afspraak bij familie van ons, nogmaals doorgegeven en wederom weer niets vernomen. Hierna zelf actie ondernomen en direct met Zon Advies zelf gebeld. Afspraak 1 langs gekomen en gekeken, blijkt dat er geen antenne is aangesloten, Afspraak 2 verkeerder onderdeel bij, afspraak 3 eindelijk afgehandeld. We zijn dus in totaal 5 keer extra thuis moeten zijn terwijl het allemaal in 1 dag geregeld zou zijn. Nu werkt alles goed en we hopen dat dit zo blijft. Maar zeker geen aanrader.

Goed snel en vakkundig!

Prettige monteurs ,hebben alles netjes afgewerkt en alles schoon achter gelaten.

Fantastische afhandeling en plaatsing

Zeer fijne afwikkeling van het zonnepanelen project. Goed begeleid door Fred Verheyden daarvoor dank. Monteurs team hebben perfect, kundig en netjes gewerkt. Zeer tevreden en happy met mijn nieuwe zonnepanelen. Aanrader!!

top

alles is zeer correct uitgevoerd door deskundige installateurs.

Plaatsing in halve dag geregeld en duidelijk advies en offertes vooraf. plezierig contact met adviseur vanuit Putten (Peter Gorseman) .

Hoge werkdruk en slechte nazorg

Via een externe zelfstandige verkoper beland bij ZonAdvies. Deze man was al zeer kort van uitleg ( Hij had bij familie ook plaatsing verzorgd ) " Je moet maar even bij hem kijken, zie je hoe mooi het is" kwam meerdere malen als stopzin voor. Op de dag van plaatsing 27 juni 2019 was ik verhinderd door werk, en de vrouw nam de honneurs zenuwachtig waar. Anderhalf uur later dan opdrachtbon kwam het team Installateurs aangereden. Vlug het dak op en een vriendelijke installateur die wel Goedemorgen kon uitspreken nam binnen de kabels en omvormer voor zijn rekening. Nu wil het vervelende geval dat er op 200 mtr afstand een andere installatie diende te gebeuren en hier woonde een man die wel controle had over de gang van zaken. Meerdere malen zijn de heren heen en weer gependeld om spreekwoordelijk twee Panelen hoog te houden Kortom, na vertrek heeft mijn vrouw maar gebeld dat er geen lampje brandde op de omvormer. Dus werking Nul. 21.00 uur kwam een zeer gehaaste medewerker het even fiksen, over 22.00 uur mocht hij eindelijk mopperend naar huis. Maar nog geen Omnik Portal aansluiting. Hier is een vriendelijke man voor geweest ( ook deze werd geërgerd steeds gebeld door de volgende klant ) en ZonAdvies zou het portal activeren waren zijn woorden. Na vele mailtjes zonder antwoord, telefoontjes met excuses dat de technische dienst er niet was zijn we na 10 maanden zover dat ik het zelf moet verzorgen. Zou super service bij plaatsing zijn !! Een installateur van de cv heeft stiekem op het scherm gekeken en geconcludeerd : Best rot voor je maar de omvormer kent de router niet eens. Succes !! Ik wacht nu pas 4 weken op het verkrijgen van de installatiehandleiding, omdat de technische dienst er niet is en u belt nu met de klantenservice, dus wij kunnen u niet helpen........