ze wilde instaleren op een andere manier als afgesproken
wij hadden panelen bij Harry H gekocht, kabel zouvan de achterkant uit onder de pannen achter de dakgoot gelegd worden en dan omlaag de kelder in,
de dag van montage komen er 2 monteurs die geen nederlands spreken, en delen mede dat de kabel niet achter de dakgoot langs kan, hij deelt mede dat de kabel over de dakgoot voorlangs over de trespa en onder de dakgoot over de muur na beneden gaat gelegd worden, wij gaan hier nier mee accoord, dat moet het maar over de gevel van de buren, ook hiermee gaan we niet accoord, gebeld met Harry, die zegt het komt wel goed Henk komt zo en weet de oplossing, maar henk was niet van plan een gat in een dikke betonnen rand te boren , en de omvormer moet maar boven op de waskamer gehangen worden dat is makkelijker, en de kabel moest maar in een hoek van onze slaapkamer omlaag, na een worden wisseling , heb ik gezegd dat het gemaakt kon worden zoals afgesproken of anders niet , na 2 uur bakkeleien werd toch maar de boor gepakt en door de betonen rand geboord, de panelen komen op het dak en alles wordt afgemonteerd, wij vinden de panelen te hoog op het dak en krijgen hier meer reactie op van mensen die dit vinden, weer contact opgenomen met Harry , ze zouden de maandag komen kijken, een hele maandag thuis zitten wachten niemand gezien, zonadvies gebeld zij weten van niks dat er iemand zou komen, verder nog 14 dagen moeten wachten op de app,en toen ik daarvoor een mail gestuurd heb kreeg corona de schuld dat we nog geen app hadden
kortom voor ons geen zonadvies meer