Snel, professioneel en adequaat

Een hele prettige ervaring van A tot Z. Goed en uitgebreid eerste gesprek. Iets lange levertijd, maar daar tegenover snelle installatie met vakmensen.

Snel en goed geplaatst

Goed volgens tijd en snel geplaatst. Goede info

Het had wat voeten in aarde om alles op het dak te krijgen. Dat lukte in eerste instantie niet met een ladderlift, maar later wel met een kleine hoogwerker. Montage is allemaal keurig geweest.

meteen een goed gevoel.

Na een goed gesprek met adviseur van bedrijf, de knoop door gehakt. Op 11 november 2020 zijn er 3 heel vriendelijke mannen de zonnepanelen komen legen. Ze hebben heel duidelijk alles uitgelegd wat ze gingen doen en hoe ze het gingen doen, alles keurig netjes opgeruimd. Duidelijk uitleg wat te doen bij voorkomende problemen. App uitleg gehad. Super tevreden en blij met de zonnepanelen

Super service

De installatie is voorspoedig verlopen en we zzijn zeer tevreden

Goed geadviseerd en adequaat geleverd

De communicatie was aanvankelijk niet goed, vragen aan info@Zonadvies werden niet beantwoord. Dat was beslist onder de maat. Later heeft adviseur Beishuizen alsnog adequaat van tijd tot tijd de communicatie opgepakt

Mijn ervaring is heel goed.

Het gesprek voorafgaand was heel prettig en voelde goed aan. De informatie die daarop volgde was ook in orde. Had alleen even moeite met het invullen van de formulieren voor de netwerkbeheerder. Heb daarover moeten bellen en kreeg toen te horen hoe ik verder moest. Ik zou deze gegevens vooraf even doorgeven aan de klant. Scheelt wel wat ergernis en voor een leek is het zoeken. De installatie is ook goed en snel verlopen, aardige mensen. Alleen de kabel zit over de goot, maar hier is al over gesproken dat dit in orde gemaakt wordt . Ben dus verder heel tevreden.

Eerlijk deskundig en klantvriendelijk

Voor mij de beste keuze uit vele aanbieders van zonne-energie. Beloofd is beloofd en mijn contactpersoon is 100% betrouwbaar.

Afspraken zeer goed nagekomen en meegedacht

Vanaf intake met verkoper, tot voorbereiding via Klantenservice en de uiteindelijke montage en nazorg: alles goed, prettig en professioneel geregeld. Ik kijk er met een goed gevoel op terug Nu mag de zon gaan schijnen :-)

alles tot nog toe goed verlopen

Ik ben goed tevreden hoe de zonnepanelen zijn geïnstalleerd

Prima geregeld

Alles van de offerte tot montage en uitleg netjes geregeld.

Vriendelijk snel vakkundig

Goed geholpen bij de juiste keus. Goed advies wat betreft installatie. Prettige monteurs met ervaring.

Goede en snelle service!

Fijn om in de app precies het aantal vermogen wat opgewekt wordt per dag te zien. Panelen zijn snel geplaatst!

Super tevreden

Ik ben goed geinformeerd voor, tijdens en na de installatie van de zonnepannelen door Zon Advies Nederland. Ze zijn goed bereikbaar en servicegericht! Nu is het aankijken of de zonnepannelen hun werk gaan doen. Ik bevel Zon Advies Nederland aan.

De montuer was heel deskundig en kon alle vragen die had goed beantwoorden

Na een duidelijk advies en snelle montage is deze klant erg tevreden

Na ontvangst van een drietal aanbiedingen voor een zonnestroominstallatie is thuis gesproken met een adviseur van Zonadvies. Alle wensen en vragen werden duidelijk en naar beantwoord. Na de bestelling volgde een snelle levering en een goede montage in overleg. Sindsdien heeft Nederland een trotse energieleverancier meer. Enige punt van aandacht, besteed na de installatie iets meer tijd aan oplevering en instructie op de SolarEdge.

goede service

Alles werd goed uitgelegd. Vriendelijk

Zeer prettig bedrijf en adviseur, komt alle afspraken perfect na.

Bij het eerste bezoek van de adviseur klikte het meteen en verder is alles daarna met grote tevredenheid uitgevoerd!

Goed netjes afgewerkt en geleverd

Prima verlopen

Duidelijk advies, leggen ging ook heel soepel, goed meegedacht

Administratie is rommelig

Heel raar dar alle nota’s op dezelfde data staat. Dat je als klant moet bellen waar de nota’s blijven

Proffesioneel

Goed advies, grondig en doordacht. Gaf vertrouwen en was reden tot aanschaf bij Zon advies. Installatie meterkast was goed en geen afraffelwerk. Plaatsen zonnepanelen precies zoals gewenst

1e kennis making met adviseur, goede voorlichting en uitstekende uitleg over situatie en plaatsing. Goede uitleg over beoogde resultaten welke met de verschillende keuze van uitvoering bereikt kunnen worden. Na opdracht alle gemaakte afspraken correct na gekomen. Plaatsing zeer snel en correct uitgevoerd, alles schoon en opgeruimd geen restmateriaal achtergelaten. Montage ploeg zeer correct en vakbekwaam alle veiligheidsvoorschriften nageleefd.

Goede plaatsing geen problemen.