Onze ervaring met Zon adviesNederland is top.

Het persoonlijk contact was heel prettig en er werd heel goed geadviseerd. Alle vragen werden keurig beantwoordt. De offerte werd heel snel toegezonden. De monteurs hebben de zonnepanelen in een halve dag geplaatst Alles werd in in overleg aangesloten. Het systeem werd keurig werkend opgeleverd. Na de plaatsing werd de BTW terug gaaf netjes geregeld. Kortom een top product

Goed contact, uitstekende service en denken met jou als klant mee

Ik ben goed geholpen. Uitstekende service. Wordt met je mee gedacht en mocht iets toch niet werken of uitkomen wordt er naar een oplossing gezocht en ondervindt je hier als klant totaal geen hinder van.

Keurig verzorgd

Wij bevelen dit bedrijf zeker aan.

Alles van begin tot einde zeer goed verlopen.

Zeer tevreden.

Mijn ervaring kan in één woord: TOP!!

Alles prima geregeld, aardige bekwame mensen. Wij zijn zeer tevreden over hoe alles is verlopen.

Zeer verrast, Zeer goed en snel gemonteerd en geregeld!!

Het persoonlijk contact heb ik als zeer prettig ervaren. Ondanks een gezonde achterdocht was ik aangenaam verrast hoe het montage-team er voor gezorgd heeft dat de zonnepanelen, snel, vakkundig en goed gemonteerd werden. Ook met het in werking stellen waren er geen enkele problemen. Aangenaam verrast dat zulke bedrijven nog bestaan. Chapeau team Zon Advies !! Fijne feestdagen.

Gemiddeld

Duurde lang voordat de app werkte. Wij vonden dat we geen aanspreekpunt hadden die ons echt hielp. Aansluiten ging prima. Netjes gewerkt.

Mijn ervaring met Zonadvies is zeer goed verlopen. De verkoper neemt alle tijd om de vragen te beantwoorden en denkt ook mee in oplossingen. De monteurs werken keurig netjes en overleggen met ons hoe we alles precies willen hebben. Top

Ik ben heel fijn geholpen en heel correct.

Positieve ervaring, helder advies en goede installatie.

Erg tevreden over Zon Advies Nederland. De adviseur was duidelijk en beantwoordde al onze vragen. Dat waren er nogal wat omdat we onszelf goed verdiept hadden in de wereld van zonne-energie. De offerte was duidelijk en binnen 4 weken stonden 2 monteurs op het dak en een elektricien was binnen aan het werk. Met de elektricien de plaats van omvormer bepaald en de route van de leidingen. Hij dacht goed mee en heeft alles keurig aangesloten. Het systeem werkt zoals het moet werken.

Alles verliep zoals gepland

Na een uitgebreid advies van Edward van der Werf de offerte getekend. Communicatie over de planning, de extra controle voor de plaatsing verloopt uitstekend. Nog een keer extra gebeld door de klantenservice. Daarna plaatsing van de panelen en de renovatie van de meterkast. Alles keurig.

Gewoon goed

Van begin tot eind tevreden. Bij plaatsing panelen legplan vakkundig aangepast na zeurende buurman. Er werd gelijk een oplossing gezocht.

Snelle montage

Alles was snel geregeld en communicatie via de mail was prima.

afspraken worden nagekomen, de installatie is prima in orde

goeie uitleg gekregen over de grootte van de installatie. Het plaatsen ging vlot. de afwerking is keurig

Mooi product.

Het was lang wachten tot de panelen werden geïnstalleerd, maar toen dat gebeurde verliep het vlot en prettig. Alles werkt nu zonder problemen.

Goed en deskundig

Eerlijk zoals afspraak behandeld. Het plaatsen is goed en snel gebeurt.

Super bediening

De adviseur komt aan huis om alles te bespreken te luisteren naar wat jij wilt en niet wat zij willen. Zo bied ze je een mooie deal. Verstaanbaar in gewone mensen taal zonder de technische verwoordingen.Je kan ook te alle tijden contact opnemen en je krijgt netjes respons terug op al je vragen hoe lastig en eenvoudig ze ook zijn gewoon super. De technische dienst komt alles bekijken of alles in orde is voor het kunnen plaatsen ivb electriciteitsnet en plaatsen toestellen men vraag ook of je er mee akkoord gaat of ze dat de omvormer mogen plaatsen. Dan de plaasters wat en snel werk hebben ze geleverd netjes gewerkt Min puntje voor mij al thans communicatie ivb betalingen. Maar geen nood de adviseur helpt ook hier mee alles top super content

Prima afwerken

Goede contact met klant

Vanaf eerste bezoek tot installatie alles tot in de puntjes geregeld.

Zeer betrouwbare partij die de beloftes nakomt, en de service leveren die ze beloven.

Duidelijke aanbieding, vakkundige installatie volgens planning zelfs beter.

Persoonlijke benadering, snelle offerte. Installatie beter dan verwacht.

Professionele en vlotte installatie

Prettige adviseur en duidelijke offerte. Gezien de drukte duurde het even voor de installatie, maar vervolgens duidelijke afspraken en vlotte en zorgvuldige afhandeling.

Goede uitleg, duidelijke offerte en meedenkend

Van de verkoper tot monteur tot de administratie zijn vriendelijk en hebben kennis van zaken. Prijs kwaliteit in goede verhouding. We zijn heel tevreden over de levering en montage.

Snelle service en kwamen afspraken na

Snelle service en kwamen afspraken na

Veel vertraging levering (agv corona)

Matige communicatie over vertraging. Vage berichtgeving ipv open. Daarnaast technisch verschillende inzichten: vertegenwoordiger en inspecteur adviseen 8 portret en 2 landschap, omdat het niet zou passen. Monteurs plaatsen zonder moeite 10 panelen portret. Zelfde geldt voor plek van de omvormer. Inspecteur maakt moeilijke schetsen en monteurs plaatsen zonder probleem in de berging (zoals wij wilden, maar volgens de inspecteur niet mogelijk). Kortom: inspecteur was verloren tijd (voor jullie en ons).

Plaatsen goed

Onze ervaring Aardige mensen valt niets van te zeggen maar manier van werken mag wel wat netter b.v niet met vuile schoenen naar boven tijdens het boren vloerbedekking afdekken en stofzuiger erbij. Betreft veiligheid vangscherm plaatsen en veiligheidsgordel dragen . verders zijn wij goed te spreken over zonadvies deze Review hoeft van ons niet geplublceerd . is bedoeld als advies naar u toe . Fijn feestdagen en groeten van fam boeser