Afspraken worden keurig nagekomen en zelfs bij plaatsing van de panelen wordt nog meegedacht. Goede samenwerking tussen elektricien en monteurs van de zonnepanelen. Je kunt overleggen en bepalen hoe de leidingen moeten lopen.
Bij het advies voor de zonnepanelen werden mijn wensen en mogelijkheden goed meegenomen. Het plaatsen van de zonnepalen en de omvormer ging vlot. Zeer tevreden met de service en het contact met Zon Advies.
Vanaf het eerste moment in de offerte fase wordt er al veel uitgelegd waarom ze voor bepaalde delen van de installatie kiezen. Geven goed advies en denken erg mee. Op de dag van de installatie lagen de panelen er binnen enkele uren op. De elektricien had daarna nog wat werk maar ruim binnen een dag was de installatie geïnstalleerd en opgeleverd. Nu enkele maanden verder werkt alles naar behoren en is er geen omkijken meer aan, aan de Installatie. Wel kan je op elk moment van de dag zien wat de installatie doet of heeft gedaan. Al met al een heel goed gevoel over gehouden aan de aankoop via Zon Advies Nederland en zou dit zeker aan iedereen aanbevelen.
In eerste instantie een beetje rommelig omdat de gemeente niet wilde meewerken aan de panelen van onze voorkeur. Daar was ZonAdvies niet op voorbereid. Naderhand perfect opgelost doordat ZonAdvies daar een goed alternatief tegenover heeft geplaatst, waar wij zeker niet slechter van geworden zijn.
Goede communicatie en werkzaamheden goed uitgevoerd
De uitleg door de verkoper was goed, en vakkundig. De plaatsing ging snel en vakkundig, ook hebben ze bij ons de aardlekschakelaar aangepast, zodat het weer volgens de norm is. Alles ging in overleg. En alles is uitgevoerd zoals de verkoper uitgelegd heeft.
De installatie is vakkundig gedaan en de panelen werkten onmiddellijk naar behoren. Helaas laat de zon heet momenteel wat afweten. Een klein minpuntje, de meterkast moest worden aangepast. Dat ging met horten en stoten. Na de aanpassing kwam de medewerker van Liander om het onderste deel in drie fasen aan te sluiten. De meterkast was daarop helaas niet goed voorbereid. De installateur moest nog een keer terug komen om die aanpassingen te doen. Inmiddels is ook door Liander de aansluiting verricht. We wachten nog op de BTW teruggave maar ik begreep dat daar ook wat tijd over heen gaat.
Zon Advies Nederland biedt zonnepanelen aan van uitstekende kwaliteit en met een hoge opbrengst. Ook de plaatsing van de panelen en aanleg van de bedrading en verdere installatie, zowel in als buiten de woning, getuigt van gedegen vakmanschap en creativiteit. Verder wordt de administratieve rompslomp m.b.t. de BTW teruggave geheel uit handen genomen, wat als zeer plezierig is ervaren. Kortom Zon Advies Nederland is een bedrijf wat ik van harte kan aanbevelen.
Allereerst goed en deskundig advies en uitleg bij ons thuis. Bepaald hoe alles geïnstalleerd kon worden en op welke plaats. Duidelijke offerte en snel beantwoorde vragen. Niet alleen het standaard pakket, maar ook het betere systeem voorgesteld, met goede prijsafspraken. Snel geleverd en heel professioneel geïnstalleerd met duidelijke uitleg van het systeem en bijbehorende app. En zijn er daarna nog vragen, hoef je maar te bellen/mailen en je krijgt antwoord. Kortom, helemaal naar tevredenheid.
Naast het milieu-aspect is het erg fijn om met een betrouwbaar bedrijf van doen te hebben. Zo gauw er een akkoord ligt bij Zon Advies Nederland gaat de rest vanzelf; de technische schouw wordt verzorgd, de plaatsing is een een paar uurtjes gedaan, alles is direct te gebruiken, de BTW-teruggave wordt geheel door hen verzorgd. Ook wordt er contact onderhouden qua nazorg. Nu nog even wachten op het rendement, maar daar heb ik vertrouwen in!
netjes en efficent. In 2 u was het geregeld.
Redelijk lang moeten wachten op montage diverse keren moeten bellen met vertegenwoordiger om actie te ondernemen. Plaatsing van installatie uiteindelijk prima verlopen. Vervolgens diverse keren moeten bellen met de klantenservice om de app actief te krijgen. Uiteindelijk is dit na 6 weken gelukkig gelukt.
De plaatsing van de 9 zonnepanelen zijn zeer naar onze wens verlopen!!! De adviseur uit Groningen stond ons direkt te woord. Hij regelde het meteen en hij was zeer duidelijk. Ook de monteurs deden uitstekend hun best. De installatie is precies naar onze wens uitgevoerd!!
Vakkundig en meedenkend personeel. Alles netjes afgewerkt en achtergelaten
Echt super geregeld, de mensen zijn makkelijk te bereiken en bieden een scherpe prijs! Het enige was dat ze niet het dak op waren gegaan om te kijken hoe de panelen gemonteerd moesten worden. Maar dat is ter plaatsen goed opgelost!
Goede, duidelijke communicatie van de salespersoon, die twee keer langs is geweest en zorgen wegnam. Installatie ging snel en goed, ondanks dat er geïmproviseerd moest worden omdat het initiële legplan niet geschikt bleek. Zonnepanelen en omvormer zijn van gerenommeerde merken. De combinatie van het gebruikte materiaal en de prijs heeft mij bewogen om voor zonadvies Nederland te kiezen.
Vanaf dag een ben ik goed geholpen en ondersteund. goed geïnformeerd over de planning, installatie en nazorg. Tot op heden goed geholpen bij de BTW aanvraag. Keurig allemaal!
Na een prettig eerste gesprek bleek erna dat vertegenwoordiger onkundig was en over alles heeft gelogen, deels mogelijk door onervarenheid. Dit betrof ondermeer plaats panelen,omvormer en belangrijker de levertijd welke veel langer was dan beloofd, dit ter wijl naar zijn zeggen geen Corona effect was en genoeg voorraad. Ondanks mondelinge toezeggingen is er geen compensatie geweest en heb ik met tegenzin de laatste termijn betaald. Ik hoop dat over een jaar blijkt dat ook over het rendement niet is gelogen want dan komen er wel stappen want dit is wel vastgelegd. Geen aanrader dus.
Geachte heer Bijl, Zon Advies Nederland zal iedere klacht naar redelijkheid en billijkheid behandelen. U heeft de opdracht gegund aan Zon Advies Nederland en deze hebben wij op 2 juni 2020 ontvangen en uw zonnepanelen zijn op 1 september geïnstalleerd. Uw installatie is binnen 12 weken geïnstalleerd en helaas is dit later dan door u gewenst. Door het Corona virus en de vakantie periode waren de levertijden wellicht langer dan gewenst en dat betreuren wij ook. Helaas geven wij geen medewerking aan dreigementen dat u een negatieve review zult schrijven indien wij u geen compensatie verstrekken. Wij betreuren vanzelfsprekend het feit dat u ontevreden bent echter wij vragen ook enig begrip voor de situatie waarin al onze medewerkers hun uiterste best doen om gezien de omstandigheden iedereen zo snel mogelijk te kunnen installeren.
Ik vond het eerste contact al erg fijn. De adviseur was eerlijk en kon diverse aanbiedingen doen. Voor mij was het helder. Afspraken met de elektricien i.v.m. de meterkast aanpassing en de mannen van de plaatsing werden ook perfect nagekomen. BTW teruggave heb ikzelf grotendeels gedaan maar je kan ook hulp hiervoor krijgen.
In gesprek met adviseur werd duidelijke informatie gegeven. De zonnepanelen en geplaatste apparatuur zijn geheel volgens offerte. De plaatsing is vakkundig gedaan en de installatie werk zoals verwacht. De btw teruggave is in gang gezet en bericht ontvangen dat deze wordt uitgekeerd. Hoewel de werkzaamheden enkele weken later dan gepland, ivm corona plaatsvond, zijn we zeer tevreden over het resultaat.
Nadat we contact hadden gehad met een goede adviseur, snel een mooie offerte ontvangen. Levering en plaatsing volgens afspraak. Keurige monteurs.
Op de aanvraag voor een offerte volgde een persoonlijke afspraak met beoordelingen van de situatie en heldere uitleg. Ook de latere uitvoering administratief en daadwerkelijke plaatsing verliep soepel. Kortom ik ben zeer tevreden. Enige bijzondere vind ik dat ik word gevraagd om mijn positieve review te delen... Betekent dit dat de ervaringen van mensen die minder positief zijn niet wordt gevraagd?
Vanaf het eerste gesprek tot aan de afwerking is fijn gelopen. Harry maakte met ons goede afspraken wat ook allemaal netjes gedaan werd. Ze zijn erg meedenkend wat wij erg fijn vonden.
Prima panelen voor een prima prijs, goed geinstalleerd en keurige monteurs. Alleen de doorloop tijd was lang. (4 maanden)
Keurig werk van de mannen op het dak. Goede begeleiding van Mark. Het systeem werkt goed.nu de zon nog. Fijne feestdagen en gezond 2021. Groet Fam Duppen