Leveren wat ze toezeggen en komen afspraken na

Goede eerste kennismakingsgesprek, luisterde goed en dacht goed mee om tot een passend voorstel te komen. Vervolgens wordt dit dan ook precies als afgesproken gerealiseerd. Geen verkooppraatjes maar gewoon waar voor je geld.

Totaal aan de verwachting voldaan, Overal zeer goed

Adviseur en back office prima job gedaan. Installatie dag zelf was wat planning verwarring omtrent start tijd etc. Installatie op het dak zeer netjes en goed gedaan. De elektromonteur binnen was nogal mopperig, en de installatie is tijdelijk afgemaakt zonder hoofdschakelaar. Op 6 januari is dit alsnog gebeurt. Deze monteur was een prima kerel. Overal als werkt en ziet er goed uit

De ervaring is goed

Mijn ervaring is goed. Stap voor stap wordt alles uitgelegd en als er naderhand vragen zijn, kun je die ook telefonisch stellen. Na een aantal weken wordt je gebeld of alles in volle tevredenheid is verlopen en alles duidelijk is. Komen de gemaakte afspraken goed na. Kortom een fijn bedrijf.

Toppers, een keuze voor een moderne toekomst.

Door de vertegenwoordiger duidelijk uitleg gegeven. De plaatsing was perfect van de panelen. De nabewerking per telefoon is zeer geslaagd.

Vakbekwaam uitgevoerd volgens afspraak.

Duidelijke en complete communicatie en realisatie.

Vlot en kundig

Op alle fronten van zowel advies, offerte, planning, installatie van electronics en panelen, proces van belastingteruggave en nazorg sjappoo. Als jullie later ook in kleine windmolens gaan dan ben ik geinteresseerd

Snelle vakkundige installatie en geweldige nazorg

Via Energieloket West Betuwe in contact gekomen met Zon Advies Nederland. Na contact snel afspraak met een passende offerte en daarna de offerte bevestigd hetgeen resulteerde in een uitgebreide dankinspectie. De panelen en omvormer werden daarna als afgesproken geïnstalleerd en waren dezelfde dag al in bedrijf. Ook de btw teruggaaf werd onmiddellijk in gang gezet en na ca. 1 maand werd nog weer contact opgenomen om te horen of er nog problemen waren of anderszins. Uitermate tevreden

Het is fantastisch gegaan

Duidelijke afspraken na komen.

zeer corect .en goede afwikkeling.

zeer prettig

Goede en duidelijke begeleiding en komen afspraken na

Na een zeer goed consult, waarbij er veel tijd werd genomen voor uitleg en mogelijkheden zijn de panelen geplaatst volgens afspraak Snelle levering en plaatsing door aardige en medewerkers. De medewerkers zorgen voor een nette plaatsing en wegwerking van kabels. De bijbehorende app werkt goed en duidelijk en ook de nazorg vanuit de klantenservice is erg goed

Goede voorlichting en afhandeling.

Prima en netjes gedaan

Wij zijn erg tevreden .alles werk naar behoren

Monteur zijn zeer professioneel te werk gegaan

Ze hebben meegedacht hoe de kabel van boven naar beneden aangelegd kan worden. De verkoper had voorgesteld dit buitenom te doen maar was uiteindelijk niet nodig. Kabel was in 10 minuten van boven naar onder via de schacht.

Ik ben heel tevreden over ZonAdvies Nederland

Het hele proces vanaf het thuisbezoek om de wensen te bespreken, tot en met het leggen van de zonnepanelen is goed verlopen. Ook fijn dat de teruggave van de btw verzorgd wordt.

Netjes geholpen.

Het inplannen van de installatie was weliswaar enkele maanden later dan initieel gepland (intern was de order anders ingevoerd), maar steeds netjes te woord gestaan door de klantenservice, en uiteindelijk zeer tevreden over de installatie. BTW teruggaafservice is overigens een aanrader.

Kundig advies en installatie

In het voortraject zijn wij deskundig geadviseerd en de installatie en verdere afwikkeling (BTW0-aftrek) liep voorspoedig.

Afspraken zijn goed en volgens planning nagekomen

Afspraken zijn goed en volgens planning uitgevoerd. Ik heb er niet achteraan hoeven zitten. De prijs was ook concurrerend

Van begin tot eind alles goed geregeld

Goede en duidelijke uitleg. Goed geluisterd naar de wensen. Keurig op tijd op dag plaatsing panelen. Snel en netjes gewerkt.

Goede informatie en afhandeling

Prima persoonlijk te woord gestaan, heldere uitleg van zaken. Na enkele controles nog de laatste wensen kenbaar gemaakt met adequate oplossingen/invullingen. Het plaatsen was zeer snel en vakkundig met prettig personeel die de tijd namen voor uitleg en afwerking.

Alles is prima gegaan van A tot Z.

Vanaf het begin gelijk perfecte comunicatie en zeer netjes tewoord gestaan. Alles netjes via de mail en of als je daar behoefte aan had ook via de telefoon. Ik heb dit gedaan omdat het via Centraalbeheer ging. Waarom'' omdat ik daar al jaren ben verzekerd en nooit maar dan ook nooit problemen mee heb gehad. Ook niet toen ik ze hard nodig had ! Alles wordt netjes en perfekt geregeld bij ze.

Goed en snel geïnstalleerd

De tijd tussen het tekenen van de offerte en de plaatsing was te lang. Dit kan deels worden verklaard door Corona, de communicatie hierover had beter gekund. Op de dag van plaatsing is alles op de afgesproken tijd geïnstalleerd. De installateurs hebben alles netjes achtergelaten.

Pro-actieve organisatie waar de klant centraal staat.

Erg prettige organisatie die met de klant meedenken en deze centraal stellen. Zonnepanelen zelf doen wat er beloofd is dus dat is ook een grote plus.

Uitmuntend.

De eerlijke en open manier van adviseren én de gedegen kennis van de adviseur hebben ons doen besluiten om bij Zon Advies Nederland panelen te kopen. Montagetraject soepel en professioneel verlopen. Contact met de vriendelijke dames van de Klantenservice voelt vertrouwd. Ze doen inderdaad wat ze beloven!

Nog dezelfde dag zonne-energie kunnen opwekken

Nette en vakkundige plaatsing van de panelen met onderlinge afstemming situering panelen en omvormer.

goede ervaring!! van de uitleg vd verkoper tot de montage

rustige uitleg voor welke panelen het best bij ons past. we hadden niet het idee snel wat verkopen en door... montage dag prima verlopen