"Flora Boskoop heeft al onze verwachtingen overtroffen. De manier waarop zij duidelijkheid en ondersteuning boden hebben wij als heel prettig ervaren. Alles is vlot en soepel verlopen. De partyplanner op de dag die ook onze ceremoniemeesters ondersteuning bood was erg fijn. De locatie is werkelijk schitterend. Veel gasten hebben laten weten dat ze het erg prettig vonden dat ze in de feestzaal konden zijn, maar ook elders in het pand even rustig met elkaar konden praten. Het eten was zalig, het personeel goedlachs en vriendelijk. Niets was te gek en er werd goed meegedacht. Ze hebben zelfs nog mooi weer kunnen regelen in een week waarin dit niet was opgegeven :) Onvergetelijk, we zouden bijna willen dat we het nog een keer over konden doen..."
Zowel onze bruiloft, als later nog bruidsfeest gegeven. Voor beide dagen werd er met de voorbereidigen heeft goed en flexibel mee gedacht, en alles is uiteindelijk tot in de puntjes geregeld zoals we hoopten. Letterlijk niks op aan te merken, van de eerste besprekingen tot het bedienen van het laatste drankje!
Iedereen weet dat het plannen van een bruiloft een hoop geregel is en enige stress kan opleveren... Eerlijk gezegd hebben wij dat niet zo ervaren. In het eerste gesprek hebben wij onze wensen besproken en was er nooit een vraag of mailtje te veel. Zo intens vriendelijke, meelevende en vooral zorgzame mensen bij Flora, ook voor-en na de bruiloft. Onze dag (06-06) was fantastisch en alles op één locatie. De hele dag verliep zo soepel en was tot in de puntjes verzorgd. Buitengewoon is hier de standaard! Wij raden iedereen deze locatie aan!
Wij hebben een heerlijk feest gehad. De locatie en de tuin waren fantastisch. En uiteindelijk nog belangrijker was de warme hartelijkheid van de gastvrouw en haar team. Ook het buffet was heerlijk!
Wij hebben op 20 oktober 2023 een supermooie dag gehad. Het contact vooraf is duidelijk en vragen worden snel beantwoord. Ze denken goed met je wensen mee en spreken de trouwdag zelf goed door vooraf zodat je op de dag zelf helemaal geen stress of zorgen hebt. Het personeel is vriendelijk en het eten is van hoge kwaliteit, hier kregen we veel complimenten over van de gasten.
Van het 1e contact in de zomer tot de week na het feest fijn overleg. Zowel met het maken van offerte als verzorging op de avond zelf. Alle randvoorwaarden voor het maken van mooie herinneringen top geregeld!
Zowel voor, tijdens als na het Jubileum wat wij te vieren hadden was het contact snel en proffesioneel. Eten en drinken is van hoge kwaliteit en bediening is zoals het hoort, actief en netjes. Geen enkele op of aanmerking op Flora, zeker aan te raden!
Wij hebben ons 50 jarig huwelijksfeest en verjaardag bij jullie gevierd. Het was perfect geregeld en de proverij was geweldig.
Vanaf de eerste afspraak liep alles op rolletjes. Voor ons feestje kregen we goed advies en er is enorm veel keuze om er iets leuks van te maken. Super heerlijke catering en de bediening enorm vriendelijk en zorgen heel goed voor alle gasten. Wij genieten nog een beetje na.
We werden al prima ontvangen bij ons eerste bezoek aan Flora. We kregen duidelijke uitleg en er werd goed gevraagd naar onze wensen. Er zijn goede afspraken gemaakt. Op de middag en avond van ons feest vanwege ons 50 jarig huwelijksjubileum hebben wij en onze gasten genoten van de ontvangst en de hapjes en de barbecue. De vriendelijke bediening werd geroemd. De aankleding van de zaal was ruim en licht. De openstaande tuindeuren en het terras en de rozentuin en de heerlijke zon: alles bij elkaar was net een sprookje.
Wij wonen in Boskoop en Flora Boskoop was voor ons de enige serieuze optie voor onze bruiloft, omdat we buiten konden trouwen met het mooie rosarium op de achtergrond. Daar hebben we zeker geen spijt van. De communicatie verliep altijd prettig en er werd goed naar onze wensen geluisterd. Men was ook goed bereikbaar voor eventuele vragen of aanpassingen. Wij kregen ook van onze gasten veel complimenten over de locatie, het eten, en de service en vriendelijkheid van het personeel. Zeker een aanrader.
Ons feest t.g.v. ons 50- jarig huwelijk was zeer geslaagd dankzij de goede voorbereiding, de verrukkelijke hapjes, de zorgzame en vriendelijke bediening, de klimaatbeheersing en de eigentijdse ambiance in het mooie Floragebouw, met daarnaast ook nog het Rosarium en het station. Onze gasten waren zonder uitzondering zeer positief over het geheel en ook de mensen met een dieet (waar uitstekend rekening mee was gehouden) zeiden heerlijk gegeten te hebben!
Buiten getrouwd in de rozentuin. Het is een mooi onderhouden (volgens mij gemeente-)tuin. Wel een tikkeltje openbaar, met uitzicht vanuit restaurant Roos en de stationsstraat. Binnen is het ook een mooie locatie. We hadden weinig ruimte gekregen om te versieren (de avond voor de bruiloft v/a half 9) wat jammer was, maar daarmee is ook alles gezegd. Vanuit kantoor uitstekend geholpen met de voorbereiding, geweldig eten voor het diner, en een heerlijke borrellocatie.
28 juli 2023 onze bruiloft! Wat een prachtige locatie is Flora. Wij konden gelukkig onze ceremonie buiten in de prachtige rozentuin houden, het weer liet dat toe! Heerlijk gedineerd en wat een feestavond! Met dank aan de medewerkers bij Flora! Kanjers!! Gewoon super.... Ruud & Lucienne, Moordrecht 28-07-2023
Op en top geregeld, professioneel, met lekkere hapjes
Mijn 65e verjaardag verzorgd in een mooie sfeervolle zaal met vriendelijk personeel en top bediening. Fijne middag om op terug te zien.
De locatie was prachtig en de sfeer, alles werd overlegt qua tijd van opdienen etc.
Wij hebben ons feest en verrassingshuwelijk gevierd bij Flora. Van de eerste gesprekken totdat we het licht uitdeden aan het einde van het feest was alles perfect geregeld; de inrichting, de service, de muziek en het eten. Alle medewerkers bij Flora, vriendelijk bedankt voor de goede zorgen!
Sfeervolle locatie, goede bediening en uitstekende catering!!!!
We hebben een zaal gehuurd waar we zijn gestart met borrel om vervolgens te dineren. Gezellig, ongedwongen, mooi aangekleed, lekkere hapjes, goed eten. Ofwel we zouden deze locatie zeker aanraden!
Surprise party is fantastisch geregeld, het was weer echt een ouderwets gezellig feest!
Een verrassingsfeest gevierd voor de 50e trouwdag van mijn schoonouders. Alles besproken met Marjolein en zij heeft het tot in de puntjes fantastisch geregeld. Op de dag zelf een top team aan serveersters en een geweldig 3 gangenbuffet gehad.
Alles op tijd en goed geregeld. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
De verhouding van prijs / kwaliteit en ook hoeveelheid van het eten is hier totaal zoek. Bediening die wij hadden was kortaf en ongeïnteresseerd.
Donderdag 24 juni 2021 zijn we bij Flora geweest voor onze bedrijfsupdate en BBQ. De grote ruimte binnen was helemaal omgebouwd en alles stond al netjes klaar voor de update. Aansluiten hebben we een BBQ gedaan op een apart (ruim!) terras met alles wat je je kan wensen en ontzettend vriendelijk personeel. Eten, hapjes en drankjes waren allemaal super. Van alle collega's positieve reacties ontvangen, kortom, perfect! Nogmaals bedankt voor de goede zorgen & tot snel!