Filters

9

Flexibele en goede dienstverlening tegen een redelijke prijs.

Het plan voor het leggen van de zonnepanelen kon nog kort voor het leggen ingrijpend worden aangepast. Het leggen ging snel en professioneel.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede voorlichting en zijn naar tevredenheid geleverd en gemonteerd

Goed voorgelicht door Rene. De monteurs waren binnen de afgesproken tijden. Waren vriendelijk en klantgericht. Hebben netjes werk afgeleverd en hebben het netjes en schoon achtergelaten.

 • Aanbevelen? Ja
9

prima service

Snelle reactie goede communicatie, netjes gemonteerd

 • Aanbevelen? Ja
10

Een vakkundig, flexibel en daarmee professioneel bedrijf

De intake verliep prettig. Alle vragen die er waren zijn tijdens het gesprek en aansluitend prettig beantwoord. De offerte zag er netjes uit, en is vervolgens nog aangepast ivm marktwerking van de zonnepanelen. De installatie is zeer goed verlopen. Er is netjes gewerkt en de panelen liggen er zéér strak op volgens tekening. De monteurs zijn vakkundig en zorgvuldig. Kortom, een prettige ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super vriendelijk , kundig , accuraat en snel werken

Prettig bedrijf, cv intact prima, komen snel langs om te kijken en om advies te geven . Prettige installateurs , die zeker meedenken over de plaatsing van de installatie in huis.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een vakmanschap

Eerst al de man die thuis kwam en offerte maakte en daarna het leggen van de zonnepanelen ik heb 4 keer koffie aangeboden maar ze gingen maar door in ongeveer 3 uur 11 panelen geplaatst chapeau

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig

Bedankt, installateurs deden hun werk netjes, schoon en vakkundig. Aansluiting omvormer was een uitdaging maar werd uitstekend opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk, snelle levering en de enige op ons steile dak

De mannen van Solaar- totaaladvies komen professioneel over, alles is netjes en snel geplaatst. Vriendelijke mannen. De panelen zijn daarnaast ook geplaatst tegen een zeer redelijke prijs. Dit was de enige club die zonnepanelen wilde plaatsen op mijn zeer schuine dak. Absoluut aan te raden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Solar totaal advies werkt zowel in de communicatie als de uitvoering prettig en deskundig!

Ik werd getipt door een aantal kennissen. Ik heb twee offertes laten maken. Solar totaal advies werkt snel, persoonlijk en prijsconcurrerend. De uitvoerders zijn deskundig en vriendelijk. Kortom, hier word ik blij van!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte service

De zonnepanelen worden in een persoonlijk gesprek besproken. Installatie snel en keurig uitgevoerd door vaklui. Bedankt voor goede service !

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon prima.

Goede afspraken, realistisch advies, geen onnodige poespas verkopen, vriendelijke installateurs die netjes alles aanleggen en achterlaten.. ik vond t top tot nu toe.

 • Aanbevelen? Ja
9

Klantvriendelijk & bekwaam

Zeer tevreden met de installatie en installateurs

 • Aanbevelen? Ja
10

Doen wat ze zeggen, en zeggen wat ze doen. Heldere uitleg, vakmannen.

Intake door René: duidelijk advies en legplan. Installatie door 2 vrolijke vakmannen. We zijn dik tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
8

duidelijkheid en goede service

Afgelopen vrijdag kregen wij onze zonnepanelen. In het eerste gesprek vooraf goede infomartie en uitleg gekregen. Ook over het aanmelden na plaatsing bij de netbeheerder. De medewerkers waren vriendelijk, legde alles goed uit en werkte netjes. Er kwamen wat problemen boven water, welke goed werden opgepakt en opgelost. Wij hebben alles als prettig ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Na een zeer proffesioneel eerste gesprek kregen we een duidelijke offerte die we getekend hebben.

De afspraken zijn duidelijk geweest en ook heel strak uitgevoerd. Zonder excuus is alles verlopen zoals we hadden gehoopt. Geen rommel achter gelaten en stark gemonteerde zonnenpanelen en electrische installaties. Toppie!

 • Aanbevelen? Ja
10

goed en duidelijk advies en nette plaatsing van installatie

goed en duidelijk advies en nette plaatsing van installatie

 • Aanbevelen? Ja
10

Transparant en duidelijk, daar laad je van op!

Duidelijkheid en transparantie van advies tot installatie. Ik heb het hele proces als erg prettig ervaren. Gemaakte afspraken worden correct en zorgvuldig nagekomen en als de installatie dan eenmaal zover is dan is het erg fijn om te ervaren dat er echt een professioneel team de uitvoering tot in de puntjes verzorgd. Indrukwekkend hoe snel, effectief en netjes de installatie wordt uitgevoerd en opgeleverd. Van verkoop tot installatie is het gewoon uitstekend en niets op aan te merken - daar laad je van op!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service !!!!!

Prima bedrijf. Komt afspraken na betreft dag en tijd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geruisloze, snelle, en nette installatie

Zoals beloofd is alles van A-Z goed geregeld. In het voortraject is er goed geadviseerd en gechallenged op de keuzes voor het totaalsysteem. De installatie van 13 panelen op verschillende dakvlakken was binnen 5 uur gereed. Zeer nette afwerking, zowel buiten als in de meterkast. Daarbij heeft het installatieteam de wensen voor afwerking volledig meegenomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

super

Alles perfect geregeld vanuit een punt, komen afspraken na en werken uitvoerend zeer netjes en secuur

 • Aanbevelen? Ja
10

advies, offerte als plaatsing top

In de oriëntatie fase contact gehad met meerdere bedrijven met zeer uiteenlopende adviezen en prijzen. Als laatste heb ik contact gehad met Rene van Solar totaal advies. Buiten dat hij de tijd nam voor het advies stelde hij ook daadwerkelijk concrete vragen. Vragen waarover ik nog niet had nagedacht maar uiteindelijk wel belangrijk waren. Ook waren deze vragen niet eerder gesteld. Lang verhaal kort: Na een reële offerte van Solar Totaal advies akkoord gegaan. Dag van plaatsing verscheen er een drieman sterk team. Ondanks de hoosbuien hebben zij in een halve dag de panelen gelegd en aangesloten. Door dat er een koof loopt van zolder tot aan de beneden verdieping, kon alles mooi weggewerkt worden. Het was even pielen maar het resultaat is er dan ook naar. Kortom netjes gewerkt en zeer tevreden. Nu de zon nog!

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en professioneel.

Het is ongelooflijk hoe snel de installatie ging dankzij een vriendelijk en professioneel team.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar en goede prijs/kwaliteit

Erg blij met de zonnepanelen van Solar Totaal Advies. Van A tot Z goede en duidelijke begeleiding. Prettig contact, staan altijd klaar om vragen te beantwoorden. Installatie door ervaren krachten ging snel. Raad ik zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles goed gegaan, prima service

2 aardige mannen op bezoek gehad, alles werd nauwkeurig bekeken en geplaatst. Zijn erg tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Deze mannen snappen het vak.!

Na een professionele opname en vrijblijvende offerte ontvingen wij twee keurige mannen die de zonnepanelen gemonteerd hebben. Hier en daar wat tegenslag ivm verouderde golfplaten maar dit werd zeer professioneel opgepakt en opgelost.. bedankt!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.