Filters

10

Simpelweg goede kwaliteit

Tijdens het huisbezoek luisterde Rene goed naar onze wensen en hij vertaalde dit in een passende offerte (in ons geval juist niet te veel panelen). Redelijk goed betaalbaar op dit moment in de zomer van 2024. De panelen konden snel geinstalleerd worden, dus geen lange wachttijd. De mannen die de panelen installeerden, kwamen zeer deskundig over. Ze dachten goed mee over de manier waarop de kabel van het dak het best naar de meterkast kon lopen. Na afloop werd alles keurig opgeruimd. Vriendelijke mensen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel goed

Ik geef nooit de maximale score, want dat is dan 100% perfect, maar een 97 zou ik ze zo geven. Nette mensen en mooie installatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

De samenwerking was op en top . Bedrijf die kwam installeren waren beschaafd , netjes en heel snel . Uitleg van panelen en alles werd ons zo makkelijk gemaakt door afdeling administratie en begrip voor bepaalde situaties waren top. Verder meedenken en advies geven was super en door onze eigen fout waren we behoorlijke tijd later met het plaatsen van de lichtpanelen wat uiteindelijk nog positief voor ons uitpakte , Heel blij en dankbaar dat we met dit bedrijf in zee zijn gegaan Kan iedereen dit bedrijf aan raden en vooral geen twijfel hebben.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zo kan het ook!

Snelle reactie, prima advies, concurrerende prijs, binnen 3 weken gemonteerd door vakmensen en nazorg. Kunnen veel bedrijven iets van leren!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig en snel

Goede uitleg en communicatie. Goed team dat vakkundig de panelen heeft geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima werk geleverd en netjes achter gelaten.

Goede samenwerking en goed op elkaar ingespeeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service

Vriendelik, deskundig. Snel geholpen, netjes gewerkt. Goede service na oplevering.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het hele traject van offerte tot uitvoering verliep volgens verwachting.

Onze ervaring met Solar Totaal Advies is geweldig goed geweest. Van intake door René met zijn deskundig advies tot aan installatie en ingebruikname van de zonnepanelen. Ook de installateurs waren buitengewoon deskundig en vriendelijk. Vooraf even besproken waar de omvormer het beste zou kunnen komen. Alles is keurig netje geïnstalleerd. Na slechts drie uur arbeid draaide de installatie met 11 zonnepanelen. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig en betrouwbare partij!

Het werken met Rene van Solar Totaal Advies is echt super fijn. Vandaag zijn er bij ons 14 panelen geplaatst en is onze 2e installatie die wij afnemen van Solar Totaal Advies. Deze partij komt zijn afspraken na en geeft goed advies. Deskundige installatie en betrouwbare partij. Kortom super tevreden. Dank team Solar Totaal Advies!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service!

Het gesprek met rene was heel prettig. Heeft ons heel goed voorgelicht en nam ook echt de tijd. De informatie per mail was heel duidelijk en overzichtelijk. We konden hierna ook nog met vragen terecht die goed en snel beantwoord werden. Onze zonnepanelen zijn snel en keurig gemonteerd. We zijn er erg blij en ik zou Solar Totaal Advies ook zeker aan anderen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles goed verlopen

Van begin tot eind helder en duidelijke afspraken over de gang van zaken. Uitvoering was nog even lastig maar alles werd uiteindelijk tot volle tevredenheid uitgevoerd. Heel tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles 100% in orde.

Het grootste pluspunt vind ik dat René voor de offerte ter plekke de situatie komt beoordelen, waardoor hij kon zien dat plaatsing van zonnepanelen onder de dakkapel mogelijk was. Op de dag van de plaatsing waren de mannen netjes op tijd, zoals afgesproken. Het plaatsen van de panelen was in een halve dag gebeurd. Het werk verliep als een geoliede machine. Had het idee dat de mannen goed op elkaar ingewerkt waren. Wifi werd netjes aangesloten. Alles verliep zoals afgesproken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig, snel, goede service

Solar Totaal Advies werd mij aangeraden door een vriend. En ook ik ben heel tevreden. Goed en deskundig advies, afgestemd op onze situatie. Snelle levering en netjes geïnstalleerd. Heel tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Onze ervaring met Solar is zeer positief.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk in advies en zeer klant vriendelijk

Heel fijn bedrijf waar ze de tijd voor je nemen om te kijken wat het beste qua zonnepanelen bij ons paste. Dit heeft geresulteerd dat uit de diverse offertes die wij van verschillende bedrijven hebben ontvangen Solar Totaal Advies hier met met dikke stip op de eerste plaats kwam bij ons. Afgelopen dinsdag kwamen ze 8 zonnepanelen plaatsen en dat is door de mannen perfect en zeer keurig en vakkundig gedaan! Ik kan iedereen Solar Totaal Advies adviseren.

 • Aanbevelen? Ja
10

snel gebeurd

dus een goede ervaring

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer vakkundig advies en installatie

Mijn ervaring met Solar Totaal Advies is zeer goed. Wij hebben een uitstekend en passend advies gekregen op basis van onze vraag over en naar zonnepanelen. Geen offerte enkel op basis van Google maps, maar op lokatie en persoonlijk. De monteurs werken zeer netjes en alles is keurig afgewerkt. Mijn advies kies voor Solar Totaal Advies

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbaar bedrijf met goed advies en zorgvuldig resultaat!

Heel prettig bedrijf om mee in zee te gaan. We zijn snel en zorgvuldig geholpen. We hebben goed advies op maat gekregen en Rene was voor ons altijd goed en snel bereikbaar. De plaatsing is ook heel netjes verlopen. We raden dit bedrijf absoluut aan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Flexibele en goede dienstverlening tegen een redelijke prijs.

Het plan voor het leggen van de zonnepanelen kon nog kort voor het leggen ingrijpend worden aangepast. Het leggen ging snel en professioneel.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede voorlichting en zijn naar tevredenheid geleverd en gemonteerd

Goed voorgelicht door Rene. De monteurs waren binnen de afgesproken tijden. Waren vriendelijk en klantgericht. Hebben netjes werk afgeleverd en hebben het netjes en schoon achtergelaten.

 • Aanbevelen? Ja
9

prima service

Snelle reactie goede communicatie, netjes gemonteerd

 • Aanbevelen? Ja
10

Een vakkundig, flexibel en daarmee professioneel bedrijf

De intake verliep prettig. Alle vragen die er waren zijn tijdens het gesprek en aansluitend prettig beantwoord. De offerte zag er netjes uit, en is vervolgens nog aangepast ivm marktwerking van de zonnepanelen. De installatie is zeer goed verlopen. Er is netjes gewerkt en de panelen liggen er zéér strak op volgens tekening. De monteurs zijn vakkundig en zorgvuldig. Kortom, een prettige ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super vriendelijk , kundig , accuraat en snel werken

Prettig bedrijf, cv intact prima, komen snel langs om te kijken en om advies te geven . Prettige installateurs , die zeker meedenken over de plaatsing van de installatie in huis.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een vakmanschap

Eerst al de man die thuis kwam en offerte maakte en daarna het leggen van de zonnepanelen ik heb 4 keer koffie aangeboden maar ze gingen maar door in ongeveer 3 uur 11 panelen geplaatst chapeau

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig

Bedankt, installateurs deden hun werk netjes, schoon en vakkundig. Aansluiting omvormer was een uitdaging maar werd uitstekend opgelost.

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Werven 34 34

1431CN Aalsmeer

0297-224706

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.