Geen addertjes onder het gras. Heldere en transparante uitleg over bijvoorbeeld de ontstane situatie rondom het gastekort en de omhoogschietende prijzen. Duurde wel even voordat ik de juiste info kreeg, anderzijds zijn er excuses gemaakt en wist ik binnen een week waar ik aan toe was.
Ik kreeg een verkeerde rekening waarbij ik ineens een erg hoog bedrag zou moeten betalen. Dit kwam door verkeerd ingevoerde meterstanden. Het eerste klantencontact was vriendelijk en dacht goed met me mee. Vervolgens heb ik geen opvolging van ze gehad, geen reacties op mijn emails. Toen ik na drie maanden nogmaals om opheldering vroeg kreeg ik drie dagen laten een brief van de incasso (die ze beloofd hadden stop te zetten totdat het probleem was uitgezocht) en hiernaast geen reactie van vandebron zelf. Gelukkig was het incassoburo meedenkend, en vertelde ook dat dit niet de eerste keer was. Nu weer een ruime maand later is het probleem opgelost, maar vandebron heeft ondertussen nog geen 1 email goed kunnen beantwoorden...
Bij het aanmelden goed geholpen op vrijdagmiddag laat nog aangemeld want op maandag zou adres afgesloten worden door enexis kon door verhuis omstandigheden nergens meer terecht maar jullie hadden nog tijd voor mij gelukkig.
Prettige bejegening aan de telefoon. Je kunt ook makkelijk telefonisch contact opnemen, wat tegenwoordig door veel bedrijven bijna of geheel onmogelijk wordt gemaakt. Groene energie uit herleidbare bronnen. Eerlijk tarief, heldere informatie ook daarover. Goede voorwaarden zonder onaangename verassingen. Mooi aanbod voor vast tarief vij contractverlenging. Elke maand handige informatie over mijn verbruik. Kortom: top! Ik stap zeker niet over!
Betrouwbaar
Zie boven.
ik heb al 6 jaar deze leverancier, het bevalt me goed, ik kan het aanbevelen. Je krijgt korting op de producten.
Adequate antwoorden, nuttige adviezen. Nam ruim de tijd. Geen gevoel van opgejaagd worden. Had het gevoel echt verder te zijn geholpen!
Ben heel erg tevreden!
Netjes en zeer correct geholpen met de juiste instelling
Ik voel me geen nummer. Maar iemand die welkom is bij Vandebron als energieleverancier.
Vriendelijk en netjes aan de telefoon. Duidelijk en eerlijk advies gekregen over contractverlenging.
Goede informatievoorziening, elke maand ontvang je een overzicht van je verbruik, erg vriendelijke klantenservice medewerkers die meedenken in oplossingen.
Ik krijg maandelijks een overzicht wat ik verbruik en ook in vergelijking met vorig jaar en andere vergelijkbare huishoudens. Geeft me inzicht.
Prima ervaring met Vandebron, als je een vraag hebt, je krijgt binnen 2 dagen antwoord, ook geen moeilijk gedoe met een lijst waar je wat naar toe moet sturen ( bv, klacht, vraag enz.) gewoon een mailtje gestuurd en een vriendelijk antwoord gekregen.
positief tot nu toe
Goede prijs, en ben ook heel blij met de maandelijkse overzichten, dan heb je gelijk inzicht op het verbruik.
Een verlengstuk van onze ambitie. !
Zeer te vreden
fijn dat in overleg de maandelijkse kosten worden berekend en een goed gevoel dat het groene stroom is.
Een minpuntje te melden,ben niet zo goed met computers,dus heb liever telefonische informatie,wachttijd als je belt was bij mij 18 minuten,dit is toch wel te verbeteren?
Tot nu toe is mijn ervaring met vandebron zeer positief. Ik ben echter zeer benieuwd hoe dat verder gaat in het kader van de huidige energiecrisis. Mijn contract loopt nog anderhalf jaar.
Prima club die je goed informatie geeft, ook over de hoge energie prijzen. Goed groen bezig!!
Ik was mijn inlog gegevens kwijt maar na 5 minuten was ik weer helemaal op gang
Niets te klagen