Goede klantvriendelijkheid Prijs ok Het is allemaal oke
Nemen de tijd voor je.
Het missen van een duidelijk bedrag in het maand overzicht maakt dat ik redelijk tevreden ben. Het moet kunnen om een duidelijk overzicht te tonen waar je in 1 oogopslag ziet wat je aan kosten kwijt bent per maand.
Heel goed bedrijf en geen gezeur achter af
die heb ik gegeven tevreden zie hiervoor
Wat ik niet waardeer is om ongevraagd getutoyeerd te worden.
De mensen nemen de tijd voor je en denken goed mee in keuzes
Snel geholpen met een duidelijk antwoord.
Het contact krijgen is moeilijker sinds de fusie.
Maandelijks word je op de hoogte gehouden van de verbruikskosten en krijg je verbeter adviezen.
De app waar je verbruik kan zien loopt 14 dagen achter, en als je kijkt op de site of je dak geschikt is voor zonnepanelen krijg ik nee te zien terwijl mijn dak op het zuiden ligt zonder opstakels.
Toen ik benaderd was ik optimistisch maar na bijna een jaar heel erg blij met jullie als ik al zei de duidelijkheid en het contract.
Prima leverancier snel antwoord op je vraag en bij verlenging wel even onderhandelen voor de juist prijs. Als 6 jaar een contract geen klachten
Ga zo door en we gaan over 1,5 jaar een nieuw kontrakt aan. Afspraken worden nagekomen.
voor mijn gevoel een eerlijk bedrijf.
Behoudens verwerking op een tablet
Goede tarieven, fijne app, heldere informatie en goede klantenservice.
x
Zie boven.
Nog nooit problemen gehad En ook nu tijdens de gas en elektra crisis bleven ze netjes alles leveren zoals er in het contract stond tegen de afgesproken contract tarieven.
Inzichtelijk in verbruik,dat vind ik belangrijk.
Goed energiebedrijf met oog voor milieu
Contract duidelijk besproken en geen telefoontjes tussendoor, top.
makkelijk&toegangelijk bezig met duurzaamheid
Snelle verbinding en deskundig.