Verder zie boven
Geen verdere toelichting noodzakelijk.
In tegenstelling tot andere, soortgelijke leveranciers , is van de Bron helder en duidelijk voor war betreft leverantie en prijs.
Top!
Prima bedrijf, goede communicatie
Wij wachten met spanning op de antwoorden van onze mail
Nu de kosten voor een druppel nog aanpassen. Te duur en niet per maand a.u.b.
ze denken met je mee
Luid en duidelijk in omgang
Om wijziging door te geven was een simpel chatgesprek voldoende.
Ook hun website is prima in orde
Ergens afgelopen jaar kreeg ik berict dat van de bron was aangehaakt bij een groot energiebedrijf. Toen werd mijn contract opeens hernieuwd of zo … had nu een contractje van januari tot 1 november. Eigenlijk had dus mijn contract hernieuwd moeten worden tot 1 jan 2023. Maar nu wordt het gas opeens duurder en geldt toch mijn oorspronkelijk contract en verval ik dus per 1 november naar flexibel. Heb het gevoel bij de neus te zijn genomen, maar wacht nog even af… Is debron de Bron nog wel?
Correct en timely organisation. Goed bereikbaar, ervaren capabele medewerkers, concurrerende tarieven. Gewoon normaal goed.
Goede werknemers met een goede uitleg
Altijd beleefd. Vriendelijk en zeer bezig met het best duidelijke antwoord te geven.
Na slechte ervaringen met andere aanbieders uiteindelijk bij van de Bron terecht gekomen. Zeer duidelijke informatie en ook het aanbieden van laadpas voor mijn ev is heel prettig.
Vergelijken doe ik niet continu, maar Vandebron blijkt meestal de of een van de goedkoopste. En. Vandebron stelt kleine opwerkers van energie (bijvoorbeeld boeren met zonnepanelen op hun stal) in staat om deze te leveren aan stroomgebruikers. Een sympatiek en briljant concept voor de versnelling van het gebruik van duurzame energie en iedereen die daaraan wil bijdragen. Daarbij hebben ze meerdere projecten om de energie groener en duurzamer te maken. Het geeft een heel warm gevoel om mijn energie van zo'n warme, vooruitstrevende en integere club af te nemen
Goede en duidelijke met een goed inzicht in je maandelijks verbruik van elektriciteit en gas.
Geen zonnepanelen maar toch 100% duurzame energie. En een compensatie voor het gasgebruik dat in onze oude wijk nog wel even zal blijven
ik vind het heel fijn dat ik elke maand een berekening krijg van mijn gebruik dan kan ik daar mijn eigen aan aanpassen
ook goed dat we met opladen van de auto het voordelige pasje van Vandebron kunnen gebruiken.
Leuk dat u belt,zo begint het 15 ste telefoon gesprek. Na uren wachten heb ik het opgegeven. Ik heb een vast contract afgesloten, maar heb daar vragen over. Het verschil van de gasprijs variabel en vast is veel te groot,waarom? En waarom verhogen jullie de maandlasten dan met 2 euro,van 115 euro naar 117 euro?Dit slaat toch nergens op. Als 1 jan 2022 het contract ingaat ,welke prijzen gelden er dan? voor mij heel onduidelijk.
Voluit tevreden over het geleverde en de kwaliteit van de dienstverlening.
Ik heb met veel overtuiging gekozen voor vandebron omdat ik verwacht dan duurzame energie te krijgen. Tot mijn grote teleurstelling blijkt die energie toch weer gekoppeld te worden aan het gasgebruik in dit land. Als je nu toch een transitie wil doorgaan, koppel dit los! Zo komen we er echt niet. Juist nu zou de keuze voor duurzame energie ook geld moete opleveren voor de gebruikers, want oude energievormen moeten ook duurder worden om de transitie te bevorderen. Vandebron, keer terug op uw schreden en biedt een duurzame prijs aan! Job Schipper