Bij contact heel vriendelijk en men denkt mee. Ben zelf producent: maak en houd het aantrekkelijk voor producenten door een goede prijs te geven voor (terug-)geleverde energie. Salderingsregeling moet blijven!
Het veilige gevoel dat je energie duurzaam wordt opgewekt.
In mijn vergelijking van de energietarieven begin 2021 kwam Van de Bron als beste uit de bus. De overstap verliep zonder problemen en via mijn slimme meter wordt ik maandelijks op de hoogte gehouden van mijn verbruik. Tot nu geen klachten
Eindelijk een energieleverancier die wel snel reageert op je vragen.
The customer service representative spared no effort in gathering the necessary information to answer my question. Her recommendations helped me decide. She was also very courteous and friendly, and spoke to me in perfect English.
Heldere, to-the-point, website en mijn omgeving. Verder fijn idee dat groene stroom direct in NL wordt ingekocht.
Van de Bron doet wat ze beloven en vraagt regelmatig of je nog tevreden bent. Kortom een (vd) bron voor de warmte en licht in het thuisgevoel.
Van de Bron informeert me steeds als er iets veranderd in mijn energievoorziening waarover ik een beslissing moet nemen. Ik kan in de app mijn energieverbruik volgen en in september werd ik gewaarschuwd dat het contract van de dochter de einddatum naderde. Hierdoor kon ik, net op tijd voordat de energieprijzen extreem stegen, een nieuw contract afsluiten.
Mooie website tbv bijhouden van het gebruik. Makkelijk en overzichtelijk.
Een bedrijf dat alles goed in orde heeft. Duidelijk in berichtgeving. Prima
Een klantvriendelijke organisatie zonder gezeur maar heel overzichtelijk en groen
Snelle reactie op mijn vraag en duidelijk beantwoord
Het is een goede contact respons !
Bij vragen een snel en duidelijk antwoord.
Ik had een vraag en kreeg waarom ik gevraagd had. Was net overgestapt en een contract voor 3 jaar afgesloten toen de verhoogde gas en electriciteit in het nieuws kwam. Ik blijf op de afgesproken tarieven staan. Heel blij mee.
Geeft in hun app de huidige verbruik en opgewekte energie helder weer
Energie van om de hoek voor een prima prijs en daar waar wij toch nog gas gebruiken wordt dit gecompenseerd in China. Leuker kan ik het niet maken.
Ben erg blij met van de Bron, een vriendin had mij dit aangeraden, ben geen snelle overstapper van het één naar het ander. Maar dit is een prima zet. Ga zo door.
Ik heb via MijnVande bron niet kunnen ontdekken waar ik kon doorgeven dat wij een slimme meter hebben. Ik heb daarom een mailtje gestuurd en had al na ongeveer 30 min. antwoord: dit vind ik een geweldige service!
Ze zijn goed duurzaam bezig, informatie is duidelijk en je krijgt goede overzichten van je maandelijkse verbruik, ook ten opzichte van vorig jaar. Verder is altijd alles goed geregeld tot nu toe.
Tot nu toe alleen positieve ervaringen.
Mijn ervaring is dat er geen contractbreuk vanuit Van de Bron komt
Ik ben blij met van de bron, duurzaam en ga er niet weer weg
Helaas hebben jullie nog steeds het feit dat wij zonnepanelen hebben en bijna zelfvoorzienend zijn, en dus bijna geen stroom meer bij jullie afnemen, nog steeds niet verwerkt in de maandelijkse betaling. Dit alleen om het feit dat we geen "slimme meter" hebben. En die willen we ook echt niet! Nu geven we zelf de meterstanden door aan jullie. Geen enkel probleem. Maar wel jammer
Ook ik maakte me zorgen over de maatschappelijke ontwikkelingen ten aanzien van onze gasvoorraden. Eén telefoontje met Vandebron en ik was gerustgesteld. Uiteraard ga ik zelf ook met een extra kritisch oog kijken naar mijn gasverbruik. We doen het immers samen!