Na via de mail contact heb gezocht met vd Bron kregen wij snel een duidelijk en helder antwoord.
Hoi Gonny, bedankt voor het achterlaten van een review en fijn dat je zo goed en snel geholpen bent! Mocht je in de toekomst nog meer vragen hebben dan weet je ons te vinden!
Ik heb contact gezocht omdat ondanks dat ik eennvast contract heb voor 3 jaar mijn voorschot verhoogd is met €20 Hoe dat komt wist uw medewerker niet.
Hi Anita, vervelend dat er onduidelijkheid was omtrent het verhogen van het termijnbedrag. Hopelijk is dit inmiddels wel duidelijk. Zo niet, kun je ons altijd even bellen of een mailtje sturen. Vandaag zijn we telefonisch bereikbaar tot 17:00 uur via 0880 444 555. Ook kun je ons mailen via [email protected]. Fijne dag in elk geval nog!
Ik ben al jaren klant bij Vandebron en uiteraard heb ook ik wel eens onduidelijkheden en vragen. Die kan ik makkelijk indienen bij Vandebron en ik wordt dan snel, vriendelijk en duidelijk verder geholpen. Prima bedrijf!
Hi Carla, dank je voor het mooie cijfer en leuk dat je al zo lang klant bent bij Vandebron! Fijn dat de vragen die je tot nu toe hebt gehad adequaat worden opgepakt. Mocht je in de toekomst meer vragen hebben, dan weet je ons te vinden :)
Al bezig met mijn derde contract. Ze hebben steeds een beter voorstel gehad dan een concurrent.
Hoi Popke, leuk om te horen dat we je al zo lang mogen voorzien van goeie energie!
misverstand bij overgang andere energie leverancier
Fijn dat het tot nu toe perfect gaat, Ruud! Hopelijk is het misverstand ook verholpen, anders kun je ons altijd een mailtje sturen via [email protected] en dan kijken we graag met je mee.
correct
Dankjewel!
Goede klantenservice met aandacht voor de klanten
Bedankt!
The service is perfect. I love that my house is fed with green energy!
We also love that, Miguel! Thanks for your review :)
Op mijn vraag wist de medewerker niet meteen wat ze moest antwoorden, maar na concultatie bij een collega werd het antwoord gegeven
Bedankt voor het achterlaten van een review, Wout! Ook wij blijven continu leren, dus soms kan het iets langer duren voor we een antwoord hebben op je vraag. Fijn dat de vraag uiteindelijk beantwoord is :)
Bedankt, Lau!
Goede bereikbaarheid. Alles eenvoudig en snel te regelen. Vriendelijke medewerkers die meedenken en correct handelen.
Hoi Joke, bedankt voor het mooie cijfer en fijn om te horen dat je goed contact met ons hebt gehad. Als je in de toekomst nog vragen hebt dan weet je ons te vinden!
Fijn om te horen dat je blij bent met onze service, Gerbrig!
Die zin zegt genoeg.
Bedankt voor het mooie cijfer, René!
Ben erg tevreden
Wij ook van zo een positieve review, Petra! Bedankt!
Always very clarifying and pleasant. English speaking associates helping at all your needs.
Hi Georgia, thank you for your kind words! Have a nice weekend!
Prima!
Thanks, Pieke!
Snel en korrekt antwoord
Bedankt, Paulin!
Door agressieve verkopers benaderd, even gebeld met Vandebron, daar professioneel en vakkundig geholpen en dan ook lekker bij hun klant gebleven!
Hi Gabriël, fijn om te horen dat je ondanks de niet zo fijne start goed geholpen bent en leuk dat je bent gebleven! Welkom bij Vandebron :)
Altijd vriendelijk geholpen aan de telefoon
Hoi Annemiek, bedankt voor het mooie cijfer en je review! Fijn weekend!
Ook al ben ik pas een jaar lid de voorlichting is goed
Fijn, Piet! Welkom bij Vandebron :)
Stapje op weg naar schonere aarde
Bedankt voor je mooie cijfer en inderdaad, stapje op weg naar een schonere aarde :)
VandeBron is naar mijn mening altijd opzoek naar verbetering en zowel de communicatie als de mails zijn praktisch, informeel en transparant. In deze tijd van onzekerheid is vertrouwen belangrijk. Groetjes, Een tevreden klant
Hoi Daisy, dank je voor het achterlaten van deze positieve review, daar worden we blij van! Fijn weekend alvast!
In vorig opmerking aangegeven
Wordt altijd netjes geholpen, houden alles bij elke maand wat je verbruik is en geven tips
Hi Huibjan, dank je voor je positieve review en alvast een fijn weekend!
Top bedrijf
Bedankt voor de top review, Tjalling!