Daarnaast altijd helder en transparant in de communicatie
Hoi Jacco, dankjewel voor het achterlaten van een review en fijn dat de communicatie helder voor je is!
Doordat ik begin 2021 advies heb gekregen van een medewerker dat de belasting omhoog zou gaan van gas en electra en dat ik dus mijn contract het beste op vast tarief kon zetten, heb ik nu onwijze mazzel in deze energie crisis. Daarom ben ik blij met Van de Bron.
Overstappen word geregeld je hoeft niets te doen
Thanks, Gio!
Bedankt, Anna!
Voor het eerst naar deze leverancier over gestapt. Mooie een duidelijk variabel contract afgesloten een altijd vrij opzegbaar. Zodat ik nu zelf het beste moment kan bepalen om het contract vast te zetten. Dit is de beste oplossing voor een aflopend contract daar de gas prijs in jan en in juni altijd worden vast gesteld.
Ha Kees, bedankt voor het achterlaten van een review en fijn dat je contract duidelijk voor je is. Welkom bij Vandebron!
Betrouwbare leverancier. Telefonisch goed bereikbaar. Leuke acties. Leverancier valt mij niet lastig met -tig mails etc.
Hoi Truske, mooi om te horen dat je blij bent met onze service. Fijne dag nog!
Goed geholpen aan de telefoon
Fijn om te horen!
Erg goed, was opzoek naar het kantelpunt om de dubbele elektriciteitsmeter wel of niet enkel of dubbel te laten zetten, afhankelijk van het verbruik deze periode.
Hi Peter, bedankt voor het mooie cijfer en goed om te horen dat je vraag beantwoord is. Als je in de toekomst weer een vraag hebt dan weet je ons te vinden!
Ik heb overgestapt naar van de Bron op advies van een vergelijkings site. In het begin was ik nog een beetje huiverig ofdat ik het wel had goed gedaan. Maar ik ben nu heel blij dat ik de stap heb genomen. SUPER VRIENDELIJK PERSONEEL en SUPERSNELLE REACTIES op vragen. TOP
Hoi! Bedankt voor je enthousiaste review, daar krijgen wij super goede energie van :) Mocht je in de toekomst meer vragen hebben, dan weet je ons te vinden en helpen we je graag op dezelfde manier verder!
Ik heb goede ervaringen met Vandebron alleen kan ik het nu even niet pruimen dat mijn maandbedrag twee keer zo hoog is en ik toch ga kijken waar ik elders goedkoper uit bent. 200% vind ik veel te veel en ook niet begrijpelijk daar onze energie toevoer zon en wind zou zijn, welke nagenoeg gratis voorhanden zijn.
Hallo, fijn om te horen dat je goede ervaringen hebt met Vandebron, dit willen we natuurlijk zo houden! Graag kijken we daarom met je mee naar de verhoging van het maandbedrag en geven we je de nodige uitleg. Zou je ons een mailtje willen sturen of als het uitkomt willen bellen? Vandaag zijn we telefonisch bereikbaar tot 17:00 uur via 0880 444 555. Per mail zijn we bereikbaar via [email protected]. Fijne dag in elk geval nog!
Alles verloopt automatisch zonder rompslomp.
Hi Willem, fijn om te horen dat je zo tevreden bent en bedankt voor het mooie cijfer. Hier krijgen wij positieve energie van!
Prettig telefoongesprek
Hoi Jeroen, bedankt voor je review en het mooie cijfer. Goed om te horen dat je een prettig gesprek met ons hebt gehad. Als je in de toekomst meer vragen hebt dan weet je ons te vinden en helpen we je graag op dezelfde wijze verder :)
Na via de mail contact heb gezocht met vd Bron kregen wij snel een duidelijk en helder antwoord.
Hoi Gonny, bedankt voor het achterlaten van een review en fijn dat je zo goed en snel geholpen bent! Mocht je in de toekomst nog meer vragen hebben dan weet je ons te vinden!
Ik heb contact gezocht omdat ondanks dat ik eennvast contract heb voor 3 jaar mijn voorschot verhoogd is met €20 Hoe dat komt wist uw medewerker niet.
Hi Anita, vervelend dat er onduidelijkheid was omtrent het verhogen van het termijnbedrag. Hopelijk is dit inmiddels wel duidelijk. Zo niet, kun je ons altijd even bellen of een mailtje sturen. Vandaag zijn we telefonisch bereikbaar tot 17:00 uur via 0880 444 555. Ook kun je ons mailen via [email protected]. Fijne dag in elk geval nog!
Ik ben al jaren klant bij Vandebron en uiteraard heb ook ik wel eens onduidelijkheden en vragen. Die kan ik makkelijk indienen bij Vandebron en ik wordt dan snel, vriendelijk en duidelijk verder geholpen. Prima bedrijf!
Hi Carla, dank je voor het mooie cijfer en leuk dat je al zo lang klant bent bij Vandebron! Fijn dat de vragen die je tot nu toe hebt gehad adequaat worden opgepakt. Mocht je in de toekomst meer vragen hebben, dan weet je ons te vinden :)
Al bezig met mijn derde contract. Ze hebben steeds een beter voorstel gehad dan een concurrent.
Hoi Popke, leuk om te horen dat we je al zo lang mogen voorzien van goeie energie!
misverstand bij overgang andere energie leverancier
Fijn dat het tot nu toe perfect gaat, Ruud! Hopelijk is het misverstand ook verholpen, anders kun je ons altijd een mailtje sturen via [email protected] en dan kijken we graag met je mee.
correct
Dankjewel!
Goede klantenservice met aandacht voor de klanten
Bedankt!
The service is perfect. I love that my house is fed with green energy!
We also love that, Miguel! Thanks for your review :)
Op mijn vraag wist de medewerker niet meteen wat ze moest antwoorden, maar na concultatie bij een collega werd het antwoord gegeven
Bedankt voor het achterlaten van een review, Wout! Ook wij blijven continu leren, dus soms kan het iets langer duren voor we een antwoord hebben op je vraag. Fijn dat de vraag uiteindelijk beantwoord is :)
Bedankt, Lau!
Goede bereikbaarheid. Alles eenvoudig en snel te regelen. Vriendelijke medewerkers die meedenken en correct handelen.
Hoi Joke, bedankt voor het mooie cijfer en fijn om te horen dat je goed contact met ons hebt gehad. Als je in de toekomst nog vragen hebt dan weet je ons te vinden!
Fijn om te horen dat je blij bent met onze service, Gerbrig!