Goed, groen, en een telefonisch makkelijk te bereiken klantenservice. Heel tevreden dus.
Als ex klant van WelkomEnergie op zoek gegaan naar een nieuwe leverancier. vd Bron was duidelijk het goedkoopst en konden ervoor zorgen dat mijn contract de volgende dag al in kon gaan. Geen leverancier die meteen de prijzen naar 1,80 of zelfs 2,00 per m3 vraagt.
gelukkig geen keuze menu of postcode die je via een computer moet aangeven! maar gewoon een contact persoon die je te woord staat en kan meekijken.
Goede telefonische bereikbaarheid !
Had zo'n goede ervaring met Vandebron dat ik met een tweede verlengingsaanbod voor weer 3 jaar ben akkoord gegaan.
Duidelijk, Ook vraag gesteld, binnen 24 uur antwoord.
Prima!
Mijn ervaring is momenteel tot zover dus goed, de score is dus een 7 en ik mag dus ook zeggen een dikke 8.
Meeverhuizen van contract naar nieuw adres eenvoudig geregeld.
Ik ben een zeer tevreden klant bij vandeBron. Als je wilt overstappen naar een andere energieleverancier zal ik vandeBron overwegen. Ik ga zelf niet weg.
In december 2021 liep ons driejarige contract af. Op 15 december kregen wij een aanbod voor verlenging: 100% duurder voor een driejarig contract en bijna 200% duurder bij een éénjarig contract. Dat was schrikken, en we gingen snel op zoek naar een andere leverancier... Wat bleek? Eind november hadden we een mail gehad met een aanbod voor een variabel contract dat véél voordeliger was. Over het hoofd gezien in de drukte rond Sinterklaas. Maar in de mail van 15 december, op onze 'mijnvandebron' pagina of op de website van VDB nergens informatie over variabele contracten. Ook niet in de FAQ over de oplopende energieprijzen. Ik ga er vanuit dat dit geen opzet is, maar het jaagt vaste klanten de stuipen op het lijf in deze tijden... Oh en nog iets: ik zag dat mijn groene gas via windstroom in China wordt gecompenseerd. Daar heb ik nooit voor gekozen (het was drie jaar geleden nog biogas uit afval) en investeer principieel niet in China. Maar daar bel ik nog wel een keer over.
Prettig en professioneel geholpen.
ik krijg begin dec een mail dat mn termijnbedrag 85 Euro zal worden en ik krijg nu een nieuw aanbod van 115Euro, is nogal een verschil!
Altijd klantvriendelijk
Nu contract afloopt ervaren we de vele malen duurdere gas energie. Ongelofelijk dit, zou dit echt waar zijn of..... Bij VandeBron viel het mee, slechts € 50,00 per maand meer betalen. Doet pijn maar is ff niet anders.
Contact opgenomen ivm verhuizing en tijdelijk leveren op 2 adressen. Snel en vriendelijk geholpen!
Snelle en goede service
Snel iemand aan de telefoon en goed antwoord op mijn vraag!
VandeBron zal je vaste contract niet onder druk van de sterk gestegen energieprijzen eerder dan afgesproken veranderen. Zij denken daarnaast wel mee om je verbruik te verlagen door het aanbieden van een isolatiedeskundige en bemiddeling bij het vinden van een leverancier voor zonnepanelen.
Ben nog maar 2maand bij vdbron dus kan nog niet zo veel hier over zeggen Ik hoop dat ik financiël een goede keus heb gemaakt
Vandebron gevonden via Gaslicht.com. Valt sinds 2019 onder Essent, geeft vertrouwd gevoel. Prijstechnisch momenteel de beste.
Vandebron doet het goed v.w.b. duurzaamheid en is behulpzaam naar haar klanten. Als ik vragen heb worden die uitgebreid en met cijfers gestaafd beantwoord. Soms mag dat hooguit wat mij betreft nog iets uitgebreider.
Belde over voor mij ingewikkelde verhuizing en ze wist precies waar ik het overhad en hoe ik het moet doen!
Ik had een aardige vrouw aan de lijn. Ik had een vraag over de emails die ik gekregen heb en over mijn jaaroverzicht. Ze heeft mij goed geholpen en heeft mij zelfs kunnen toelichten over welke apparaten in mijn huis wanneer en hoeveel stroom deze het meest verbruiken. Bedankt!
Je wordt altijd duidelijk geholpen , correcte antwoorden , worden nieuwe berekeningen gemaakt in deze tijd met de energie prijzen. Door verwijzing i.v.m. zonnepanelen.