Ik heb 3 jaar een laadpas gehad bij Vandebron. Dit is de gehele looptijd erg goed verlopen. Ook bij het opzeggen van de laadpas werd ik klantvriendelijk te woord gestaan en geholpen.
Helaas geen betaalbaar aanbod
Heel goed
Van der bron denkt met ons mee Vooral mensen met lage inkomen
Geen klachten alles gaat goed
Heel tevreden, als wij gebeld of op een andere manier worden benaderd door een andere energiemaatschappij willen we daar niets van horen. Wij zijn tevreden en hopen dat ook te blijven. Geen klachten en een goede prijs.
Zie boven.
Klantenservice is goed bereikbaar. Goed maandelijks overzicht. Fijn dat het groene stroom is.
Ze doen wat ze moeten doen. Website goed.
Prettige energieleverancier, nu al een paar jaar. Mazzel met contract - in deze tijd- wat betreft vaste prijzen. Vertrouwen in de groen-gekleurdheid.
Goede voorlichting over je verbruik. Tips.
Weinig contact maar top wanneer het nodig is
Heb wynig hier op te vertellen hoop dat de maandlasten snel omlaag gaat
Goede voorlichting. Nette prijzen.
Goede uitleg gehad. Ze belde keurig terug toen lijn verbroken werd. Ondanks drukte nam ze de tijd. Top
Eenvoudig overstapt, na de wijziging van mijn maandbedrag, maar vergeleken met 'de anderen' ruim voordeliger.
Snelle, accurate beantwoording van mijn vraag.
Een Nederlands bedrijf met als basis open en eerlijkheid
De vraag werd vlot beantwoord, hoefde niet lang te wachten op verbinding (telefonisch), in het gesprek daaropvolgende was helder duidelijk.
Er werd gemaild over een onbetaalde factuur. De factuur was mij niet toegestuurd! Antwoorden via de mail zitten meerdere taalfouten in. Er wordt gesproken over een oud account.....vanaf het moment dat ik klant werd is m'n account niet veranderd. Om een antwoord te krijgen moet je eerst al je gegevens doorgeven!
blij met schone energie uit de buurt
duidelijke overzichten van gebruik, duidelijke uitleg bij raadplegen klantenservice
Jessie was behulpzaam en vriendelijk