Duidelijke mail met maandverbruik
Nooit problemen.
Markconforme prijzen en goede bereikbaarheid.
Ik ben blij met van de Bron omdat het een groene energieleverancier is en ik maandelijks inzicht krijg in mijn verbruik.
Geweldig door verkeerde info van concurent, valse verkeerde overname, na telefonisch contact 3x heeft v d Bron het kunnen annuleren Sapo
Zie boven.
Een prima verlengingsaanbod gekregen!
Fijn gesprek, antwoord op de vragen. Vriendelijke medewerker(s).
zie hier boven
ik ben net op zoek geweest naar de jaarcijfers, deze kan ik alleen terugvinden in jullie e-mail van december. Graag duidelijk op de site weergeven.
ik vind de informatie uitstekend
Zelfs in het weekend direct reactie via de mail
Uitvoerige en duidelijke informatie.
Uitstekend initiatief om op deze manier klanten van energie te voorzien. Transparante manier van werken. Enige minpunt is dat je online klant kunt worden als je dat in het verleden al geweest bent.
Goed te bereiken. Duidelijke rekening. Doen wat ze beloven.
Alles wordt prina geregeld. Elke dag kun je kijken wat jr verbruik is. Wij zijn heel tevreden.
tevreden, naar mijn mening nog steeds de meest duurzame energieleverancier
Vandebron is een betroubare leverancier, levering volgens afspraken en maandelijks een prima overzicht voor wat betreft je gebruik.
Compleet groen tegen een redelijke prijs. Meedenken als je iets wil veranderen. Altijd goed bereikbaar. Een aanrader en met zonnepanelenook goede terug gave. Dank
op vrijdag om 18.00 werkt de laadpas van de auto ineens niet meer, van de Bron is maandag om 9.00 weer open, dus je kunt het hele weekend thuis gaan zitten. Dit is service die nu echt niet meer kan.
Mijn ervaring is uitstekend ... VandeBron zie ik heel graag uitgroeien boven , bv , Eneco ! :-)
Snelle reactie en de oplossing werd snel geboden.
Deze week voor de 2de keer contact gehad (nu met Fara) , was prima en kordaat. De eerste keer duurde te lang, communicatie redelijk. Contract direct afgesloten, snelle afwikkeling
goede service, duidelijke uitleg, goede lay-out van de website, groen groener groenst, dicht bij huis.