Zat met een niet werkende incasso. Lossen ze op.
Goede communicatie, duidelijke app. Betrouwbaar
Goeie service, groene service. Als we niet gingen emigreren nog vele jaren met plezier klant gebleven. Altijd vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen.
Uitgebreide informatie over de doelstellingen van Vandebron over duurzaamheid.
Uitstekende energie leverancier.
Helder antwoord op mijn vragen.
Toegezonden informatie over verbruik energie en besparingsmogelijkheden zeer overzichtelijk. Ben wel benieuwd naar de variabele verbruikerskosten de komende maand nu ik pas een maand na mijn beëindiging vast contract de overstap kan maken ivm een goedkopere aanbieding elders, die pas een maand later in kan gaan vanwege de onzekere energieprijzen. vandebron is immers niet zo afhankelijk ivm groene energie. Toch?
Alle afspraken worden nagekomen. De informatie over Vandebron en de organisatie is helder.
Ik ben heel tevreden met Vandebron. Ze zijn klantvriendlijk en duurzaam. Ik voel mij goed verzorgd door hun.
Sinds 2.5 jaar komt onze energie van van de bron. Zij doen hun naam eer aan. De informatie die zij maandelijks geven evenals de info op de website is eerlijk en duidelijk. Wij zijn tevreden.
Fijn bedrijf, zeker ook betaalbaar voor de kleinere portemonnee. Sinds kort heb ik ook slimme meters in mijn huis, via de website kan ik mijn eigen verbruik bekijken
Al jaren een tevreden klant.
Betaalbare groene energie, met een goede klantenservice. Wat wil je nog meer? (en ik werk er niet |-))
Ik ben nog maar een half jaar geleden klant geworden maar het overstappen ging vlekkeloos. Net contact gehad met de klantenservice omdat ik me afvroeg of mijn termijnbedrag in overeenstemming is met mijn maandelijkse kosten. Het duurde ongeveer tien minuten voordat ik een heel aardige vrouw aan de lijn kreeg. Zij had snel antwoord op mijn vragen, maakte een proefberekening, dacht met mij mee en paste na overleg mijn termijn aan. Zeer tevreden tot nu toe.
Ruimte voor (verwachtte) verbetering. Succes
Hoi Hans, bedankt voor het achterlaten van een review. Wij doen ons uiterste best om de mails die wij binnenkrijgen zo snel mogelijk te beantwoorden. Het kan voorkomen dat er een piek in het mailverkeer plaatsvindt waardoor het versturen van een reactie iets langer duurt dan verwacht. Onze excuses daarvoor. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben kun je ons ook altijd een privébericht sturen via Twitter of Facebook of ons bellen via 0880 444 555, dan maken we van deze 5 hopelijk een 10 :)
Snapte iets niet, stuurde even een bericht via de app. Kreeg snel antwoord met duidelijke inlichting.
Goede communicatie
Na ruim een half jaar gebruik te maken van leverantie ben ik zeer tevreden over vooral de duidelijke maandelijkse uitleg over het verbruik. Mijn zonnepanelen zijn al aan het terug leveren en dat levert het meeste op bij Vanderbron.
Ben al een hele tijd een prettige klant
Goede hulp bij verhuizing, geeft goed adviezen en suggesties.
Prima geholpen met overstappen (net op tijd) aan een goede leverprijs waar ze ook aan vasthouden aangezien de prijzen de pan uit rijzen. Het afgesloten contract blijft dus ondanks de hoge energie prijzen geldig voor 3 jaar. TOP
Zoals altijd goed. Concurrerende tarieven. Klantenservice snel bereikbaar.
Prettige contacten
Ik belde over een vraag over mijn eind afrekening en termijn bedrag. Beide vragen zijn beantwoord. Het was een vriendelijke dame. Ik ben goed geholpen.
Goed tarief via consumentenbondcollectief en periodiek helder inzicht in je verbruik. Dat laatste in relatie tot gelijksoortige woningen/bewoners.