Betaalbare groene energie, met een goede klantenservice. Wat wil je nog meer? (en ik werk er niet |-))
Ik ben nog maar een half jaar geleden klant geworden maar het overstappen ging vlekkeloos. Net contact gehad met de klantenservice omdat ik me afvroeg of mijn termijnbedrag in overeenstemming is met mijn maandelijkse kosten. Het duurde ongeveer tien minuten voordat ik een heel aardige vrouw aan de lijn kreeg. Zij had snel antwoord op mijn vragen, maakte een proefberekening, dacht met mij mee en paste na overleg mijn termijn aan. Zeer tevreden tot nu toe.
Ruimte voor (verwachtte) verbetering. Succes
Hoi Hans, bedankt voor het achterlaten van een review. Wij doen ons uiterste best om de mails die wij binnenkrijgen zo snel mogelijk te beantwoorden. Het kan voorkomen dat er een piek in het mailverkeer plaatsvindt waardoor het versturen van een reactie iets langer duurt dan verwacht. Onze excuses daarvoor. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben kun je ons ook altijd een privébericht sturen via Twitter of Facebook of ons bellen via 0880 444 555, dan maken we van deze 5 hopelijk een 10 :)
Snapte iets niet, stuurde even een bericht via de app. Kreeg snel antwoord met duidelijke inlichting.
Goede communicatie
Na ruim een half jaar gebruik te maken van leverantie ben ik zeer tevreden over vooral de duidelijke maandelijkse uitleg over het verbruik. Mijn zonnepanelen zijn al aan het terug leveren en dat levert het meeste op bij Vanderbron.
Ben al een hele tijd een prettige klant
Goede hulp bij verhuizing, geeft goed adviezen en suggesties.
Prima geholpen met overstappen (net op tijd) aan een goede leverprijs waar ze ook aan vasthouden aangezien de prijzen de pan uit rijzen. Het afgesloten contract blijft dus ondanks de hoge energie prijzen geldig voor 3 jaar. TOP
Zoals altijd goed. Concurrerende tarieven. Klantenservice snel bereikbaar.
Prettige contacten
Ik belde over een vraag over mijn eind afrekening en termijn bedrag. Beide vragen zijn beantwoord. Het was een vriendelijke dame. Ik ben goed geholpen.
Goed tarief via consumentenbondcollectief en periodiek helder inzicht in je verbruik. Dat laatste in relatie tot gelijksoortige woningen/bewoners.
Totaal niet bereikbaar voor nieuwe of bestaande klanten. 15 minuten in de wacht gestaan om nieuwe klant te worden. Toen maar opgehangen. En geen klant geworden. Zal zeker wel meer voorkomen en klanten kosten.
Hoi, bedankt voor het achterlaten van een review. Jammer dat je ons niet te pakken hebt gekregen. Het is de afgelopen tijd behoorlijk druk, desalniettemin doen wij ons uiterste best om iedereen te helpen en te woord te staan. Het kan voorkomen dat je even moet wachten aan de telefoon. Met het oog op de huidige situatie op de energiemarkt hopen we dat je daar begrip voor hebt. Hoe dan ook een fijne dag gewenst en wellicht een keer tot in de toekomst bij Vandebron!
Het was zeer gemakkelijk om klant te worden bij jullie. Ik kreeg direct een email dat er nog informatie ontbrak. Na mijn zorgen over de hoe snel mijn reply email behandeld zou worden werd ik gerustgesteld dat mijn antwoord was aangekomen en in behandeling is.
Heel erg vriendelijk geholpen aan de telefoon
Van de Bron is een efficiënte, concrete, duurzame, verhelderende en ondersteunende energieleverancier, die adequaat inspeelt op de energietransitie en de klimaatverandering
uitstekend
Totaal niets mis mee.
Op zoek naar een nieuwe energieleverancier, kwam ik uit bij Vandebron. Aanvankelijk was het telefoonnummer sle ht bereikbaar door de drukte, maar een dag later was dit probleem al opgelost. Per abuis was mij wat foutieve informatie verstrekt en dit is direct verholpen. Prima klantenservice, vriendelijk, en zeer behulpzaam. Nu nog wat lagere tarieven, maar daar hebben meer mensen last van :)
Al diverse jaren lopen mijn contracten over groene energie bij Vandebron. Ik heb nooit problemen gehad, wel altijd een vlotte behandeling bij vragen of bij het opstellen van het volgende contract. Toen ik voor de nieuwe periode een contract wilde afsluiten, adviseerde men mij nog wat langer te wachten en inderdaad toen ik het nieuw contract afsloot was de prijs van met name het gas nog wat verder gedaald. Men is ook altijd best vriendelijk.
Duidelijk kostenoverzicht in de app.
Goede dienstverlening met sterk concurende prijzen
Bij Van de Bron weet ik in ieder geval zeker dat ik echt GROEN opgewekte stroom uit Nederland krijg, en dat het geld wat ik daarvoor betaal weer in Nederlandse GROEN opgewekte stroom word geïnvesteerd.
Eerste bedrag wordt ineens gezien als waarborgsom. Nergens vermeld . Ben al aantal jaren klant en bij verlenging contract ineens dit. nooit betaling oid gemist. Had graag mijn tarieven oud en nieuw willen vergelijken maar dit was niet mogelijk vanwege zogenaamde storing in het systeem. Op de dag dat nieuwe contract inging waren tarieven ineens wel zichtbaar. Herroepingstermijn was vervallen. Waardeloos omdat ik geen goede vergelijking meer heb kunnen maken. Telefonisch contact gehad en zeggen dat daar nu niets meer aan te doen is. Dus mensen kijk uit met verlengen van je contract want je wordt belazerd. Nu zit ik vast aan mijn nieuwe contract en heeft er mi geen kans op herroeping plaats kunnen vinden. Denk in het vervolg wel twee keer na voor ik met hen in zee ga.
Beste Jan, bedankt voor het achterlaten van een review en jammer om te horen dat je niet tevreden bent met onze service. Het incasseren van de waarborgsom wordt wel degelijk vermeld, namelijk in punt 2.5 van leveringsvoorwaarden. De leveringsvoorwaarden worden naar je toegestuurd met het contract. Graag kijken we mee naar de systeemfout waar je het over hebt. Zou je ons een e-mail willens sturen naar [email protected] ? In principe heb je zelf je oude contract ook ontvangen per mail, dus zou je daarmee de tarieven moeten hebben kunnen vergelijken. We horen graag van je zodat we deze negatieve ervaring om kunnen zetten naar een positieve.