Even afkloppen maar we hebben nog nooit zonder elektriciteit of gas gezeten. Verder goede en duidelijke communicatie: elke maand een keurig gespecificeerd overzicht van het verbruik en de kosten. Verbeterpunt: neem ook de vaste kostenposten in dit maandelijkse overzicht op. En wellicht ook (een schatting van) de calorische correctiefactor of in ieder geval de mededeling dat het aantal m3 met ongeveer 2,5% wordt verhoogd bij de eindafrekening. Lijkt me een kleine moeite. Verder jammer dat de CO2-compensatie voor het gasgebruik uit het buitenland komt. Ik geloof daar niet zo in.
Bedankt voor de positieve review, Paul!
Behulpzaam
Laat mij niet omkopen bij andere leveranciers die mij regelmatig bellen om overtestappen.
Hi Hanri, goed om te horen dat je zo tevreden bent met Vandebron!
Fijn bedrijf,waar moeite voor je word gedaan
Dat vinden we erg fijn om te horen! Bedankt en nog een fijne dag gewenst :)
Prima ervaring, goede begeleiding voor een nieuw contract. Blij dat ik het advies voor 3 jaar vast heb opgevolgd.
Fijn dat de communicatie zo bevalt, Ronald!
Altijd correct te woord gestaan en men doet wat men zegt.
Dat is exact wat we willen uitstralen, fijn om te horen dat het ook zo overkomt!
De informatie via website, via mail maar ook de app is duidelijk . Ben er erg tevreden over.
Bedankt voor het hoge cijfer, Marionne!
en een goede klantenservice
Dankjewel voor de positieve review!
Erg overzichtelijk
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, Kimberly!
Er wordt vlot gereageerd op vragen en de antwoorden zijn duidelijk
Goed om te horen dat de service bevalt :) Dankjewel voor het delen van je ervaring!
Waar kun je beter zijn dan bij Vandebron als je bewust kiest voor groen? Mogelijkheid om te kiezen welke windmolen jouw voorkeur heeft. In ons geval een kleine molen. Ook de compensatie voor groen gas is OK. De klantenservice is goed bereikbaar en vriendelijk en meedenkend.
Wat een positieve woorden! Hier worden we erg blij van :)
geen ellenlange wachttijd, duidelijk antwoord en prima opgelost !
Fijn dat onze service bevalt! Bedankt voor het delen!
Prima geholpen
Bedankt voor de review, blij om te horen dat je goed bent geholpen door onze medewerkers!
Sinds februari 20220 klant bij Vandbron, ben zeer tevreden. Het is bij eventuele vragen, eenvoudig om contact op te nemen en snel een antwoord op de vraag te krijgen. Elke maand een overzicht van het verbruik en de jaarafrekening is duidelijk en overzichtelijk.
Wat fijn dat het zo bevalt sinds je klant van ons bent geworden, we hopen dat de samenwerking nog lang mag doorgaan!
Nvt
Bedankt voor de positieve review, Niek!
Ik kan natuurlijk niet zeggen dat Vandebron betere gas en elektriciteit levert dan andere energieleveranciers, en het feit dat het duurzaam geproduceerd wordt vind ik persoonlijk een must in deze tijd. Waar Vandebron wat mij betreft in uitblinkt is de kundige en enthousiaste medewerkers bij de klantenservice.
Wat goed om te horen dat je ons enthousiasme zo ervaart, dat is ook precies wat we willen uitstralen! Dankjewel :)
GOED !!!
Zeer goede ervaring met alles.
Duidelijke overzichten. En bij een vraag, snel antwoord gekregen.
Al die jaren dat ik bij van de Bron zat zeer goed behandeld.
Ik ben heel blij met Van de Bron. Elke maand gaat prima. Ik ontvang mijn gebruiksrapport is altijd duidelijk. Elke jaar krijg ik geld terug. Ik ben heel tevreden.
Goede webpagina , maandelijks goed geïnformeerd en vriendelijk geholpen !
Prijs is redelijk. Vriendelijk te woord gestaan
Alles gaat regelmatig prima, heb geen klachten!
Heb een goed contract