Ben op VandenBron destijds overgegaan op advies van de Consumentenbond en ben trouw, als ik hetzelfde bespeur bij een Supplier! Een Club, die zich aan zijn woord houdt totdat het niet meer kan! Dat is ook de relatie tussen Bedrijven en Consumenten in de toekomst. Bedrijven met ook een maatschappelijk doel !
Ik vind het een prettig bedrijf om verschillende redenen: De schone energie die door de burgers zelf wordt opgewekt. Duidelijke, vlotte betaaloverzichten per maand en een jaaroverzicht Toen we zelf zonnepanelen kregen werd alles vlot aangepast Goede communicatie.
De app laat mooi realtime het verbruik zien. Met onze zonnepanelen leveren wij terug en ook dat wordt goed weergegeven. Vandebron helpt ons daarmee meer grip te krijgen op ons verbruik. Alleen gas, waar wij nu juist op willen besparen, wordt niet weergegeven. Daar zit verbetering in vanuit Vandebron.
In het geval dat je iets niet weet of niet kunt vinden, zijn de reacties altijd snel en sympathiek. De website is prettig, alleen de overzichten die per mail worden gestuurd zijn niet handig om op te slaan: teveel foto's en andere zaken, maar .......... gelukkig kun je je overzicht gewoon als PDF downloaden op de website!!! Ik ben een zeer tevreden klant!!!
Ik moest met spoed een energieleverancier hebben na een waarschuwing van de netbeheerder. Vandebron regelde alles in 1 dag!
Duidelijke eindafrekening en een goed bereikbare en prima Klantenservice
Omdat vandebron oprecht lijkt na te denken over de energietransitie mogen ze mijn energie leveren. Verrast toen ik met een online quizzje meedeed en spouwmuurisolatie won!
Als ik iets negatiefs te schrijven had, dan had u dat al gelezen! Hulde voor deze Firma!
Slechte service, veranderen je termijnbedrag in contract, bij overstappen geven ze jouw borg niet terug. Agressieve Klantenservice en doen niets voor bestaande klanten, ze lokken nieuwe mensen met “kortingen” maar die “kortingen” pakken ze wel weer terug wanneer je gaat overstappen. Ze zeggen groene stroom te leveren op het netwerk, dat was vroeger zo nu kopen ze “groene” certificaten op uit noord europa
Na goed en beter volgt best en dat is Vandebron.
Helaas, moet ik door omstandigheden het contract beëindigen … op een dag maak ik graag weer gebruik van de energie die door vandebron wordt geleverd. Prima bevallen!
Iddi
De overgang enige jaren geleden naar Vandebron ging eenvoudig en foutloos. Aantrekkelijke tarieven en een prima service. Naast elektriciteit voor ons appartement ook twee Vandebron autolaadpassen!
Super en tevreden
Komt afspraken na.
Het is zo triest dat het bijna grappig zou worden, als ik er niet de dupe van ben. Januari 2021 ging mijn driejarig vast contract in. Toen kreeg ik januari dit jaar een opzegboete voor mijn kiezen, terwijl ik niks heb opgezegd en tot dan tevreden klant was. Of ik even 60 euro wilde lappen, omdat er anders een incassobureau op me af zou worden gestuurd. Sindsdien hang ik bijna wekelijks aan de telefoon. Al twee maanden wordt mij telkens weer verteld dat ze gaan uitzoeken wat er nou gebeurd is, en dat er met spoed naar wordt gekeken. Paar weken geleden hadden ze mijn aanvraag per ongeluk als "opgelost" gemarkeerd, waardoor ze er niet meer naar hadden gekeken. Volgende keer dat ik belde (want ja, er was niks opgelost en ik hoorde niks) hadden ze het weer opgestart en zouden ze er met spoed naar kijken. Nou, ik zie het. Goed, twee maanden verder nu dus. Volgende week wordt ik afgesloten van het energienet omdat ik geen contract met een leverancier heb. Omdat Vandebron er een enorme puinzooi van maakt. Ben benieuwd of mijn contract ooit weer geheractiveerd wordt en of ik dezelfde tarieven behoud. Zal vast wel niet. Mijn tip: Lekker bij wegblijven. Ik wilde graag groene stroom. Nou, volgende week is mijn energieverbruik heel groen. Want écht duurzaam is geen energie kunnen verbruiken. Bedankt he! Mocht iemand bij Vandebron dit lezen en hier zo van schrikken dat diegene er écht iets aan wil doen, mijn klantnummer eindigt op 91. Samen met de details hierboven zou het genoeg moeten zijn om het dossier te vinden. Verras me en fix het.
Goede leverancier, medewerkers denken mee.
Super geweldig
Bij vande Bron kan je zelf simpel je verbruik zien en eventueel je maand termijnbedrag aanpassen.
Wordt goed op de hoogte gehouden
Momenteel ruim een jaar bij Van Der bron en heb goede ervaringen met dit bedrijf tot op heden. ook tijdens het overstappen ging in zijn geheel snel en accuraat. Momenteel een vierjarig contract lopen tot media 2024. heb ook geen belang meer om over te stappen. Nochtans hebben wij (nog) geen zonnepanelen, hierbij een note dat bij terug levering KW de betalingen mogelijk minder zijn per Kw dan bij andere energie bedrijven.
Al jaren klant bij Vandebron. Duidelijke maandelijkse overzichten (incl. vergelijking vorig jaar en gemiddeld verbruik), goede prijs en goede score op duurzaamheid!
Fijne cultuur, altijd prettig overleg en de visie / idealen zijn natuurlijk het belangrijkste. En dan is de prijs ook nog heel goed te doen.
Hoi Pieter, dankjewel voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, daar worden we blij van! Fijn weekend alvast
Altijd vriendelijk en correct, je voelt je echt een klant en op je gemak
Hi Arie, fijn om te horen! Hoe kunnen we van de 9 een 10 maken? ;-) Prettig weekend!