Heb gebeld ivm naar mijn inziens ineens hoog kw verbruik en werd zeer service gericht gehoplen
Tot nu toe zijn mijn ervaringen met uw bedrijf zeer goed . Ik zit nu te wachten op de uitvoering van de gedane belofte om de opzeg boetes van mijn vorige leverancier terug te betalen !!
Je wordt goed te woord gestaan en de mensen zijn vriendelijk. Als je iets afspreekt krijg je meteen respons via de mail dat dit ook daadwerkelijk gebeurd is.
Mijn ervaring met jullie bedrijf is goed. Snelle en duidelijke antwoorden op de vragen die worden gesteld. Wat wil een mens nog meer in deze moeilijkere tijden. Bedankt. En de groetjes van Piet
Goede energieleverancier met prima service, “groene” elektriciteit, en concurrerende vontracten
Mijn vraag ging over verlenging en is goed beantwoord.
Op de twee vragen die ik had is zeer efficiënt en doeltreffend .antwoord gegeven. Het opnieuw aanmelden van mijn account was een eitje en de meer specifieke vraag over saldering en gebruik is goed beantwoord.
Goed en klantvriendelijk.
1 x bellen en alles is vriendelijk en perfect geregeld.
Ik ben heel goed geholpen
Maand bedrag aangepast. Was zo geregeld.
Gewoon goed, nooit problemen, bij de eindafrekening altijd vlotte afhandeling. Helder en transparant . Een aanrader .
Groene energie voor een nette prijs. Goed werkende app geeft veel inzicht.
Weinig goede energie nodig investeer in verbetering
Betrek al enkele jaren mijn elektriciteit en gas van Vandebron. Nooit problemen gehad. Voor de Kwu die mijn zonnepanelen terugleveren, ontvang ik evenveel als ik betaal, netjes dus.
Zowel de vastlegging ( met goed advies voor 3 jaar)als ook den verder afhandeling kwamen mij erg professioneel over. Ook de maandoverzichten zijn van een goed en duidelijk gehalte!
Sinds ik klant ben bij Vandebron wordt er naar mijn wensen, zoals het geven van een korting bij verlenging van het contract in plaats van over te stappen naar een andere leverancier, geluisterd. Daarnaast wordt er goed advies gegeven. Er is aandacht voor mij als klant. In een zin samengevat: Bij Vandebron sta ik centraal!
Sinds bijna vier jaar een tevreden klant bij van de Bron. Ook al valt het nu onder de grote hoed van Essent, wij zijn tevreden. Alles goed inzichtelijk en ook de klantenservice is prima bereikbaar, hebben ze je oproep gemist dan bellen ze net zo makkelijk zelf terug. Ga zo door van de bron!
Duidelijke afspraken en info.
Heb vorig jaar een drie jarig contract afgesloten en ben daar content mee gezien nu de markt op energie, tevens is de reden dat wij de keuze voor groene stroom, dragen wij ook bij aan het milieu.
Direct geholpen
Een jaar of 5 geleden zijn wij overgestapt naar Vandebron. We hadden dat eerder moeten doen, want we zijn enorm tevreden
Ik ben enkele jaren geleden overgestapt van mijn toenmalige energieleverancier naar VDB. In al die jaren is alles altij probleemloos verlopen, en ik vind het ook niet duur.
Tevreden over levering, website met overzichten over verbruik en de prijs.
Veel energieleveranciers hebben duurzaamheid de laatste jaren ontdekt als verkoopargument. Vandebron is één van de weinige leveranciers die oprecht duurzaamheid nastreven. Je merkt aan alles dat dit diep in de kern van het bedrijf zit. Ik geloof ze als ze zeggen dat ze blij zijn als ze zo weinig mogelijk energie aan je willen verkopen. Daarnaast is de klantgerichtheid ook een verademing.