Mijn ervaring is voorlopig positief

Zie de toelichting bij vraag 1

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Wat er besproken en per mail verstuurd is klopt allemaal

Zie boven

Slecht, slecht en slecht

Ik beoordeel dit bedrijf met de allerlaagste score. Bij aanvang van het contract heb ik aangegeven dat ik geïnvesteerd heb in mijn woning en grotendeels van het gas ben en ook in het proces zit voor zonnepanelen. Ik heb aangegeven dat ik verwacht dat mijn maandbedrag aangepast kan worden zodat ik voorschot betaal wat ik verbruik. Echter van de Bron houdt mijn voorschot kunstmatig hoog door te verwijzen naar mijn oude verbruik. Na 5 maanden kan ik een herberekening aanvragen. Maar dan heb ik al zes maanden betaald en inmiddels staat er dan al zo’n 300 euro aan teveel betaald voorschot uit. Na die zes maanden kan mijn maandbedrag maar beperkt omlaag. Dus aan het einde van het jaar zal het er wel weer op uitdraaien dat ik een honderd of 500 terug krijg. Tenminste … als dit bedrijf niet omvalt. En daar wringt nu juist de schoen. Ben al het schip ingegaan bij Welkom Energie en wil geen herhaling. Ik vind geen gehoor en als je het maandbedrag niet betaald stuurt men een incassobureau op je af. Zo sta je dus in je hemd als consument. De arrogantie van dit soort bedrijven ligt erg hoog.

Vertrouwd en duidelijk

Overstap zonder problemen volgens de de afgesproken punten

klantvriendelijk

Mijn vraag werd snel beantwoord en er was volledige medewerking bij de oplossing voor mijn probleem (hoe kan ik BTW op mijn zonnepanelen terugkrijgen, ook als ik een tweede keer panelen wil kopen).

• Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

Heel vriendelijk en goede uitleg

Tot nu toe tevreden

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Alles naar wens tot nu toe

Leuk dat je je eigen bron kan uitkiezen, en je verbruik per dag en kwartier kan bekijken. Laatst verhuisd naar een ander adres, waarbij een tijdje op beide adressen geleverd moest worden, dat was ook allemaal makkelijk te regelen via de website.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Een eerlijk bedrijf voor mij toppers.

Zijn als je bel altijd vriendelijk en houden zich correct aan de afspraken van het contract.!!!!

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Ik zou niet weten wat beter zou kunnen

Zoals velen zat ik niet echt te wachten op een telefoontje van een energiebedrijf. Dit werd op de een of andere manier een prettig gesprek. Het eerste contact wat zeer vriendelijk, het overstap proces zonder enig probleem, de kostenbesparing en de gebruiksvriendelijke app kortom een aanrader.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Tot nu toe bevalt het ons goed bij van de Bron

De wijze van energie produceren bij van de Bron gebeurd naar ik meen zoveel mogelijk op natuurlijke wijze n.l. windenergie en zonne-energie.

Goed geholpen en geen wachttijden

Goed geholpen en geen wachttijden

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden met jullie.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Prima aanbieder. Goed inzicht in je verbruik en prettige klantgerichte servicedesk.

Zie hierboven

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Vriendelijk, helder en duidelijk geholpen!

Korte wachttijd aan de telefoon. Keurig geholpen met geduld en toelichting om mij zaken uit te leggen. Overall, tevreden!

Professionele dienstverlening

Blijkbaar was mijn vraag gemakkelijk te beantwoorden want ik kreeg binnen de kortste keren een reactie.

Sympathiek en milieuverantwoord aanbod

jammer dat ik losgekoppeld werd van Boer Hans vd Heuvel. Zijn energieaanbod is een mes met twee snijkanten. En bio-energie en iets doen aan mestproblematiek, cq stikstof uitstoot.

Telefonisch bereikbaarheid

De telefonische bereikbaarheid is heel slecht! Vandaar 4 sterren

Milieu-en klantgericht

Zowel bij het verstrekken van info n.a.v. onze vragen over teruglevering van zelf opgewekte energie (als klant) als de manier waarop Vandebron de salderingsregeling uitvoert, zijn in de interesse van milieu en klant.

Prima energie leverancier

Altijd correct en duidelijkeantwoorden en men neemt de tijd om luisteren naartoe Jan verhaal

Zeer goed contact

Goed contact

prima groene stroom

prima groene stroom voor een goede prijs

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Zeker weten dat je stroom groen is, en niet uit verwegistan komt. Stimuleert vergroenining in Ned

Ik word goed geïnformeerd over mijn verbruik en hoe Van de bron in Nederland groene energieproductie bevordert

Alles begind bij dw Bron .Familie Brons

Altijd je verbruik in je app

• Prijs-Kwaliteitverhouding

De beste oplossing voor het energieprobleem.

Goed bedrijf denkt aan de toekomst. Vragen worden snel en kwalitatief goed beantwoord! Ik ben erg tevreden.

Herengracht 545

1017 BW Amsterdam