Een goede en betrouwbare partner met een goede toekomst visie
En mede dankzij jou als klant komen we steeds een stukje dichter bij het behalen van onze missie! 🙌
Ik ben hel tevreden, ook over de communicatie via mail en website.
Bedankt voor deze positieve review! Daar krijgen wij goeie energie van (:
Zie boven.
🙌
Vandebron komt z'n afspraken na, duidelijke website en gegevens up to date.
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent, Kees! 💚
Hoewel ik altijd tevreden was over VandeBron ben ik geschrokken van de vorige jaarafrekening (febr 2022) en het aangeboden nieuwe contract. In tegenstelling tot sommige andere maatschappijen saldeert Van de Bron apart voor normaal tarief en daltarief. En dat is voor klanten met een dubbele meter en zonnepanelen erg nadelig omdat s nachts het meeste stroom wordt gebruikt en het minste opgewekt. Hierdoor ontstaat een overschot bij normaal tarief en een groot tekort bij daltarief waarover fors moet worden betaald ipv het overschot voor te kunnen gebruiken. In vergelijking met andere maatschappijen waarbij dit overschot wel wordt gecompenseerd door dit te salderen met het daltarief scheelt dit ons ruim duizend euro. Ons inziens een gemene truc door het zo te berekenen ten nadele van de klant
Ja ik ben tevreden
Goed om te lezen, Willem!
Goede communicatie en duidelijk overzicht van verbruik energie. Heel betaalbaar en groene energie.
Bedankt voor deze positieve review! 💪
Niet de duurste.
Bedankt voor je review, Roelf (:
Transparant, want je kunt makkelijk mooie grafieken zien met hoeveel je verbruikt. Duurzaam, het is groene energie. Goedkoop, het is zelfs mogelijk met de huidige regels van de overheid geld toe te krijgen.
Bedankt voor deze positieve review, Peter! Daar krijgen wij goeie energie van ⚡️💚
Betrouwbaar in de levering Keurige uitvoering van de huidige regels Groen gewonnen energie Redelijk prijsstelling
💚!!
Zit nu 2,5 jaar bij Vandebron en geen klachten. Verhuizing doorgeven en tijdelijk 2 adressen schijnt niet te kunnen via de site, maar wordt redelijk snel contact opgenomen om alles te regelen.
Hi Robert, een tijdelijke overlap van je contract op 2 adressen vanwege een verhuizing is mogelijk! Mocht je er niet uitkomen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dat kan telefonisch (088 044 4555), via mail ([email protected]), onze live chat of via Twitter DM of Facebook PB.
Ben nog maar 1 dag bij vande Bron, lijkt prima maar we wachten af
Welkom bij Vandebron, Harm! 💚
De opleiding voor de klantenservice medewerkers uitbreiden zodat sneller een antwoord op gestelde vragen kan worden gegeven. Doelstelling: De site met vragen en antwoorden meer uitbreiden zodat onnodig bellen naar de klantenservice afdeling wordt voorkomen als doel sneller en beter bereikbaar zijn.
Hi Karel, bedankt voor je review! We hebben je feedback intern doorgezet en we zullen er mee aan de slag gaan 💪
goed en duidelijke uitleg telefonisch
We zijn al jaren klant bij VandeBron en erg tevreden over helderheid, bereikbaarheid en betrouwbaarheid!
uitstekend
Hiermee omvat ik eigenlijk alles.
Goede reële saldering. Duidelijke communicatie. Op tijd informeren. Op de hoogte houden maandelijks van verbruik. Eigen inzicht.
Lokale stroom hoeft niet te stijgen t.a.v. buitenlandse stroom. Een mooi moment om de concurrentie aan te gaan om tegen de grote bedrijven een slag te maken
Goede en overzichtelijke energie leverancier
Snelle afwikkeling, snelle reactietijd. Helaas niet de voordeligste ondanks de windenergie.
Ik heb in begin 1 keer contact met hun gehad verder is de zide heel duidelijk zodat ik alles kan terugvinden!
...
Goeie info