Altijd goed bereikbaar en goede informatie!
Dank je wel Nel! 💚
Goed,reeds twee adressen
Bedankt voor je review! Dat doet ons goed. 💚
Bedankt voor je review! 🙌
Super aardige en meedenkende medewerker aan de telefoon gehad over opzeggen, meenemen van het contract en verhuizen gesproken. Ik ben erg fijn geholpen.
Gefeliciteerd met je nieuwe woning Ramona! We helpen je graag. Bedankt voor je review! 💚
Duidelijkheid op de site en eerlijke informatie. Je verbruik is goed inzichtelijk.
Bedankt voor je review Matthea! Blij om te horen dat je tevreden met ons bent. 🙌
Goede prijs
Bedankt voor je review!
al jaren naar tevredenheid klant, hoop op nog vele jaren.
We zijn blij dat we je al jaren van groene energie mogen voorzien! Bedankt voor je review! 💚
Goed en betrouwbaar
Hi Fred, fijn om te horen dat je onze service als goed en betrouwbaar ervaart. We helpen je graag! 🙌
het is groen en het is er
Samen werken we aan onze missie Lucas! Bedankt voor je review! 💚
Bij ‘problemen’ netjes geholpen, al laat het antwoord soms wat lang op zich wachten.
Hi Robert, bedankt voor je review! Vervelend om te horen dat het antwoord lang op zich liet wachten. Excuses voor het ongemak. We'll do better! 🙌
zie bovenstaand
Hi Joop, fijn om te lezen! Dank je wel voor je positieve review. 😃
Mijn ervaring beschrijf ik als volgt: de overdracht ging geruisloos het contact en de uitleg waren duidelijk en transparant Het uiteindelijke contract bevalt goed
Dank je wel Emmy! Je review doet ons goed! 💚
Mijn ervaringen met Vandebron zijn positief. Medewerkers aan de telefoon ervaar ik als klantvriendelijk en ze weten waar ze mee bezig zijn. Website vind ik overzichtelijk.
Wat fijn om te horen Dick! Bedankt! 🙌
Jarenlange goede ervaring. Gelukkig 3 jarig contract afgesloten
Wat een geluk dat je een contract van 3 jaar hebt afgesloten! Goed om te horen dat je onze service als attent, alert en duidelijk ervaart.
goede contacten per telefoon en internet. Overzichtelijke website en jaarafrekening,
Bedankt Matthieu! We hopen je nog lang groene energie te leveren! 💚
Ben inmiddels 1 jaar klant bij Vandebron en ik ben tevreden .
Fijn Peter! We zijn blij dat je klant bij ons bent. 🙌
Goed en duidelijk op de hoogte houden van alle mogelijkheden en aanbevelingen.
Bedankt voor je review Annet! Fijn om te horen dat onze service voldoet aan je eisen.
Medio vorig jaar een PV-installatie thuis in bedrijf genomen. Volgens energieleveren.nl was vervangen van de (niet slimme)meter niet nodig. September vorig jaar toch een slimme meter laten plaatsen zodat ik mijn verbruikgegevens makkelijker in kon zien met een energieverbruiksmanager en op mijn persoonlijke pagina bij Vandebron. Alle telwerken van de oude meter, die ook de teruglevering van de PV-installatie registreerde, zijn keurig opgenomen door de monteur van de netbeheerder en vastgelegd op een opnamekaart. Na verwerking van de gegevens door Vandebron blijkt de meterstand van de teruglevering niet geregistreerd te zijn in mijn verbruik. Na twee maanden moeizame communicatie is de administratieve fout rechtgezet en is ook de meterstand van de teruglevering zichtbaar in mijn verbruiksgegevens bij Vandebron. Krijg ik begin februari de jaarrekening 2022 en blijkt deze teruglevering, 3303kWh, in het geheel niet verwerkt te zijn en de door de monteur opgenomen meterstand van teruglevering is opeens weer verwijderd uit mijn verbruiksgegevens. Na weer een aantal malen mailen en telefonisch contact blijft het nog steeds heel duurzaam stil bij Vandebron. Slechts één getal kunnen ze niet verwerken in hun administratie. Precies dat getal wat mij nu meer dan duizend euro kost. Nu lever ik gelukkig wel een bijdrage aan de energietransitie maar heeft mijn PV-installatie een oneindige terugverdientijd. Geen idee meer van waar Vandebron nu eigenlijk voor staat, je duurzaam een oor aan naaien ?
Hi Marcel, wat vervelend om te horen dat je onze service zo hebt ervaren. We waarderen je eerlijke bericht. Het is de laatste maanden ontzettend druk geweest, maar dat is geen excuus voor onze late reactie. We bieden nogmaals onze welgemeende excuses aan. Mocht je verdere opmerkingen/vragen hebben naar aanleiding van het contact helpen we je graag verder via de mail ([email protected]). We kunnen de details van je case hier niet bespreken vanwege jouw privacy. We zullen je bevindingen meenemen, bedankt voor de feedback.
Communicatie fijn, reacties snel. Positief team
Hoi Ton, dank je wel voor je feedback! 💚
Door energie bij VandeBron af te nemen, dragen we bij aan een duurzame en groene leefomgeving en toekomst. Dus naast bewust met energie om te gaan, is dit voor ons de juiste keus.
Samen naar 100% duurzame energie in Nederland! 🙌
Al jaren vaste klant en naar volle tevredenheid. Duurzaam en toch goede prijzen .
Fijn dat we je al jaren mogen voorzien van groene energie Paul! 💚
als ik vragen heb krijg ik een eerlijk antwoord
Hoi Els, wat goed om te horen! We helpen je graag!
Duidelijke heldere communicatie
Daar doen we het voor Peter! Bedankt! 🙌
Telefonisch vrij goed bereikbaar en zeker per mail. Uitstekende, overzichtelijke jaarnota; acceptabele energieprijzen.
Dank je wel! We nemen je feedback mee. 🙌
Totaal geen klachten, na een overstap weer heel snel teruggegaan naar van den Bron
Welkom terug Hanny! We hopen je nog lang van groene energie te kunnen voorzien. 💚