Mijn ervaring is wisselend. De overstap verliep vlot en jullie timmeren goed aan de weg met energie vernieuwing. Maar.. Ik heb sinds 9 maanden zonnepanelen. Het lijkt erop dat ik vanwege een hoog/laag tarief een deel van mijn opbrengsten misloop. Ik heb hierover gebeld en de medewerker die ik aan de lijn kreeg zei dat dit niet zo is, maar wist me de berekeningswijze niet zo uit te leggen dat ik het snapte. Ik ben wiskundige, dus een berekening is mij niet snel te moeilijk. Kortom, ik had sterk de indruk dat hij het niet snapte.
een eerlijk product van de juiste producent administratief bemiddeld door van de bron. enkel het precies afstemmen met het maand bedrag en de eigen pv productie verloopt wat stroef.
Erg tevreden, heldere communicatie en factuur.
heb het afgelopen jaar een aantal keren telefonisch contact gehad om een probleem (ivm kapotte meter/rekening etc) op te lossen. werd ondanks toezeggen nooit teruggebeld. het heeft een hoop tijd en energie gekost om het op te lossen. kan mij niet aan de indruk onttrekken dat jullie na het winnen van de aanbesteding en daarmee ongetwijfeld veel nieuwe klanten het werk niet zo goed aankonden. ik zal vandebron aanbevelen op prijs, niet op een geweldige service.
Gewoon goed . terugbetaling van te veel betaald duurt wel eens lang.
Geen problemen
alleen maar positief
Prima en als ik ze nodig ben zijn ze er ook en wordt ik tussendoor niet gebeld en lastig gevallen.
Zeer tevreden.
Prima service. De beste utilitybedrijven zijn die waar je niets van merkt. En als ik dan ook nog eens kan meewerken aan de verduurzaming van de elektriciteitsvoorziening/-productie, is dat helemaal mooi. Ik doe overigens niet aan aanbevelingen, dus vandaar de nee in dat veld. Ik vind dat iedereen zelf moet uitzoeken wat hij/zij wil.
Prettig, duurzaam en goede prijs kwaliteitsverhouding.
gewoon goed
Geen toelichting