Tot nu toe geen problemen gehad ,alles na tevredenheid
Gaaf om zo een steentje bij te dragen aan de verandering die wij allen hard nodig hebben. Ook een voordeel dat je niet ieder jaar op zoek hoeft naar een nieuwe leverancier.
Voldoet aan onze verwachtingen om voor duurzame energie te gaan.
Vooral gekozen voor Van de Bron omdat je hier "echte hollandse groene stroom" kan krijgen.
Groene stroom is de toekomst voor ons en onze kinderen
Als energieleverancier zeer tevreden. Maar de ongevraagde3 stap van dB naar milieu-activiteiten, zoals het willen kopen van de Hemweg-centrale pruim ik helemaal niet. Ik koos voor dB vanwege betaalbare groene energie. Voor wereldverbeteringen kies ik andere kanalen.
Ik vind alles prima. Hoewel ik het zelf niet zo ervaar, krijg ik via (media)berichtgeving soms de indruk dat Van de bron iets duurder is dan anderen. Voor mij / ons geen reden om over te stappen, maar wellicht iets om aandacht aan te besteden.
Prima, nu voor 3e jaar op rij alles oké
Tot nog toe in de afgelopen jaren een prettige samenwerking.
Alles verloopt tot nu toe heel soepel.
Prima, Met regelmaat contact met ze. je wordt als klant gewaardeerd, wordt goed op de hoogte gehouden met zinvolle nieuwsbrieven.
Tot nu toe geen problemen of nare ervaringen ondervonden
goede prijs, voorlichting over activiteiten, 2 maandelijks opgave van gebruik. 8 juni 10 zonnepanelen geplaatst, lever nu ipv afname van de bron.
Top goed verhaal doorgaan!...
Jammer was dat het niet mogelijk is nog deel te nemen aan een zoonepanelencollectief in mijn buurt als klant van Van de Bron. Verrekeningen doen jullie nl niet.
Goede voorlichting, makkelijk kunnen overstappen. Duidelijk waar energie vandaan komt. Goed overzicht bij betalingen.
Alleen jammer dat niet voor de vastzetting van het contract, vermeld is dat de leverancier veranderd zou worden.
Al een paar jaar tevreden klant!