Gewoon goed.
Gewoon plezierige klant/leverancier relatie.
In één woord : geweldig. een verademing, na de frustrerende periode van jaren onder het juk van een incumbent leverancier !
Helder, servicegericht en actief
Mijn ervaringen met vandebron zijn prima. De werkgever van mijn vrouw is daardoor inmiddels ook klant van vandebron, maar daar schijnt de administratieve afhandeling slecht te zijn
Ik ben zeer tevreden. Communicatie is uitstekend. Prijs kwaliteitverhouding prima. Overstapproces is al jaren geleden dus niet zo'n relevante vraag
Geen last meer van irritante deurverkopers. Als je aangeeft al bij de beste energie leverancier te zitten namelijk "van de bron" zijn ze vrij snel zonder gezeur vertrokken.
Eindelijk een energieleverancier die doet wat ie zegt en écht groene energie levert!
prettig, informatief, dichtbij bron
Gewoon doen waar je goed in bent. Energie leveren zonder poespas.
Helder, enthousiasme
correcte en vriendelijke behandeling
Ik ben zeer tevreden. Dat ik niet overal een 10 geef, heeft te maken met dat de contractverlening wat lastig ging.
Geen gezeur, gewoon goed.
ik heb weinig ervaring met de service. Over het algemeen ben ik tevreden en blijf bij uw bedrijf. Ook toen ik laatst een aanbieding kreeg voor een slimme thermostaat van Eneco. Ik vind het idee om stroom te ontvangen van een boerenbedrijf met windmolen zo een mooi concept en dan vind ik het niet erg om iets meer te betalen. Het enige wat ik minder prettig vond was dat bij de overstap het maandbedrag door Vandebron werd vastgelegd. Dat vond ik te hoog, maar als argument werd gebruikt dat ik aan het einde van het jaar niet zo veel hoef bij te betalen. Ik moest best aandringen om het maandbedrag te verlagen. Dat is ook hetzelfde gebleven sinds mijn verzoek. met vriendelijke groet
Enthousiast, duidelijk, staan dicht bij de klanten, gewoon groene energie leveren en geen extra overbodige lokkertjes . Top! Wederom bijgetekend! Ga zo door