Mijn ervaring met Vandebron is zeker positief te noemen. Makkelijk te bereiken en vriendelijk. Mijn argument om voor Vandebron te kiezen was en is de 100% groene energie.
Nat alles is perfect.
Na tweemaal via een prijsvergelijk bij VandeBron te zijn uitgekomen, vind ik de duurzaamheid en klantvriendelijkheid dermate overtuigend dat ik super tevreden ben.
Betrouwbaar, maatschappelijk verantwoord bezig. Klantvriendelijk en duurzaam
Duidelijke, snelle dienstverlening
Vriendelijk aan de telefoon. Meedenkend. Geen overbodige mails
Onze ervaring m.b.t. tot overstappen naar van de Bron was al tweemaal een verademing alles is geheel conform afspraak verlopen. Mensen die wij gesproken hebben zijn uiterst correct, deskundig en vriendelijk.
Persoonlijk, betrouwbaar,
Alles OK. De informele toon van de medewerkers spreekt mij erg aan.
Van de Bron is 1 jaar onze energie leverancier geweest, via de Consumentenbond is dit contract geregeld. Vervolgens ben ik overgegaan naar Budget energie, i.v.m. een goedkopere energie prijs. Ook weer geregeld via de consumentenbond. Enigszins bezwaard heb ik deze deal gesloten, ik was nl. zeer tevreden over Vandebron.
Vandebron heeft vriendelijk personeel, goede service en en is milieuvriendelijk!!
Super goed, doorgaan zo.
Prima energie bedrijf
gewoon oké toekomstgericht vriendelijk en jong
Erg veel spam, das jammer en energieverspilling!
wij zijn zeer tevreden
jammer dat er nu niet meer gewoon de telefoon opgenomen wordt, een gemis, begrijp het wel, ben trots op van de Bron
Ik ben heel tevreden, mijn beide zoons zijn nu ook overgestapt naar Vandebron leuk toch!
De paar keer dat ik contact heb gehad met de klantenservice verliepen prima, verder geen problemen ervaren..
Nog niet zolang aangesloten bij Vandebron. Ben erg tevreden over de gang van zaken bij het overstappen. Werd ook snel en goed geholpen bij het overzetten van hoog/laag tarief naar enkel tarief.
Klantvriendelijk, duurzame energie tegen een scherpe prijs.
Goede ervaring heel klantvriendelijk . stap ieder jaar over maar komend jaar blijf ik nog klant bij van de Bron dit zegt dus genoeg
Fijn bedrijf met een goed uitgangspunt.
Prettig contact! Denken hetzelfde over duurzaamheid! Geweldig!
Geen problemen