De overgang via de consumentenbond verliep prima. Eerst was er een kleine fout in de levering van electriciteit, maar die werd adequaat opgelost.
ben nog niet klant maar kan uw bedrijf alleen aanbevelen
Het switchen van ENECO naar Vandebron is perfect verlopen. Vandebron zet in op duurzame energie. Een bedrijf dat door jonge, enthousiaste mensen gerund wordt. Complimenten!
Uitermate correct en klantvriendelijk in de communicatie. Wat betreft duurzaamheid moet ik het doen met hetgeen mij verteld wordt en dat is goed, maar natuurlijk niet objectief te beoordelen. Hetzelfde geldt voor de prijs-kwaliteitsverhouding. Overall ben ik zeer tevreden over hetgeen geleverd wordt.
Een prima energie leverancier die groene stroom levert en de klant op vriendelijke toon op de hoogte houdt van evt. aanpassingen en je ook tussendoor je verbruik laat zien.
Naar verwachting in orde.
Fantastisch
Alle vragen worden correct en snel beantwoord. Bij verhuizing naar een andere plaats is de afrekening van het oude woonhuis ook zeer snel en correct afgehandeld.
Ik zie dat u mij met je en jij aanspreekt. Nou is het zo dat ik door mijn naaste familieleden, (,jeugd-, school-(waarmee ik nog heb geknikkerd), en studie)vriendjes, en mensen die ik daartoe heb uitgenodigd, met je en jij en zelfs met mijn voornaam wordt aangesproken. Maar voor zover ik weet behoort u niet tot een van die categorieën. Het moet me van het hart dat ik het een beetje familiair en vrijpostig, en dus ongepast, vind dat u mij op deze wijze aanspreekt. Het zal u hiermee wel duidelijk zijn dat ik het niet op prijs stel.
Beste meneer Hammer, Bedankt voor uw bericht. Het is goed dat u bij ons aangeeft dat u liever niet wilt dat er getutoyeerd wordt. Er is bij ons bewust gekozen voor een informele en persoonlijke manier van communiceren. Ik begrijp dat u dit liever anders zou zien en in de persoonlijke berichten zullen wij hier vanaf nu rekening mee houden. In de automatische berichten is dit helaas (nog) niet mogelijk, ik hoop hiervoor op uw begrip. Met vriendelijke groet, Stein Serviceteam Vandebron
Prima Service en kwaliteit
Tot nu toe erg tevreden. Ook wat betreft de uitleg via de telefoon van de jaarafrekening.
Alles is tot nu toe tot volle tevredenheid geregeld.
Is nog wat vroeg, ik ben net klant bij jullie.
Top service! Ik kon alleen mijn broer niet overtuigen om ook over-te-stappen.. Hij irriteerde zich te veel aan de agressieve straatverkoop in de rivierenbuurt.
Prettig en soepel geregeld. Eerst verkeerde maandtarief, maar vlot aangepast.
90%
Vandebron bewijst dat ook een energieleverancier een fijne club kan zijn. Ze stimuleren/faciliteren zonnepanelen, doen niet moeilijk en je kan veel wijzigen vie de eigen pagina. Ik ben fan van Vandebron!
op dit moment bsn ik totaal niet te spreken over vandebron omdat ik nu al geruime tijd bezig ben om duidelijkheid te krijgen over de verloren kw's opgewekt door mojn zonnepanelen na uitval van mijn digitale meter. gisteren (03-10-17) is mij nog beloofd dat ik met een uur wordt teruggebeld......ik wacht nog steeds. het lijkt erop dat ik iedere zelf met jullie contact op moet nemen...jammer genoeg heb ik net weer mijn contract verlengt bij jullie!!!!!!
Beste meneer Wiegmann, Bedankt voor uw bericht en nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Ik heb u even een persoonlijk bericht gestuurd om dit verder samen met u op te kunnen lossen. Ik wens u een fijne dag! Met vriendelijke groet, Stein Serviceteam Vandebron
De telefonische bereikbaarheid mag wel stukken beter! je zit zo 5min als het niet langer is te wachten totdat je iemand aan de lijn krijgt. Stel een emailadres beschikbaar, dat je een mail kunt sturen..
Beste Ellen, Bedankt voor je review. We doen uiteraard ons uiterste best om goed bereikbaar te zijn. Mocht je ons telefonisch even niet kunnen bereiken dan kun je altijd je vraag sturen naar [email protected]. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen dan hoor ik dat graag! Met vriendelijke groet, Stein Serviceteam Vandebron
Overstappen ging makkelijk; via iemand die voor de natuurwinkel waar ik altijd boodschappen doe, stond. Zorgvuldigheid door medewerkers toen naar hen idee een te hoge meterstand was doorgegeven.
Ben 2 jaar geleden overgestapt wat zonder problemen ging en heb een erg goed contract gekregen voor 3 jaar en wat zeker belangrijk is het zeer duidelijke jaaroverzicht. Top. Ik denk te weten dat ik volgend jaar bij het verlopen van mijn 3 jaars-contract weer een super aanbieding te krijgen.
Overstap goed geregeld.
De overstap was heel soepel verlopen en de communicatie was heel duidelijk.
Vandebron is heel snel te bereiken. Uiterst vriendelijke benadering en duidelijk. De bereidwilligheid om eea uit te zoeken is groot.