Overstappen heel eenvoudig. Contact is vriendelijk en niet opdringerig. Prima leverancier, de prijs weet ik pas over een paar weken.
Fijne open relatie
goede dienstverlening en geen overbodige franje
Nvt
Het is voor mij, de duurzaamste, manier van energie toevoer. Fijn dat het mogelijk is
Een medewerker heeft mij op een vriendelijke manier benaderd om klant te worden en na goede uitleg was ik gemotiveerd om over te stappen.
Ik zeg alleen ga zo door met deze kwaliteit! Jullie doen goed je best. Top!
Goede prijs/kwaliteitsverhouding
Een verademing hoe je te woord wordt gestaan in vergelijking met andere energie leveranciers.
Leuk fris bedrijf. Vriendelijke medewerkers.
Goede ervaring, ze hebben leuke uitstapjes af en toe, nog nooit aan mee gedaan.
ik ben erg tevreden over vandebron Wel mis ik een vergelijk wat je per maand verbruikt .
Beste Janny, Bedankt voor je positieve review. We waarderen dit enorm. Daar je aangeeft dat je graag een overzicht van je verbruik zou krijgen ga ik graag nog even in op je bericht. Indien je een slimme meter hebt lezen we namelijk elke 1e dag van elke oneven maand de meterstanden automatisch uit. Wanneer we dit twee keer hebben kunnen doen krijg je van ons een overzicht. Kortom, elke twee maanden kun je van ons een verbruiks- en kostenoverzicht verwachten. Ook zijn we er druk mee bezig om een online verbruiksmonitor voor je beschikbaar te maken zodat je direct inzicht hebt in je verbruik wanneer je dat wilt. Hier volgt later meer over. Ik wens je een fijne dag! Met vriendelijke groet, Stein Serviceteam Vandebron
Loopt allemaal probleemloos
Goed, prettig, meedenken
Helemaal tevreden
Ik ben zéér tevreden over Vandebron. Tussentijdse overzichten van je verbruik zodat je je bedrag aan kunt passen. Waardoor je nooit bij hoeft te betalen. Bij telefonisch contact wordt je vriendelijk te woord gestaan en je vraag naar behoren beantwoord. Prima!
Duur, resultaat hetzelfde als bij soortgelijke aanbieders
Beste George, Bedankt voor je review. Om een inhoudelijke reactie te kunnen geven op je review heb ik je even een e-mail gestuurd. Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van dit bericht helpen we je uiteraard graag. Ik wens je een fijne dag! Met vriendelijke groet, Coen Serviceteam Vandebron
Ik ben erg gecharmeerd van vandeBron. We worden natuurlijk bestookt met aanbieders van goedkope energie maar daar zit ik niet meer op te wachten. Ik voel me thuis!
op vragen wordt min of meer snel altijd gereageerd, je krijgt de indruk dat de medewerkers de klant serieus nemen.
Prima, over bijna alles tevreden. Vind het eigenlijk alleen jammer dat ik geen mijn verbruik + kosten niet als totaalgebruik zie en kan vergelijken met het maandelijks voorschot.
Tot nu toe niets dan lof voor jullie klantcontact en dienstverlening. Een goede betalingsregeling was binnen enkele minuten getroffen, ik hoefde niet lang te wachten voordat ik geholpen werd. Het contact is persoonlijk en vriendelijk.
Vandebron is klantvriendelijk, servicegericht en erg flexibel. Stroom en gas aanvragen ging supersnel en ik kon zelf kiezen waar ik deze producten vandaan haalde. Echter zou ik het gas nog duurzamer zien in plaats van het grotendeels CO2 gecompenseerd gas. Niettemin raad ik iedereen aan om voor Vandebron te kiezen (en heb dat al diverse keren gedaan).
Moet nog even afwachten hoe de afrekening na 1 jaar zal zijn.
De afrekening was zeer overzichtelijk. Leuke informatie via Facebook book. Redelijk goedkoop. Leuke mensen op de stands.
ik heb nog heel kort ervaring met jullie, maar ondersteun van harte de uitgangspunten