Ik ben pas een goede maand officieel bij Vdbron, maar ook in de voorgaande 3-4 weken (toen ik in het proces van verhuizing zat--buitenland naar NL), was EEN telefoontje met Vdbron genoeg om het ingewikkelde proces van overstappen van energieleverancier en van netbeheerder te regelen (Vdb) en te begrijpen (ik). Ook ben ik blij dat Vdbron het initiatief nam om--al na EEN maand van energielevering--om mijn maandelijkse betaling te verminderen, omdat men had gezien dat ik niet zoveel verbruikte als de vorige bewoner.
Wat ik zeer prettig vind is dat ik gewoon iemand aan de telefoon krijg, wanneer ik iets wil weten. Jullie info is duidelijk, jullie werken aan mooie projecten en ik zal jullie zeker aanbevelen. Succes en hartelijke groetjes
Beste Corry, Bedankt voor je positieve bericht. We vinden het erg fijn om te horen dat je zo tevreden over ons bent en dat je ons aan wilt raden aan vrienden. Wist je dat we een hele leuke vriendenkorting hebben? Als vrienden zich via jou voor elektriciteit en gas aanmelden via je persoonlijke link dan krijgen jij en je vrienden allebei € 75,- korting. Ik stuur je hier even een e-mail over met meer informatie. Mocht je het leuk vinden dan kun je hier gebruik van maken. Fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Stein Serviceteam Vandebron
ben tot nu toe tevreden, zeker wat de communicatie betreft
Eigenlijk altijd enthousiast geweest. Prettige toon in de communicatie en vaak bovenaan de lijst van duurzame providers dus dat is top. Schrok recentelijk alleen wel van dure grachtenpandlokatie in Amsterdam. Vraag me af of dat nodig is.
Beste Kitty, Bedankt voor je positieve review. We zijn blij om te horen dat je zo tevreden over ons bent. Ook kan ik me voorstellen dat je wat vraagtekens zet bij onze locatie in Amsterdam. Ik ga hier graag nader op in. Bij de start van het duurzame avontuur was dit een voordelig pand dat gedeeld werd door meerdere start-ups. Dit was een mooie plek om een goede start te maken als duurzame energieleverancier. Dankzij de vele mensen die voor ons gekozen hebben zijn we erg gegroeid. Dit is natuurlijk mooi omdat we zo een grotere impact kunnen maken op de Nederlandse energiemarkt. Dit betekende ook dat we het kantoor moesten uitbreiden. Zo hebben we er beetje bij beetje meer ruimte bijgekregen. Ook wij proberen in het centrum van Amsterdam ons steentje bij te dragen. Zo hebben we zonnepanelen op ons dak en richten we ons kantoor groen in. Een bijkomend voordeel is dat iedereen bij ons met het OV of op de fiets naar werk komt. Dit scheelt weer een hoop uitstoot. Mocht je in de buurt zijn ben je altijd van harte welkom om even gezellig een bakje koffie te komen drinken! Met vriendelijke groet, Stein Serviceteam Vandebron
Goed dat jullie ook een laadpas bieden, minder dat ik als bestaande klant geen korting krijg die wel wordt gegeven aan overstappers
Beste Rik, Bedankt voor je positieve review. Ik ga hier graag nog even kort op in. Om een verschil te kunnen maken en de impact van 100% duurzame energie te kunnen vergroten is het belangrijk dat we meer mensen voorzien van echt duurzame energie. Met deze gedachte worden er zo nu en dan kortingen geboden aan klanten die bijvoorbeeld via een collectief overstappen. Daarnaast zijn we natuurlijk ook enorm blij met onze trouwe kring en waar mogelijk belonen we deze ook. Zo kost een laadpas voor bestaande klanten bijvoorbeeld maar € 1,50 per maand en voor niet-klanten € 3,50 per maand. Ook wanneer je toe bent aan een verlenging kijken we graag samen met je naar het opstellen van een voordelig aanbod. Mochten er vragen zijn dan kun je altijd bij ons terecht. Voor nu wens ik je een fijne dag! Met vriendelijke groet, Stein Serviceteam Vandebron
Bij het aanmeldingsgesprek werd mij onjuiste informatie gegeven m.b.t. de hoogte en datum van het incasseren van de 1e termijn. Natuurlijk krijg ik het teveel betaalde geld terug maar daar gaat het mij niet om. Jullie hebben een goede klantenservice maar dit is een verbeterpuntje. Hierover heb ik jullie een mail gestuurd en ik heb netjes jullie standaard email gekregen dat ik binnen een aantal werkdagen jullie antwoord zou ontvangen. Na het sturen van een herinnering wacht ik nu nog steeds op jullie antwoord. Dit kan beter.
Beste Gitte, Bedankt voor je bericht en onze excuses indien je nog geen reactie ontvangen hebt. Ik ga graag nog even in op je bericht. Allereerst wil ik graag benoemen dat het natuurlijk niet de bedoeling is dat je onvolledig geïnformeerd wordt bij het aanmelden, zeker niet aangezien transparantie één van onze kernwaarden is. Het is namelijk zo dat we bij een overstap kijken naar de startdatum van je contract om te bepalen of er nog een termijnbedrag voor de maand afgeschreven wordt. Indien je voor de 15e van de maand bij ons start dan incasseren we nog wel voor de maand, start je na de 15e van de maand dan doen we dat niet. Ik kan me voorstellen dat het je enigszins verbaasde dat het volledige termijnbedrag afgeschreven werd terwijl je hier niet van op de hoogte was. Voor de komende maanden is het juiste termijnbedrag ingesteld. Indien gewenst kun je altijd via 'Mijn Vandebron' het termijnbedrag iets naar beneden bijstellen om zo te compenseren voor hetgeen je in de eerste maand teveel betaald hebt. Wij kunnen dit natuurlijk ook voor je aanpassen. We zijn blij dat je tevreden bent over onze service. Weet dat je altijd met vragen en opmerkingen bij ons terecht kunt. We horen altijd graag van je! Met vriendelijke groet, Stein Serviceteam Vandebron
Geen mening,zeker niet de goedkoopste.
Beste Wim, Bedankt voor je review waarin je aangeeft niet direct een oordeel over ons te hebben. Daar je ons een 5.7 geeft zijn we heel benieuwd waar we onze service naar jou idee kunnen verbeteren. Mochten we je ergens bij kunnen helpen kun je altijd contact met ons opnemen. We horen dan ook graag van je! Met vriendelijke groet, Stein Serviceteam Vandebron
Tot nu toe snel en netjes geholpen en het is fijn te weten dat we echt duurzame energie gebruiken!
heel toegankelijk !
Het maanden tevoren al bellen om je contract te verlengen heb ik als uitermate vervelend ervaren! Zinloze mailacties mogen van mij ook geschrapt worden. Energieleverantie is ondoorzichtig, al helemaal dat China verhaal.
Beste Wim, Hartelijk dank voor je bericht. Spijtig dat de vele contact momenten niet naar wens zijn, onze excuses hiervoor. Uit je bericht begrijp ik dat je geen behoefte hebt aan de berichten die je per e-mail van ons ontvangt. Ik heb daarom voor je de communicatievoorkeuren aangepast. Je ontvangt alleen nog berichten die betrekking hebben op het eventueel verlengen van je contract. Ik vermoed dat je met het 'China verhaal' onze CO2 compensatie projecten bedoelt. Omdat het nog niet mogelijk is om op landelijke schaal groen gas aan te bieden, leveren we aardgas van Gasterra met CO2 compensatie van de Gold Standard. Dit is het strengste keurmerk op gebied van klimaatcompensatie, en naast het terugdringen van CO2, leveren hun projecten ook een bijdrage aan de lokale samenleving. Vandebron biedt vijf projecten aan, waaronder Windenergie in Touzhijianzhe. Voor meer informatie kan je terecht op onze website https://vandebron.nl/. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier op onze website. Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Laura Serviceteam Vandebron
Blij dat er een energiemaatschappij is waarbij ik zelf de keuze kan maken waar de energie vandaan komt en ook in NL.
VRIENDELIJK EN MEEDENKEND
Goede service, klantvriendelijk.
Normaal, fijn. Maar op 31 jan. heb ik met Thomas gesproken over het feit dat niemand had mij gevraagd voor mijn meter gegevens, en wat Uw geschat had was hoger dan de actuele cijfers. Hij dacht dat het verschil misschien een gereviseerde maandelijks bedrag zou opleveren voor 2018. Tot nu toe is er geen correspondentie ontvangen. Hoe zit dat?
Beste mevrouw Geurts, Hartelijk dank voor je bericht. Ik zie inderdaad dat u eerder dit jaar telefonisch contact heeft gehad met mijn collega. Door een miscommunicatie tussen twee verschillende afdelingen heeft er nooit een correctie plaatsgevonden in de meterstanden. Onze excuses hiervoor, dit is niet netjes en dit had beter gemoeten. Ik heb er direct voor gezorgd dat uw verzoek alsnog verwerkt is. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier op onze website. Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Laura Serviceteam Vandebron
Goed, alleen zou ik de eindafrekeningen via e-mail willen ontvangen
BESTE VRIENDEN/VRIENDINNEN VAN VANDEBRON, MIJN GELOOF EN VERTROUWEN IN VANDEBRON MOGEN JULLIE AFLEIDEN UIT MIJN RECENTE VERLENGING VAN MIJN ENERGIECONTRACT MET JULLIE T/M 30-06-2021. EEN NIET ONAARDIG BEWIJSJE VAN MIJN TEVREDENHEID DACHT IK ZO.
Overstappen van Eneco naar Van de Bron was een (financiële) ramp, waar ik niet op voorbereid was. Ik vind dat de Consumentenbond daarvoor moet waarschuwen. Met Vandebron zelf alleen maar goede ervaringen.
Het is een goede Energiemaatschappij met goede service
Het is een goede Energiemaatschappij met goede service
Net klant geworden...so far so good
Zelden zo blij geweest met een energieleverancier. Het maakt me zelfs een beetje trots lid te zijn van VandeBron !
De communicatie is helder en we zijn graag aangesloten op een leverancier die groen en duurzaam hoog in het vaandel heeft staan.
toegankelijk, altijd bereikbaar, meedenkend
Alleen maar positief!!!!
Overstap van vorig energiebedrijf is prima gegaan, vriendelijk te woord gestaan door medewerkster Vandebron!!! Tot nu toe heel tevreden....