4 sterren: goede service, goed behandeld

Contract verlengd. Erg vriendelijke en behulpzame klantenservice!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Positief, ik heb op landgoed Keukenhof informatie ingewonnen. Het is tenminste groen, dat vind ik belangrijk!

4 sterren: goede service, goed behandeld

wat me is opgevallen is de vriendelijkheid en bereidwilligheid van de medewerkers als ik bel met een vraag, ook als iets niet helemaal goed is gegaan (slimme meters!) Daarin zijn jullie echt bijzonder. Houden zo!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nooit problemen gehad, heldere en vriendelijke klantenservice en groen voor een fijne prijs.

Goed en vriendelijk personeel

4 sterren: goede service, goed behandeld

All is great. The only issue - there is no English version of website, which is sad and not convenient. All the rest is really good.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Helder verhaal, vriendelijk en groen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Very happy with the service.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vind het heel erg plezierig dat er duidelijk gecommuniceerd wordt. Je weet waar je aan toe bent. Ik heb altijd een vriendelijk mens aan de telefoon. En er wordt zorgvuldig met de gegevens omgegaan. En ik vind het heel prettig dat ik wat binnen mijn vermogen ligt aan de leefbaarheid van de aardbol kan doen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuk, jong bedrijf, goed activistisch (bv Hemcentrale), maar ook de presentaties van de energieleveranciers is menselijk. Leuke gesprekken op straat met de VandeBron verkopers. Verder weinig (noodzaak tot) contact maar komt sympathiek over.

Goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel goed bereikbaar, laagdrempelig, denken goed mee, vriendelijk

Prettig

2 sterren: slechter dan verwacht

Het overstap proces vind ik vreemd verlopen. Ik heb op straat mijn overstap geregeld. Ik zou de prijs behouden die ik bij mijn vorige aanbieder had, al tijdens de overstap regeling werd dit €80 ipv €75 en kreeg ik een eenmalig compensatie bedrag. Toen ik eenmaal mijn contract kreeg was het ineens €85 per maand. Daarna kreeg ik nog een mail waarin ik werd gevraagd mijn bedag te verhogen naar €95. Vandaag kreeg ik een mail met de mogelijkheid om mijn model contract (?) om te zetten naar een vast contract voor 1 of 3 jaar, terwijl ik dat had geregeld, een contract voor 3 jaar. Toen mijn contract net was ingegaan werd ik s'avonds gebeld door een medewerker die mij wist te vertellen dat mijn contract op 29 mei 2018 zou ingaan en op 1 juni 2018 zou eindigen. Zij zou dit doorsturen zodat dit veranderd zou worden. Erg vreemd allemaal.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig communiceren met jullie organisatie! Goede visie op duurzaamheid! Enthousiaste organisatie!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd snelle en vriendelijke service. Eindelijk een menselijke maatschappij die zijn klanten begrijpt en mijn taal spreekt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Great personal service on the phone with the customer service rep who just helped me.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik vind het verwarrend dat over de mail qua maandbedrag een aanbod wordt gedaan voor verlenging van mijn contract dat in werkelijkheid hoger uitvalt. Ook vind ik het verwarrend dat het herberekende maandbedrag per augustus ingaat terwijl mijn huidige contract tot oktober loopt. Na telefonisch overleg is het me wel duidelijk, maar in eerste instantie vind ik het verwarrend en geeft het een naar gevoel over onjuiste informatie over de mail. Alsof het mooier voorgeschoteld wordt dan het is.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf het begin heb alleen maar prettige ervaringen gehad met van de bron. Als ik vragen had werd ik altijd keurig geholpen. De prijs is prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vlotte afhandeling bij het overstappen. Duidelijke informatie en snelle service/reactie t.a.v. vragen. Helpdesk is ook zeer goed bereikbaar. Maandelijks overzicht van je verbruik. Prima geregeld allemaal.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettige partij om mee samen te werken. Alle vragen die ik had zijn op een prettige en duidelijke manier uitgelegd door een van de medewerkers. Ik kan Van de Bron aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Helder in contact en informatieverstrekking. Goede service en een mooie combinatie van gedegenheid en activisme.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Toegankelijk qua klantenservice! Het maandelijkse verbruiksoverzicht maakt me bewuster in gebruik.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Groene energie met goede service. De maandelijkse melding van het verbruik zou ik graag gerelateerd zien aan verwacht gebruik volgens statistische gegevens van vergelijkbare gebruikers in dezelfde regio of desnoods het eigen gebruik vorig jaar in die periode

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vandebron voelt als een heel persoonlijk bedrijf. Als klant wordt je op een zeer prettige en persoonlijke manier benaderd en te woord gestaan. Het voelt niet anoniem, maar heel kleinschalig. ( ik hoop dat jullie dat kunnen behouden ook als jullie groeien) Daarnaast is Vandebron idealistisch en weet dat op een heel positieve manier vorm te geven en uit te dragen.

• Prijs-kwaliteitsverhouding N.v.t.

Herengracht 545