ben een paar jaar geleden overgestapt naar van de bron, ging erg makkelijk. Ook bij vragen was het 1 telefoontje en mijn vragen waren beantwoord. Elke keer vriendelijk en beleefd te woord gestaan (en gezellig :) ) en als er iets aangepast moest worden was dat zo gedaan.
Attent en prima zaak
tot heden zeer correct.
Helder, duidelijk, goede overzichten, makkelijk komen afspraken na, geen klachten
Ik beveel VANDEBRON regelmatig aan bij vrienden!
Helder, eerlijk, eenvoudig en ook qua prijs een aanrader. Het geeft mij een fijn gevoel zo 'direct' energie in te kopen van partijen die zelf het goede initiatief nemen (naast het feit dat we ook zelf zonnepanelen en een -collector hebben).
Probleemloos van begin tot eind
Overstap was heel snel geregeld! Zelfs na een foutje van mijn kant keurig opgelost!
x
Zeer helder, gebruiksvriendelijk, transparant en niet te vergeten...goed voor ons milieu!!
Positieve ervaringen door prima voorlichting en klantvriendelijkheid.
Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen gehad. Zelfs toen ik verlengde maar zonder de korting, kreeg ik een mailtje dat ik de korting als nog zou krijgen. Ik wist niet eens dat ik daar nog recht op had, dus heel fijn!
Goede ervaringen, goede en snelle service, afgelopen drie jaar helemaal geen problemen gehad en daarom weer verlengd.
Nooit problemen duidelijke communicatie
Ik ben er niet heel erg mee bezig. Geen problemen en ik zie soms mooie berichtjes over jullie (bijvoorbeeld over de kolencentrale in Amsterdam). Dus ik ga er vanuit dat het me de duurzaamheid wel ok is.
Ik ben een tevreden klant omdat ik vertrouwen heb in de doelstelling van Vandebron, transparant, principieel en klantvriendelijk.Het is prettig om mee te werken aan duurzaamheid. Dit verdient navolging.
Goedkoop en betrouwbaar. Goeie service
Geen specifieke vermeldingswaardige ervaring.
Fijne en vriendelijke mensen..een oase van duurzaamheid in deze ondoorzichtige energiemarkt..
Heel goed tevrede. Alleen als ik zonnepanelen leg kan ik de belasting via van de Bron niet terug krijgen ? Is wel een min punt als je zo voor groene energie bent Dank je.
Klantvriendelijk en goed berijkbaar en service
Positieve ervaring met een jong bedrijf