Erg klantvriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Komen altijd terug op vragen.
Ben tevreden en ik ga niet in discussie met al de aanbieders die zich in de loop van een jaar aanmelden. Eea ook om dat jullie goed scoren bij de consumentbond. Deze onderzoeken houd ik wel in de gaten, mocht de score dalen dan zien we weer.
Ik kan als leek niet oordelen over duurzaamheid. Ik moet erop vertrouwen dat Vandebron duurzaam is. Ook prijs-kwaliteit kan ik slecht beoordelen. Stroom is stroom. Hoe meet je de kwaliteit van stroom? Ik word vriendelijk geholpen en het overstappen ging probleemloos.
Priijs kwaliteit verhouding is optimaal
Prima dat er een organisatie is die het mogelijk maakt lokale groene energie af te nemen. En het werkt uitstekend.
Ik krijg wat ik hebben wil, ik betaal de prijs daarvoor en ik ben akkoord met de manier waarop jullie werken. Alles verloopt ongestoord. Wat wil je nog meer? Ik zou wel naar de BECO (zelfde doelstelling, nog korter bij huis) willen, maar ik ben nog maar zo kort bij jullie, dus dat stel ik nog even uit.
Nieuwbouwhuis. Het was even zoeken naar het juiste maandbedrag. Maar nu, na een jaar hebben we een reeël overzicht van het verbruik. Dus meteen voor 3 jaar een contract aangegaan.
Dag Juup, Dank je wel voor je positieve review en hartstikke leuk dat je de komende drie jaar klant bij ons blijft! Hartelijke groet, Lotte Service Team Vandebron
Vreselijk lastig! Jullie kwamen we zeer duurzaam en sympathiek over. En toen kwam er 'win een vliegreis naar Chili' of i.d. Ik viel van mijn stoel! Een zogenaamd duurzame vliegreis?! En dat in deze tijd. Ik kreeg echt nul op het rekest toen ik hierover een opmerking / klacht indiende. (Duvan meldde slechts: ach wat jammer dat je je contract mss wilt opzeggen) Ik heb bij Greenchoice gekeken: ik wilde naar hen terug... EN: ik heb nu geen tijd om me verder te verdiepen... Dus ik heb toch maar voor het vinkje 'verlengen' gekozen. Met een bezwaard hart. Juist organisaties als die van jullie moeten het voortouw nemen in een andere leefstijl!
Beste Nelleke, Dank je wel voor je bericht waarin je aangeeft je niet te kunnen vinden in de duurzame vliegreis naar Chili. Ik ga hier graag op in. Laten we voorop stellen dat je helemaal gelijk hebt wat betreft de milieubelasting van vliegen en de paradox om vliegend te beginnen aan een duurzame reis. De betreffende reis is tot stand gekomen in samenwerking met de Sailors for Sustainability, twee Nederlandse zeilers die met hun zeilschip de hele wereld overreizen op zoek naar duurzame oplossingen. We zijn ontzettend enthousiast over wat ze doen, juist omdat ze op een baanbrekende manier op zoek gaan naar voorbeelden waar we wereldwijd van kunnen leren. We hebben hier op kantoor (en in overleg met de zeilers) lang beraad over het feit dat winnaars van de reis een stuk moeten vliegen (omdat de zeilers de hele wereld overreizen, en op het moment dat deze actie ten einde komt in Zuid-Amerika zullen zijn). Wat ons betreft weegt het inspiratieve karakter van deze reis op tegen de milieubelasting van het vliegen; door de reis te compenseren hopen we onder aan de streep een verhaal te kunnen delen dat veel mensen zal inspireren om op dagelijkse schaal bewustere keuzes te maken. Uiteraard zouden we nog veel liever willen dat we dit volledig klimaatneutraal konden doen en als die optie er zou zijn, zouden we dat ook zeker doen! Voor ons is de meerwaarde van meereizen met de Sailors for Sustainability echter het belangrijkste gedeelte van deze duurzame expeditie. In je bericht geef je aan dat je niet blij bent met de reactie van mijn collega. Ik ben het volledig met je eens dat zijn reactie inderdaad niet de juiste was. Deze correspondentie zal dan ook zeker intern besproken worden. Ondanks je negatieve ervaring heb je wel bij ons verlengd. We zijn heel blij dat je opnieuw voor goeie energie hebt gekozen en zullen onze uiterste best doen om je van een topservice te voorzien de komende jaren! Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons bereiken via [email protected] of bellen naar 0880 444 555. Een fijne dag gewenst! Hartelijke groet, Lotte Service Team Vandebron
Contact verloopt altijd soepel en er komt duidelijk antwoord op je vragen. Er wordt meegedacht met je situatie en overstappen verloopt vlekkeloos.
Vande bron levert groene energie. Als Vandebron de beoordelingen in de markt en van Consument blijft volgen zit je goed.
Goed en goede klantenservice die meedenken en verder denken
Super fijne en goede duidelijke communicatie heeft Vandebron. Alles is snel en eenvoudig te regelen. Bedankt!
Tevreden tot nu toe
Ik heb de toon thermostaat van Eneco Sinds ik bij ze weg ben doet de thermostaat een stuk minder smart Zulke software kunnen jullie misschien er toch bij doen?
****** met eindnota slimme meter en toch veel te hoog GESCHAT
Beste Jan, Hartelijk dank voor je review op klantenvertellen.nl. In je bericht geef je aan dat Vandebron fraude zou hebben gepleegd met het opstellen van je eindnota. Ik vind het zeer spijtig dat je het idee hebt gekregen dat wij fraude zouden hebben gepleegd met opstellen van de eindnota, dit is nooit onze bedoeling geweest. Helaas, kan ik je met de huidige gegevens niet terugvinden in ons systeem. Zou je ons je klantnummer of postcode/huisnummer kunnen toesturen. Als we je gegevens hebben ontvangen kijken we graag met je mee naar mogelijke oplossingen. Je kunt via deze link contact met ons opnemen. Ik hoor graag van je en een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Laura Serviceteam Vandebron
Top. Nu nog groen gas
Zeer klantvriendelijk.het kleinschalige spreekt mij zeeraad!
Goede service, heldere informatie. Alleen geld terugstorten mag wat mij betreft wel heel wat sneller; 6 weken na de afrekening is onnodig lang.
Ondertussen geen klant meer. Maak gebruik van het aanbod van Eigen Huis en ben overgestapt naar Greenvhoice
Toen ik iets niet wist werd Ik goed en vriendelijk geholpen
Enorm simpel, transparant, duidelijke e-mails waarbij je met een paar klikken wat regelt. Alleen wisselen van "bron" zou nog makkelijker moeten kunnen.
Ik zit inmiddels een jaar bij vandebron. Doen wat ze moeten doen voor een goede prijs. Goed voor het milieu en goed voor mijn bankrekening. De mensen op de klantenservice doen er ook alles aan om te helpen. Ik zit hier prima
Zijn pas sinds 1 juli bij jullie aangesloten. De overstap tot nu toe loopt op rolletjes. Heb dus nog niet veel ervaring. De andere vragen volgen bij een later enquete-moment.
Beste meneer Male, Hartelijk dank voor uw review op klantevertellen.nl. Ondanks de levering sinds 1 juli 2018 van start is gegaan wil ik u bij dezen nogmaals van harte welkom heten als nieuwe klant bij Vandebron. Wij gaan onze uiterste best doen dat u ervaringen met Vandebron één en al positief zijn en blijven. Mochten er in de toekomst vragen zijn, dan helpen we u uiteraard graag. U kunt via deze link contact met ons opnemen. Ik wens u een fijne dag! Met vriendelijke groet, Laura Serviceteam Vandebron
Super fijn: persoonlijke benadering en je wordt vlot geholpen.
Beste Anneroos, Hartelijk dank voor je positieve review. We vinden het heel leuk om te lezen dat je onze persoonlijke aanpak zo waardeert. Wij gaan onze uiterste best doen om dit zo te behouden. Een fijne dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Laura Serviceteam Vandebron
Goed je word vriendelijk te woord gestaan