Verhuizen ging prima. Zou nog advies kunnen gebuiken hoe kosten en energie beter te balanseren in ander oort huis.
Goede prijs kwaliteit verhouding voor een uitzonderlijk groen product. Ook prima service, niks op aan te merken. Ook bij de verhuizing goed geholpen en geen problemen tegen gekomen. Jammer dat overstappen waarschijnlijk toch goedkoper gaat zijn. De aanbieding op het persoonlijke deel van de website was in ieder geval niet interessant.
prima op de hoogte gehouden van verbruik en duurzame energie
Absoluut meer dan ontzettend tevreden over vandebron. Groene energie van Nederlandse bodem, goede tips om je rekening laag te houden en uitstekende klantenservice. Van harte aanbevolen!
Nog niet zo lang klant bij v.d. Bron maar tot zover een prima ervaring en contact. Wat ik heel plezierig vindt dat je iedere maand je verbruik kosten via de Mail krijgt toe gezonden.
Prima concept en dienstverlening tav onze energiebehoefte. Het enige puntje van kritiek is de commerciële benadering van straatverkoop. De boerderij overall doet dan toch juist een beetje af aan de indruk dat we een relatie hebben met boerderijen als bron.
Vriendelijke mensen met kennis van zaken. Alles verloopt altijd soepel.
Inderdaad echte aandacht en deskundige medewerkers. Goede p[rijs en heldere presentatie over echte duurzaamheid
Mooie en overzichtelijke "Mijnvandebron"
Positieve ervaring
Van de Bron is gewoon de beste energieleverancier!!! Hopelijk blijft deze service in de toekomst hetzelfde 👍🏻
Klantvriendelijk, duidelijk en oprecht in de communicatie omtrent de producten en filosofie.
Ik heb goede ervaringen met Vandebron, het overstappen is snel en gemakkelijk verlopen. Wanneer ik vragen had over mijn verbruik of andere zaken dan was er snel en soepel contact.
De eerste die met een reeël verlengingsbod komt
Ik ben zeer tevreden. Ook fijne contaten met medewerkers.
Perfecte dienstverlening en informatievoorziening. Geen overbodig communicatie of reclame.
Heb nu twee daressen en een overgangsadres en alles loop voorspoedig
Als er vragen zijn krijg je altijd direct deskundig antwoord.
geen bijzonderheden. alles via mail.
Vriendelijke medewerkers! Helaas bij de overstap naar een nieuwe energieleverancier heeft Vandebron bij mijn broer de onjuiste einddatum contract opgegeven bij het landelijk register waardoor hij de welkomstkorting van €257 misliep. (Hij is daardoor de maand augustus, waarin je nauwelijks energieverbruik hebt, niet meer bij Vandebron aangesloten geweest). Bij mijn moeder en mezelf is dit wel correct verlopen, dit terwijl voor de 3 adressen alle acties gelijktijdig zijn verlopen, omdat ik dit regel. Wij erkennen de fout dat mijn broer de onjuiste overstap datum niet heeft gezien op het nieuwe contract, echter Vandebron erkent haar fout niet. Easyswitch is zo coulant geweest om de helft van de welkomstkorting aan mijn broer uit te keren!
Bijzonder sympathiek bedrijf met een persoonlijke benadering!
Top. website overzicht ook. Ik mis alleen nog een app met gebruikersoverzicht.
Top!
Goede klantenservice en goede prijs/kwaliteitverhouding. Hun concept spreekt me erg aan, groen en duurzaam en betaalbaar.
ik heb geen enkele ervaring met overstappen, de prijs kwaliteitsverhouding heb ik geen zicht op