Top bedrijf duidelijk en eerlijk ga zo door moge jullie in 2019 de grooste zijn
Beste Bryan, Hartelijk dank voor je positieve review op klantenvertellen.nl. Een mooi compliment op deze herfstachtige vrijdagochtend. Laten we ons samen blijven inzetten voor een zo duurzaam mogelijk Nederland. Een fijn weekend gewenst! Velen groeten, Laura Service Team Vandebron
Very easy to set up account, everything is online and you can see your energy producer. The rates are competitive and you get many interesting newsletters.
Ik ben nog maar kort bij jullie, dus aantal dingen moeten nog blijken. Daarom eerst ook achten. Maar komt goed over allemaal en ik vertrouw op jullie wijsheid en eerlijkheid.
Goede, snelle service!
Over het algemeen goede ervaring. Verhuizen naar nieuw adres ging niet vlekkeloos
positief
Wat ik zie op mijn facturen dat de prijzen steeds 5 euro duurder worden terwijl ik 81 cent over de 90 euro zit. Graag zie ik hier een persoonlijke reactie op, zonder verkoop praatje maar goede uitleg. Dat zou mij jullie nog meer doen waarderen
Prima helpdesk. Klantvriendelijk en vraag snel geregeld opgelost. Wijzigen van het termijnbedrag. Prima website overzichtelijk
Rrr
Ik vind de maandelijkse overzichten helemaal TOP.
Zeer tevreden! Ik hoop heel erg op het jaartje gratis rijden met de model 3:) Ben zelf ook erg bezig met duurzaamheid.
Tot nu toe nooit een probleem vooral de maandelijkse verbruikskosten erg fijn
Goede ervaring met direct contakt ivm verlenging
Gewoon goed en degelijk, met een fijne klanten service.
zeer positief. vriendelijk
Duurzaamheid hoeft niet ingewikkeld te zijn: Het kan eenvoudig via Van de Bron zonder dure investeringen.
Belachelijk om een boete te krijgen als je verhuist naar een gasloze gemeente. Omdat Suzanne mij een tegemoetkoming heeft gedaan van 30 euro, blijf ik toch. Voorheen heb ik contact gehad hierover en kreeg ik een starre reactie. Dit heeft het goed gemaakt. Verder ervaar ik VandeBron als een jonge, frisse organisatie. En heel belangrijk; milieuvriendelijk.
Sympathiek, direct en goed bezig
Heel plezierig contact en helpdesk was goed geïnformeerd
Goed op dreef
Jullie doen precies wat je moet doen, energie leveren, maar dan wel op een hele relaxte manier, en zonder onnodige poespas.
Overstap is snel en goed geregeld, geen wachttijd van 6 weken, binnen 3 weken was mijn contract al overgenomen. Vriendelijke klantenservice.
prima, op de vroege facturering na
Van de bron was goed bereikbaar toen ik belde en ik werd vriendelijk te woord gestaan. De overstap verliep prima, net als de nieuwe aanmelding na betrekking van mijn nieuwe huis
Al klant sinds bijna het begin. Heel tevreden over de service en heel blij met mijn groene stroom.