vriendelijk aan telefoon entoelichting gevend.
Ik ben zeer tevreden met jullie als energiebron en aflevering En dat jullie inzet voor zo.n energie neutraal werken dank hiervoor. En alle mensen die energie aan jullie leveren. Vriendelijke groeten Elly en Kees de Jonge
Dit is nou een voorbeeld van hoe bedrijven moeten zijn alles is duidelijk en in gewoon Nederlands te vinden en zelf te regelen . De factuur is overzichtelijk en in duidelijk leesbaar Nederlands geen onzin met kado's en ander troep . Naar gewoon goeie eerlijke stroom voor een eerlijk prijs niet elk jaar hoeven overstappen daar heb ik een hekel aan ben blij met van de bron en kan ook geen nadeel opnoemen Ook klant worden en 100 euro al vast aan korting klik op de link https://vandebron.nl/?referrer=2115794
Goeie energie leverancier
De beste ervaring was, dat ik (zonder toestemming) bij een andere leverancier klant was geworden. Na mijn melding bij Vandebron hebben die mij direct weer aangemeld als klant en kon ik met vragen altijd bij de klantenservice terecht.
Leuk dat je (nog steeds) bij ons bent Tineke!
Ik kreeg deskundige en terzake doende informatie over energie en mijn verbruik.
Ik ben een tevreden klant. Maar ik verwacht binnenkort wel een overzicht van mijn uitgelezen meterstanden zodat ik kan zien hoe ik er voor staat met mijn voorschot betalingen.
ik heb wel eens gevraagd naar advies over meer zonnecellen maar daar nooit antwoord op gekregen dat vond ik jammer maar voor de rest prima
de mails die je krijg zijn duidelijk, en goed gericht op het product .ik vindt het prima zo
Op mijn laatste e-mail enkele weken geleden over verhoging van het maandbedrag, heb ik zomaar geen antwoord gekregen.
Beste Wim, een reactie op je e-mail heeft inderdaad langer op zich laten wachten dan gebruikelijk. Onze excuses hiervoor. We hebben per e-mail een uitleg gegeven over de voorgestelde stijging van het termijnbedrag. De reden hiervoor is de verhoging van de energiebelasting die voor elke Nederlander geldt. We zijn druk bezig om ons team te vergroten waardoor we weer de service kunnen verlenen die je van ons verwacht.
Goede bijdrage aan het het milieu.
Ik heb altijd gezegd dat de toekomst van de energieopwekking in zijn decentralisatie ligt. Helaas kregen onafhankelijke producenten nergens minder vergoeding voor geleverde stroom dan in Nederland. Vandebron heeft hier een onschatbare verbetering in gebracht. Ook al zou energie met Vandebron duurder worden, zou ik nog niet van aanbieder wisselen.
Nog niet zo lang bij Vandebron en tot nu toe alleen goede ervaringen. Zo groen mogelijk en Nederlands bedrijf zijn mijn peilers. Check!
Het verlengaanbod wordt netjes gepresenteerd, maar mij als klant zou het helpen als ik het ergens mee kan vergelijken. Er schuilt een dreigement in (als u nu niet verlengt gaat u over naar variabel!) dat niet transparant wordt gemaakt. Voor mij zou het beter zijn als 'variabel' ook wordt getoond. Zodat ik een overwogen keuze kan maken. Per saldo ga ik na verlenging € 5 meer per maand betalen, ik wil dat graag in een context zien. Verder viel mij op dat het vanuit de omgeving waarin het verlengaanbod wordt gepresenteerd niet 1-2-3 duidelijk is hoe je in de mijn-omgeving komt ... die heb ik als klant nodig om te zien 'wat ik nu heb'.
Ik heb een paar keer vragen gesteld, die werden snel en helder beantwoord. Ik heb wijzigingen laten aanbrengen in mijn afspraken. Dat verliep vlot en met alle medewerking. Ik ben heel positief.
Goede service en mooi bedrijf. Wachttijd klantenservice is een half uur de laatste weken, dit is veel en veel te lang!
Wij zijn helemaal blij! Keep up the goodwork!
Fijne klantenservice. Heel belangrijk voor mij om te blijven. Ik kan altijd bellen als ik ergens een vraag over heb en er zelf niet uitkom op de website.
Blij met de overstap. Erg heldere communicatie en service. Top!
Groene energie voor een betaalbare prijs. Met mijn verbruik is het zelfs de goedkoopste, wat ik nooit had verwacht gezien het natuurlijke om groene energie gaat! Klantenservice is erg aardig en behulpzaam. Enige nadeel is dat ik ze niet snel te pakken kreeg.
Soms laat de bereikbaarheid te wensen over, maar over het algemeen ben ik altijd vriendelijk, behulpzaam en redelijk effectief geholpen.
Ik ben nog steeds blij met dit initiatief. Een luis in de pels van de grote energie reuzen. Redelijke rendementen voor de producenten daar moeten we voor gaan.
positief in de klantcontacten en qua groene leverancier
Goed, jonge mensen die je op een goede manier helpen
Super klantvriendelijk, transparant in groene stroom, Nederlandse leveranciers, geen strijkstokken. Alle vertrouwen in deze energie-aanbieder.