3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik krijg onterechte aanmaningen voor de termijn betalingen.terwijl ik betaald heb. Ik heb een jaar geen gas/elektra gebruikt in laatste 3 jaar. Hoe is dit in de berekening meegenomen. Ook wil ik een duidelijk ovetzicht hoe de belasting wordt berekend

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel blij met de écht groene energie en prima service en prins/kwaliteit!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

alles gaat goed. Zonnepanelen leveren veel op, en daar krijg ik veel geld van terug. Ook het maandelijks tarief werd terug gedraaid. Goed service. Ga zo door. Eddy

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben laaiend enthousiast! Verlengen of aanmelden kán niet makkelijker en áls hè ergens niet uitkomt, bel je op en krijg je altijd iemand liefs aan de lijn. En dat, terwijl je zelf ook nog goed bezig bent qua duurzaamheid. Ik kan niet anders zeggen, jullie zitten sowieso nog 3 jaar aan me vast! (wat een hysterisch bericht, maar is zo😉)

2 sterren: slechter dan verwacht

---------- Forwarded message --------- From: Emil Möller Date: Thu, Mar 14, 2019 at 6:17 PM Subject: Re: Aangaande telefoongesprek To: Jeffrey Haverkate Hi Jeffrey, Mijn boek en geschiedenis ervan [relevant, als je de inhoud vh boek ziet] kan je studie op z'n kop zetten. Als je ziet hoe het is gegaan bij Amazon, dan zal je dat verder begrijpen. Laat maar weten wat je tegenkomt. Ciao, Emil On Thu, Mar 14, 2019 at 5:17 PM Jeffrey Haverkate wrote: Beste Emil, Zojuist hebben wij telefonisch contact gehad over voornamelijk jouw visie op de energietransitie. Je vertelde over een boek wat jij had geschreven en dat ik deze toegestuurd zou kunnen krijgen. Ik doe zelf op dit moment Future Planet Studies aan de UvA, dit is een vrij nieuwe studie volledig gefocust op de uitdagingen van de nabije toekomst mbt de energietransitie. Zoals ik zei aan de telefoon, mijn visie op bepaalde concepten wordt constant verbreed en verandert continu. Daarom sta ik altijd open voor nieuwe meningen! Met vriendelijke groet, Jeffrey Haverkate

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima. Wel nog een vraag. Ik heb en wil geen slimme meter, maar ik wil wel graag mijn verbuirk bijhouden. Dat moet ik nu een beetje knullig in een eigen excellente doen. Het zou heel fijn zijn, als ik dit gewoon op de site zou kunnen doen. Bij de NUON kon dat wel. Ik wil daar uit principieel overwegingen niet naar terug (duurzaamheid), maar zij hadden in de klantportal wel nuttige/mooie tools. Misschien toch eens kennis van nemen en proberen op dat gebied jullie site wat meer op te plussen. Groet, Annemiek

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Positief! Goed geholpen aan de lijn. Alle vragen waren beantwoord. Fijn dat er mailtjes worden gestuurd en als je contract bijna verloopt dat er dan gebeld wordt met de opties die er zijn. Top! :)

4 sterren: goede service, goed behandeld

plaats binnenkort zonnepanelen, ben benieuwd hoe het gaat met de teruglevering

4 sterren: goede service, goed behandeld

Good experience, no issues.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige samenwerking.Wordt altijd keurigte behandeld als ik een vraag heb.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer klantvriendelijk, duidelijke uitleg.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik sta achter de uitgangspunten van Vandebron. Mijn ervaringen zijn heel goed vandaar mijn verlenging

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik ben er erg boos over dat jullie 18% van mijn totale gasverbruik over een jaar rekenen voor alleen de maand januari. ik heb dat zelf bijgehouden en daarin 165 kuub gebruikt. Daar hebben jullie 206 van gemaakt en daarmee 30 euro van mij in jullie zak gestopt. Dat vind ik niet eerlijk en dat geld wil ik terug. Maar ik kan het niet bewijzen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima energieleverancier. Ik heb nog geen probleem gehad

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot nu toe goed. Kreeg wel de nieuwe tarieven door Maar niet het nieuwe Termijnbedrag. Ik kreeg € 75,- bij verlenging voor 3 jaar. Wanneer wordt dat verrekend?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Mijn laatste ervaringen waren niet zo goed: het termijnbedrag plotseling fors verhoogd (meer dan 40%!), en de emails daarover waren niet duidelijk over de redenen daarvoor. Verder heb ik meerdere malen emails gehad met verlengingsaanbiedingen, maar vervolgens gaf de Vandebron website een foutmelding als je die aanbiedingen probeerde te bekijken. Later heb ik hierover gebeld, en na een op zich goed gesprek beloofde de medewerker dat hij de verlenging in orde zou maken. Na een week of wat had ik nog steeds niets gezien, en kreeg ik *weer* een email met een verlengaanbod. Die maar geopend, en nu lukte het uiteindelijk met de site. Een dag of wat daarna kreeg ik dan alsnog een mail over de verlenging die ik met de medewerker had afgesproken, die weer anders was dan de verlenging die ik via de website had geregeld. Kortom, het lijkt erop dat bij Vandebron de administratie en de website niet geheel op orde zijn, of in ieder geval hebben de medewerkers andere informatie dan die je als klant zelf te zien krijgt. Ook zou de communicatie via email wat mij betreft een stuk duidelijker kunnen zijn. Als voorbeeld die plotselinge verhoging, daarover hebben ze zichzelf een enorme hoop onnodige telefoontjes mee op de hals gehaald.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Correct, maar de presentatie van de verlenging ging echt heel sniekie. Als je op een van de voorstellen klikte, was de verlenging al geregeld. Alle ins en outs konden toen niet meer bekeken worden. De eerste keer dat ik me genomen voelde door Vandebron. Ik kom terug op het eerste woord: tot heden buitengewoon duidelijk en open door u benaderd. Gegroet, Bernard

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaringen met jullie zijn uiterst positief. Mijn overweging om voor jullie te liezen zijn eigenlijk het feit dat jullie 'groen' zijn, niet de prijs. Jullie mails zijn duidelijk, informatief, ter zake kundig en relevant. Ben net verhuisd en ook dat ging vlekkeloos. Een puntje: bewoner van ons oude huis heeft niet voor jullie gekozen maar voor Power Peers omdat ze die beter vonden informeren over eea als je zonnepanelen hebt. Mvgr

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een energieleverancier die oog heeft voor klant en duurzaamheid. Tarieven zijn concurrerend en deels onderhandelbaar. Een fantastische ondersteuning en meedenkend met de klant. Ga zo door!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Probleemloos overstappen. Probleemloze levering. Telefonisch onbereikbaar.

• Klantvriendelijkheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot nu toe ben ik heel blij met Vandebron, ze zijn goed bereikbaar en vriendelijk klanten service en ze denken mee en neemt actie als je geld kan besparen. Waarom soms een 9? Want er is altijd nog wat ruimte voor verbetering toch!?

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ben een van de eersten die meteen zijn ingestapt nadat ik een interview over de startup hoorde op de radio. Super initiatief en super dat het zo goed gaat en jullie zo groeien. Het idee dat we 'connected' zijn met de leverancier en zij een gezicht krijgen vind ik erg leuk en ik blijf bij Vandebron omdat ik onze rol als consument in het duurzamer omgaan met de planeet en dus onze aankopen, serieus wil nemen. Ik realiseer me dat elke euro die ik uitgeef, een stem is. Dit geldt dus ook voor energie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

alles goed, geen problemen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

geen negatieve ervaringen hier bekend

Herengracht 545

1017 BW Amsterdam