Goed bereikbaar. Goede prijs- kwaliteit verhouding. Goede informatie.
Qua vriendelijkheid ALS je ze eenmaal aan de telefoon hebt ok, maar zie ze maar eens aan de telefoon te kríjgen. Ik ben inmiddels dol van dat haperende melodietje en het eindeloze wachten! Bovendien was het misverstand over een betaling langslepend en behoorlijk irritant, zeker als je weet dat ik ALTIJD tijdig betaald heb, zolang ik klant ben. Dat kleurt mijn oordeel over jullie behóórlijk!! Kortom, de levering is prima, maar het contact (als dat al lukt) is ontzettend frustrerend, Dan ben ik nog aardig met een 6! (En dat alles tijdens een verhuizing, terwijl je dus al geen tijd hebt en dol wordt van alles wat er gebeurt!)
Beste mevrouw, Hartelijk bedankt voor je review op klantenvertellen.nl. Ik kan me goed voorstellen dat de lange wachttijden als onprettig ervaren worden. We hebben een enorm drukke periode gehad. Inmiddels is ons team bijna verdubbeld en we zijn een stuk beter bereikbaar. Mijn excuses voor het ongemak. Wanneer je kiest voor betaling per factuur dan vragen we altijd het klant- en factuurnummer bij de betaling te noteren. Dan wordt de betaling meteen gekoppeld aan jouw klantaccount. Mocht dit niet het geval zijn dan zullen we handmatig de betaling moeten zoeken en dit koppelen. Dit kan enige tijd duren waardoor dit voor verwarring kan zorgen. Ik zie dat mijn collega je hier inmiddels al van op de hoogte heeft gebracht. Jammer dat je ons contact als frustrerend ervaart. Ik ga ervan uit dat dit in de toekomst beter zal verlopen en hoop dat we onze samenwerking positief tegemoet kunnen gaan. Met vriendelijke groet, Joris Serviceteam Vandebron
Positief
Hebben nog weinig met jullie te doen gehad..maar eerste indruk is goed...
Alles wordt uitstekend geregeld. Fijne website. Snel antwoord op gestelde vragen.
Tot nu goed, en wat ik van verwachte misschien niet de goedkoopste keuze maar wel een bewuste. Het doet me ook goed als ik de windturbine zie waar 'mijn' stroom opgewekt wordt.
Ik kwam vanaf het failliete bedrijf en wordt prima overgezet inclusief mijn zonnepanelen. De maandelijkse overzichten zijn een prima service en ik kijk er werkelijk naar uit. Vooral om te zien wat mijn zonnepanelen doen.
Beste Hans, Bedankt voor het mooie compliment. Wat leuk om te lezen dat je zo uit kijkt naar onze maandelijkse overzichten. We hopen dat de zonnepanelen deze zomer hun werk naar behoren zullen gaan doen!🌿 Met vriendelijke groet, Ruby
goed, alleen moeten jullie niet ongevraagd termijnbedrag verhogen! dat soort (management-)trucs zijn juist reden dat mensen afknappen op grote energiemaatschappijen!
Beste Michiel, Hartelijk bedankt voor je review op klantenvertellen.nl. Hierin geef je aan dat het termijnbedrag ongevraagd verhoogd is. Jammer dat je dit als klantontvriendelijk ervaart. Wanneer er bijvoorbeeld een wijziging plaatsvindt in het gemiddeld historische verbruik of wanneer er een nieuw contract wordt afgesloten met hogere tarieven dan wordt er ook een hoger termijnbedrag berekend. Dit om te voorkomen dat je voor onaangename verassingen komt te staan bij het opmaken van de jaarafrekening. Klanten vinden het in het algemeen fijner om geld terug te krijgen dan dat ze moeten bijbetalen bij de jaarafrekening. Dit is natuurlijk mening afhankelijk en kan in jouw situatie anders liggen. Ik hoop dat ik je hiermee voldoende geïnformeerd heb. Met vriendelijke groet, Joris Serviceteam Vandebron
Ik vind de service top. En het belangrijkste is ons milieu.Ik heb het idee dat dat voor jullie is heel wezenlijks is.
Krijg rond einde contract veaak telefoontjes van jullie waaruit blijkt dat jullie niet nakijken wat er eerder gecommuniceerd is. Hierdoor komen jullie over als elk ander groot bedrijf dat wil scoren en een matige interesse in wensen van de klant heeft. Jammer, want in principe hebben jullie een sterke gun-factor.
Toegankelijk. Behulpzaam. Fijn dat de klant een "kale basisprijs" betaald.
Mijn ervaringen met Vandebron zijn heel goed. Een verbeterpuntje is misschien de website.
Klantvriendelijk, behulpzaam en goed bereikbaar.
Vanaf het allereerste contact is alles zo fantastisch verlopen. Iedereen die ik aan de telefoon heb gehad was even vriendelijk. Mails worden correct en snel behandeld. Je wordt goed op de hoogte gehouden door wie je energie geleverd wordt. Het overstappen verliep heel soepel. Kortom, ik ben een heel tevreden klant en heb mijn abonnement al twee keer verlengd!
Beste Joke, Bedankt voor je positieve reactie. We krijgen hier goeie energie van! Wat leuk dat je zo enthousiast bent en het contract al meerdere keren hebt verlengd. We hopen dat we je nog lang blij kunnen maken.🌿 Met vriendelijke groet, Ruby
goedkoop, duidelijk, snel
Prima club, goed concept!
Lovely customer service, we like the philosophy of the company, happy with everything pretty much
Was prettig telefoongesprek. Mailing is ook prima en duidelijk.
Vandebron denkt met je mee: ze melden zelfs als het contract voordeliger kan. Erg service gericht. Een goede informatie over de energie bronnen.
ik denk dat jullie super vriendelijk zijn, en goede profesionals. ik stel het erg op prijs dat jullie iets aan het milieu doen. en hoop dat jullie dit nog jaren lang blijven doen, en steeds meer groene energie laten gebruiken. fijn dat jullie in een land wonen waarin dit gesteund wordt, want hier in spanje gebeurd dit niet.
Vriendelijk contact, duidelijke informatievoorziening, maar terugbetaling van teveel betaalde is traag (en na 6 weken nog steeds niet uitgevoerd...)
Mijn gezin is nu inmiddels twee jaar lid bij Vandebron en hebben zojuist ons contract met drie jaar verlengd. We zijn ontzettend tevreden! In de eerste plaats kwamen we bij Vandebron uit vanwege het groene aspect. En toen we vervolgens merkten hoe fijn de communicatie is met de mensen die er werken, wilden we graag blijven. Ieder gesprek die we hebben gehad was persoonlijk, warm, vriendelijk, positief, ontspannen, behulpzaam.. gewoonweg heel fijn. Alsof je met een bekende van je aan de telefoon zit.
Beste Cezanne, Bedankt voor je positieve reactie. Wat leuk om te lezen dat jouw gezin al een tijd klant is bij ons, hier krijgen we goeie energie van! Ik hoop dat we je nog een lange tijd blij mogen maken.🌿 Met vriendelijke groet, Ruby
fijn om zelf te kunnen kiezen waar je energie vandaan komt, dichtbij huis.
Vandebron is een uitstekend concept om tegen een gelijkwaardige prijs een steentje bij te dragen aan de toekomst van onze kinderen. Samen een vuist maken naar de grote energiemonsters en duurzaam bezig zijn voor een beter milieu.
Happy to be a client!