Enorm klantvriendelijk, goed bereikbaar, denken goed mee. Zaken snel geregeld. Prijs/kwaliteit verhouding prima. Duurzaamheidsaspect is voor mij puur bijzaak. Maar mooi meegenomen. Voel mij altijd gehoord als ik contact met Vandebron heb. Zeer content.
Dag Robert, dat is het gevoel dat wij willen bereiken voor klanten. De bevestiging dat dit gebeurt is voor ons een zeer positief resultaat!
Gedegen, no nonsense groene leverancier(s)
Dankjewel voor de mooie resultaten!
Ga zo door
Zullen we doen Jorg, jij ook!
We hebben een goede band met elkaar en we werken ook goed samen betreffende onze energiebeurzen o.a voor een plaats met een stand voor jullie op onze energiebeurzen in de regio van Volendam- Purmerend en omgeving en wat mij betreft voor een nog lange periode. Zonnige Groetjes Cor Kempers Volendam
Leuk dat je dit wilde delen, Cornelis. Wij zijn er ook zeer blij mee! Fijne dag :)
Sinds jaar en dag ben ik lid van Odin en daar was ook mijn eerste kennismaking met uw bedrijf! Wat een geweldig bedrijf, daarom wil ik dit belonen met hoge cijfers, ben echt uitermate tevreden met uw als stroomleverancier!
Dag René, wat een positieve review. Super fijn om te horen dat het je zo bevalt en je ons zo goed beoordeelt. Dankjewel!
Prima, snel geholpen
Direkt nadat ik zonnepanelen had aangeschaft, nu zo'n 5 jaar geleden ben ik klant geworden en ik ben dit nog steeds tot zeer grote tevredenheid.
Hi William, goed dat je geïnvesteerd hebt in zonnepanelen, daar worden we blij van. En van dit berichtje natuurlijk ook!
Prima!
Bedankt voor je positieve review :)
goede ervaring bij telefonische hulpvraag. Werd correct en vriendelijk te woord gestaan.
Fijn dat het contact soepel verloopt, Simon!
na overgang doet alles wat het doen moet. Levering, facturatie, overzicht op site etc. Nog geen klantenservice contact gehad.
Dag Ruud, wat een positief bericht! Bedankt voor het delen van je ervaring.
Alles is bij Vandebron goed geregeld. De website is duidelijk, de informatievoorziening is goed en jullie hebben de vriendelijkste en meest behulpzame klantenservice ooit!
Hi Anouk, fijn dat je zo positief over ons denkt en dit wilde delen. Dankjewel!
Er wordt snel en erg vriendelijk gereageerd op vragen. Inderdaad krijg je echt van de bron energie geleverd die duurzaam wordt opgewekt zonder commercieel gedachtegoed. Raad dit bedrijf iedereen van harte aan!!
Goedemorgen Ineke, wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent. Hier krijgen we goeie energie van.🌿
Prettige helpdesk, eerlijke groene energie van Nederlandse bodem, transparant!
Weinig contact, dus dat is goed 😆
Gewoon dik tevreden!!
Geven duidelijk antwoord op je vragen en de medewerker is vriendelijk en deskundig
Is positief
prima service met een luisterend oor , geen probleem in termijnen betalen en dat het goed geregeld is , super en ga zo door.
Prima , alle energie + kosten komen de mensen duur te staan. Dat is nu eenmaal zo.
De overstap duurde 2 maanden, vond ik wat lang. De klantenservice vond ik prima vooral ivm bepalen van nieuw termijnbedrag. De site is duidelijk en overzichtelijk.
Klantvriendelijk
Prima leverancier. Overzichtelijke facturen en regelmatig updates energieverbruik.