Heel goed.

Prima! Zeer vriendelijk, niet agressief zoals je zo vaak mee maakt met andere energieleveranciers die op straat staan met hun product.

Uitstekend!

Aantrekkelijke aanbieding via energieveiling en scherpe tarieven, goede en inzichtelijke website, fijne communicatie.

Het perfecte groene alternatief

Groene stroom. Goede service. En een interessant jong bedrijf, dat zich inzet voor de individuele energieboeren. Dat je ook nog eens voordelig uit bent, is mooi meegenomen. Zeker een aanrader voor iedereen.

Tevreden

Bijna 3 jaar nu klant. Tevreden met de service. Ook de jaarafrekening komt vlot en is ook mooi volledig.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Goede communicatie naar de klant toe.

Maandelijks goede en makkelijk leesbare product informatie. Verbruik gas en elektrisch goed , nee zeer goed aangegeven. Daarnaast vriendelijke medewerkers.

Geen

Ik merk niets van het feit dat jullie optreden als een leverancier. Uit "mee eens" gevoel met de doelstelling "schoner" ben ik aan jullie tafel aangeschoven. Praktisch merk je alleen het administratieve. We worden elke dag al dood gegooid met aanbevelingen en wensen van de overheid. In vele andere landen heb je dat niet. Nederland is hardloper. Hardlopers zijn doodlopers. Kom eens met een goed voorstel. Bepleit een bij de overheid voor beter denken en uitvoeren ! Maar ja we hebben een overheid die alleen maar denkt aan salaris en mijn tijd zal het wel duren.

• Duurzaamheid N.v.t.

Na moeizame start prima

Het overstappen ging niet probleemloos. Door een verkeerd SJV werd mijn maandelijks voorschot ruim 100 euro dan bij mijn vorige leverancier. Het heeft veel mail en telefonisch overleg gevergd om het een beetje recht te breien. Daarna ging het prima. Ik ben tevreden over de website die mij goed inzicht geeft in mijn verbruik. Het is wel jammer dat dat de productie van de zonnepanelen niet altijd helder is. Verder zie ik mijn nieuwe contractgegevens nergens terug.

log orgaan

de communicatie is een drama, is de laatste tijd wel beter bereikbaar. maar terugkoppelingen komen nauwelijks of niet voor afgezien van de standaard antwoorden. of het duurt een eeuwigheid voor er een antwoord komt. en men valt in herhalingen automatische incasso loopt niet gelijk met facturatie. stroom leveren kan iedereen tegenwoordig, maar communiceren en eenvoudig werken is niet voor iedereen weg gelegd. VandeBron was een pionier maar is nu gewoon een energie levererancier zoals alle anderen, een log orgaan.

alles is goed geregeld

Ik kan in een oogopslag mijn verbruik bijhouden eb ik weet dat ik milieubewust bezig ben.

• Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Prijs-Kwaliteitverhouding

Na twee jaar geen problemen nu fout van VandeBron na drie maanden nog niet opgelost !!

Twee jaar was ik tevreden. Nooit problemen. Alles verliep naar wens. Totdat ik in Mei dit jaar mijn contract verlengde met 3 jaar. Er ging iets mis, want ineens stond er naast mijn huidige adres een tweede, foutief adres vermeld bij mijn persoonlijke gegevens. Er zou geleverd worden naar dit adres. Ik bellen en mailen en na opzegging van dit contract, en afsluiten van een nieuw contract zijn uiteindelijk de gegevens verwijderd. Alleen staat het foutieve adres nog altijd vermeld bij mijn gegevens op de site van VandeBron !! Herhaaldelijk mail ik met de vraag waarom het toch zo lang moet duren om dit adres weer te verwijderen. Ik krijg hierop bij herhaling GEEN antwoord !! Nu, na ruim drie maanden staat het foutieve adres nog steeds vermeld. Een contract afsluiten of verlengen is bij VandeBron zo gepiept. Ik krijg netjes een mail met alle gegevens. Prima !! Behalve als die gegevens niet kloppen. De door de VandeBron gemaakte fout is nog steeds niet goed gecorrigeerd, terwijl mijn nieuwe contract al is ingegaan (per 13 Juli). Ik wil natuurlijk niet straks ineens extra gaan betalen voor een adres (uit een andere stad !) dat mij onbekend is !! Het is nu 6 Augustus, en ik wacht nog steeds op antwoord waarom dit zo lang moet duren. Hopelijk kan deze review bijdragen aan sneller herstellen van een fout, gemaakt door VandeBron....

Prima bedrijf

Mijn ervaring is goed. Ik zou graag wat meer op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van Van de Bron.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Prima club, prettige communicatie, klant gericht.

Al mijn contacten met Vandebron zijn prima verlopen, communicatie en meedenken zeer prettig, een verademing in vergelijking met de grote jongens. Transitie naar een nieuwe woning zeer goed verlopen, geen hapering of misverstand. Hulde! En de duurzaamheid staat bij ons voorop.

Duurzaam en uitstekende levering

Goed aanbod en zowel stroom als gas duurzaam gelverd. Snelle rapportage over verbruik en alles zelf instelbaar. Best tevreden, nu nog een goed aanbod voor terugleverantie van stroom.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Het verlengen van mijn contract maakt woorden overbodig.

Het verlengen van mijn contract maakt woorden overbodig.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Mijn oordeel is niet gunstig, maar ik kan met zekerheid oordelen bij de eindafrekening.

Communicatie over maandbedrag in eerste maanden bijzonder slecht. Een voordeel vind ik dat de klantenservice ook in het weekend open is. Daar staat tegenover dat ik soms zeer aardig, en soms met enige dedain te woord werd gestaan, en een opmerking in een uitgebreide mail aan mij van een medewerker van de klantendienst viel bij mij niet in goede aarde.

• Duurzaamheid N.v.t.

Ik ben heel tevreden over Vandebron 👍🏽

Mei 2017 sprak Jesse de Koster me aan voor de Groene Passage met de graav of ik voor duurzaamheid was.Ik zei hem, waarom denk je dat Ik anders naar de Groene Passage ga. En Wilde van hem af. Hij bleed aandringen. Ik Wilde ter pleine Niks révèlent, maar vroeg hem of hij op basis van ons verbruik ons een offerte zou kunnen sturen en had hem mijn emailadres. Tot onze grote verbazing viel de offerte positifs voor ons uit. We Moed ten Wel een boëte betalen aan Eneco, maar zijn sindsdien een trouw klant van Vandebron en raden onze vrienden aan over te stappen op Vandebron. We zijn Jesse nog steeds heel dankbaar en hopen onder andere hiermee ons Steen tu e bij te dragon aan de energietransitie.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Duurzaame energie leverancier met perfecte service.

Ik ben kortom zeer tevreden!

Tevreden tot nu toe.

Tot nu toe tevreden met Vandebron. Goede communicatie. Nog niet zo lang klant bij Vandebron.

Betrouwbaar en transparent

Goed en milieuvriendelijk

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Goed groen alternatief en professionele organisatie

3 jaar verlenging duidelijk uitgelegd.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

supper enthousiast bezig met goene energie.

twee panden met zonnepanelen met verschillende steden met verschillende netbeheerders is lastig als erg storingen zijn. Maar deze problemen werden niet door van de Bron veroorzaakt maar wel opgelost.

prima club

Goed geregeld.

Altijd fijn contact. De tarieven zijn scherp.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Een betrokken bedrijf, die mij toch minder eerlijk tegemoet treedt dan ik als klant hoop

Ik ben lid geworden bij Vandebron voor de goeie zaak, en daar geloof ik ook in, en ik wens jullie daar ook een succesvolle toekomst toe! Het is daarom jammer dat ik een negatief gevoel kreeg toen mij bij een contractverlenging voorgespiegeld werd dat mijn maandbedragen gelijk zouden blijven, terwijl bij nadere bestudering bleek dat de tarieven per eenheid gas en electra omhoog zouden gaan. Hoe goed zijn jullie dan verder te vertrouwen, is de vraag die dan rijst... Dat moet je toch niet willen.

Herengracht 545

1017 BW Amsterdam