Ideologisch verantwoord

Goed idee en direct contact met de leverancier ( boer vd Heuvel).Duidelijke maandoverzichten. En..... niet duur!

Vandebron is heel goed

Vandebron geeft goede informatie

goede en correcte service

alles naar tevredenheid

Good

The staff is really nice and patient

• Would you recommend us? Yes

Levering gas en eleltriciteit goed

1. Inloggen op de website geeft meer informatie dan in de app (IOS). 2. In de app en op de website zijn iedere maand de facturen zichtbaar. Helaas staat op de factuur alleen het maandbedrag vermeld, dus nutteloze informatie. 3. Op de website staat per maand een verbruik- en kostenoverzicht. De vaste kosten per maand, zoals netbeheerkosten en vaste leveringskosten zijn niet zichtbaar, waardoor je geen inzage hebt of je maandbedrag (on-)voldoende is. Bij de firma NLE werd dit (inclusief vaste kosten) grafisch weergegeven, waardoor je kon inschatten of je maandbedrag correct is. 4. Jaarafrekening zal duidelijkheid brengen. 5. Zes maanden voordat het contract is afgelopen krijg je een voorstel tot verlenging (aanbieding is 7 dagen geldig). van de Bron is erg vroeg met het persoonlijk verlengingsaanbod. 6. Levering van elektriciteit en gas is goed, maar gedetailleerde informatie verstrekking kan beter.

• Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

Geen ervaring, wel vraag

Weet niet waar ik de vragen kan stellen. Maar hoe zit het met Vast recht? Zit dat bij het maandbedrag in of betaal je die nog apart aan de Nuon / Vattenfall ??

• Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

Ik heb iedere dag stroom en gas ontvangen

Hallo Vandebron, het leveren van stroom en gas gaat naar verwachting. Een onderdeel behoeft wat aandacht en dat is het verwachte gebruik vanuit het verleden. De cijfers die genoemd worden zijn extreem hoog tov het werkelijke verbruik. Dit kun je niet aanpassen. Ook de gemiddelden die genoemd worden bij het verbruik van een hoekhuis of een rijtjeswoning trek ik in twijfel.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Vandebron luistert goed en levert een eerlijk product

Er gaat overal wel eens iets fout. Bij Vandebron werd mijn probleem prima opgelost.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Heel goed bezig.Ga zo door.

Erg klant vriendelijk.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Lees soms slechte rewiews over Vandebron.Maar wij zijn er tevreden over .Maand bedrag is makkelijk aan tepassen waar sommige mensen moeilijk overdoen.Ga wel elk jaar over naar nieuwe leverancier maar denk dat ik het jaar later weer na Vandebron terug ga.

Minimale dienstverlening

Telefonisch moeilijk bereikbaar en op website geen mogelijkheid om je termijbedrag te controleren aan de hand van je meterstanden.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Totaal geen service vanuit dit bedrijf.

Geen aanrader. Website en account ziet er netjes uit, verder totaal geen service vanuit dit bedrijf.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Perfect geregeld en duidelijke facturen en info.

Altijd duidelijke info per maand over het verbruik. De energie komt elke dag weer binnen, zijn we erg blij mee!!! Alle info is altijd duidelijk!!

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Goede leverancier met duidelijk duurzaam productaanbod en profiel

Inmiddels drie jaar klant bij Vandebron. Levering en administratie is prima, alsook digitale communicatie en contacten. Beleid en publiciteit rond duurzame energie is uitstekend. Nota's en toelichtingen daarop zouden duidelijker kunnen. Bij navraag zijn vragen wel altijd beantwoord.

Geen gezeur en gebel

Als het contract naar je zin is hoef ik niet steeds gebeld te worden of er iets aangepast moet worden en dat doen jullie dus ook niet. Goed contract - goede rekening

Helemaal groen!!!

Erg blij met de bron, contact is fijn indien nodig.

No nonsens leverancier

Mijn ervaring bij Vandebron is simpel; no nonsens! Eenmalig aanbrengen, zij verzorgen tegen lage kosten.

Overzichtelijk en duurzaam

De site is helder. De toon van de tekst in de mail is mooi, niet te formeel en niet te informeel. Jullie komen over alsof jullie echt streven naar duurzame bronnen.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Groene energie en goede klantenservice

Fijne klantenservice. Veel dingen kun je zelf regelen via de website. Dat is heel fijn!

Ik ben tevreden over Vandebron

Ik vind dat Vandebron als kleine elektriciteitsleverancier dicht bij mij staan.

Zeer slecht

Voel mij opgelicht door Vandebron. Bij overstap door oude leverancier €100,00 opzegboete in rekening gebracht. De communicatie hierover verliep zeer stroef. Telefonisch drie kwartier in de wacht staan en per mail gewoon geen antwoord. Vele mails verstuurd maar knullig antwoord van iedere keer andere medewerkers. Pas na 5 maanden werd er enigszins gereageerd. Uiteraard steekt ook dit bedrijf niet de hand in eigen boezem en legt de verantwoording voor datum overstap volledig bij de klant terwijl er toch duidelijk gemeld wordt dat het "bedrijf" de overstap soepel regelt. De CER is een landelijke databank die dit mede mogelijk maken. "Doel van het CER Het CER werkt als een gedragscode van energieleveranciers om ervoor te zorgen dat contracten naadloos in elkaar overgaan zodat jij als klant niet te maken krijgt met overlappende contracten of leveringsovereenkomsten die niet goed op elkaar aansluiten. Bijna alle energieleveranciers hebben zich hierbij aangesloten. Door samen één grote databank bij te houden krijgen de leveranciers inzicht in contractgegevens en kunnen zij voorkomen dat consumenten te maken krijgen met opzegboetes. Wel zo prettig." Vandebron heeft dit niet gedaan en mij zodoende €100,00 gekost. Enig begrip, ho maar. Of excuses. Ik begrijp dat een organisatie een fout kan maken maar de afhandeling in bovenstaande is mij heel zwaar tegengevallen en heb ik als zeer klantonvriendelijk ervaren. Zodoende een vette 0. Heb mij net aangemeld bij andere leverancier. Zal blij en opgelucht zijn als ik niet meer bij Vandebron aangesloten ben, ook andere leveranciers leveren groene stroom en gecompenseerd gas, want daar gaat het mij om.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

groene stroom voordelig en eenvoudig geregeld

Goed contact met de mensen van Vandebron. heldere voorwaarden.

No nonsense service

Handige overzichten van gebruik, denken met je mee: wat zou ik als klant prettig vinden (o.a. nogal simpele verhuisservice in vergelijking met niet nader te noemen andere nutsvoorzieningen).

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Leverancier naar mijn hart!

-de administratieve start en begeleiding ( maandelijkse mail) ziet er prima en verzorgd uit; -een keuzemogelijkheid welke leverancier je wilt hebben incl. de keuze van opwekking -vriendelijke en persoonlijke mails zonder opdringerig te zijn: dat maakt VandeBron de leverancier naar mijn hart!

Zeer positief

Blij dat ik gekozen heb voor groene stroom uit Nederland. Zowel overstap als verdere afhandeling probleemloos, contact met klantenservice altijd prima.

Herengracht 545

1017 BW Amsterdam