Ik heb altijd heel fijn contact met van de Bron, voel me goed geholpen, en jullie maken de wereld een beetje beter!
Hi Eva, wat leuk om te horen dat je tevreden bent! Samen werken we aan onze missie: een volledig duurzaam energienet, door alleen energie aan te bieden die écht groen is en lokaal is opgewekt.
Communicatie tussen klanten service en planning betreffende laadpalen verdient enige aandacht.
Hi Emile, bedankt voor het delen van je ervaring. Dit is waardevolle feedback en gaan hier dan ook direct mee aan de slag. We zetten het meteen door naar de desbetreffende afdeling. Een fijne dag gewenst!
Onze aansluiting en latere verhuizing waren makkelijk, snel en vriendelijk geregeld. Fijn dat je kunt kiezen welke energiebron je gebruikt. Prima overzichten en online kan je ook zaken makkelijk aanpassen.
Bedankt voor je positieve reactie, Sara!
Zie mijn review niet, dus nog maar een keer. Weet niet of ze het hebben weggehaald. Zit nu bijna een jaar bij vdBron. Slechte communicatie: kreeg vandaag voor het eerst een email over persoonlijk gebruik en dat ik deze elke maand zou krijgen. Kijk in mijn spam, ook niets. Ga online om daar naar mijn overzichten te kijken. Ook niets. Slechte informatie over hun klanten: ik kreeg nl nu net wel een reactie dat de reden waarom ik geen overzicht heb, is omdat ik geen smartmeter zou hebben. Die heb ik al een half jaar. Slechte overstap; de beloofde overstap datum werd niet gerealiseerd. Ook daarover waren ze slecht met communiceren, vooral de follow up op mijn mailtjes en bellen waren slecht. Raad ze dus niet aan.
Hi Noa, je vorige review staat hieronder. Deze hebben we niet verwijderd. Je geeft aan dat je al een half jaar een slimme meter hebt. Er zijn meerdere verklaringen mogelijk waarom er niet eerder een overzicht beschikbaar is geweest. We zouden het graag voor je uitzoeken. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, dan kun je contact opnemen via [email protected] of 0880 444 555.
Gebruik nu bijna een jaar vdBron en ontvang pas vandaag voor het eerst een email over verbruiksoverzicht. Daarin staat dat ik deze email maandelijks ontvang, ik kijk nog ff in mijn spam, maar nee hoor geen emails. Dus ik log in om te kijken of er iets van een gebruikersoverzicht te vinden is, maar nee hoor, ook niet. Ben blij dat mijn contract afloopt.
Ha Noa, bedankt voor het delen van je ervaring. We kunnen ons voorstellen dat je graag je verbruik inzichtelijk wilt hebben. Echter, hiervoor heb je wel een slimme meter nodig. Pas op het moment dat bij jou een slimme meter is geïnstalleerd dan kunnen we je verbruik ook in kaart brengen. Om deze reden kan het dus zo zijn dat je nu pas van ons een verbruiksoverzicht per mail ontvangt. Mocht je het fijn vinden dat we dit nog even voor je uitzoeken dan verzoeken we je een mail te sturen naar [email protected], of contact op te nemen met 088 044 4555. Fijne dag!
Voor mijn huis ,voorzien van zonnepanelen ,was deze leverancier afgelopen 4 jaar zeer voordelig en de administratie zeer betrouwbaar.
Hi Jan, wat leuk om te lezen dat je al zo lang vertrouwen hebt in Vandebron. Samen zullen we Nederland een stukje duurzamer maken :)
nu mijn vriend dit al jaren doet 1 jaar met een bonus.[ps] die appart gestort word op zijn bank.als is wat moet betalen eindafrekening.betaald ie met automatiche incasso.maar ik ben daar nog tot de eind... komt 2 apparten.vraag is kan ik begin 2020 dan overstappen na u met de bonnis appart uitbetalen.IK WEET HET NIET .ZAL MIJN EMAIL OPGEVEN / [email protected] /naam af voogd meezenbroeker weg 126/6415sg tefoon 0617587652/ook u telefoon aub gr andre voogd
Hi Andre, bedankt voor je bericht. We zouden graag met je in gesprek gaan om het een en ander te bespreken. Ons aanmeld team zal telefonisch contact met je opnemen. Aangezien dit een openbaar kanaal is willen we je vragen om deze review te verwijderen, zodat je gegevens niet openbaar zichtbaar zijn. Je hoor van ons!
Vriendelijke medewerkers, goede informatie en direct het nieuwe contract klaar voor verzending
Bedankt voor de positieve review, Huub!
ik heb nog nooit iets vervelends meegemaakt bij Vandebron: dus idem, dito met een sterretje
Dag Marianne, wat een positief bericht. Dat vinden we fijn om te horen!
Groene energie zonder schimmige constructies om de energie groen te maken.
Bij een verkeerde beslissing van mij werd ik goed geho;pen
Hi Kees, fijn dat de service bevalt. Fijne dag!
Zit al een tijdje bij Vandebron. Ook bij een verlenging nemen ze ruim van te voren contact op (via mail, dus erg vrijblijvend). Dit gaf mij uitgebreid de kans om te kijken wat zou passen voor de komende periode. Uiteindelijk met een service medewerker telefonisch overleg gehad (situatie is gewijzigd van 10 panelen naar 8). Hij adviseerde duidelijk en met voldoende achtergrond info over het afnemen van de stroom van een andere boer. Erg blij mee!
Dag Robert, wat goed dat jullie er samen zo uit zijn gekomen. Fijn dat het advies is bevallen en het contact zo goed is verlopen!
Ben in 2015 ingestapt, het verhaal van Van de Bron sprak mij aan. Sinds de jaren zestig alert op verandering in het klimaat. Stopte daarom ca 30 jaar geleden met vlees eten.. want naast het afnemen van zo schoon mogelijke energie zet dat heel veel zoden aan de dijk.
Hi Marijke, wat goed om te horen dat je zo bezig bent met het klimaat en je steentje bijdraagt op meerdere manieren. Dat kunnen we erg waarderen. Leuk dat ons verhaal je zo aanspreekt :) Fijne dag!
Wees alert bij overstap naar Vandebron. Zij schrijven het termijnbedrag 10 dagen voor start contract af, terwijl in die maand ook het bedrag van de oude leverancier wordt afgeschreven. Een dubbele betaling dus. Als "tegemoetkoming" bieden ze een betalingstraject aan, waarin je in in je nieuwe contract ook twee keer in 1 "betalingsmaand" moet betalen. Lood om oud ijzer dus. Houd je betalingen in goed de gaten, bij einde contract krijg je "als het goed is" het teveel betaalde bedrag terug. Dat moet ik nog zien. Wat een wanbeleid zeg dit!
Hi Eefje, hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring. Je geeft aan dat wij een wanbeleid hebben. Graag ga ik hier verder op in. Net als bij veel andere energieleveranciers betaal je bij Vandebron je energie vooraf. Dit houdt in dat je voorafgaand aan de levering een bedrag ter hoogte van je termijnbedrag betaalt. De betaling vooraf zorgt ervoor dat we onze producenten zekerheid bieden en de inkoop en levering van energie kunnen garanderen. Na de eerste afschrijving wordt vervolgens elke maand het termijnbedrag afgeschreven voor dezelfde maand. Als je dit liever niet wilt, kan je er ook voor kiezen om het eerste bedrag terug te boeken, waarna wij standaard de eerste van de maand het termijnbedrag afschrijven voor dezelfde maand. Het is helaas niet mogelijk om zelf eisen te stellen over de betalingsmanier; we hopen dat je begrijpt dat dit niet iets klantonvriendelijk is, we willen het namelijk zo prettig mogelijk voor de klant maken.
Het komt zelden voor dat ik ze nodig heb. Maar als ik vragen heb, worden ze snel beantwoord.
Hi Hans, fijn om te horen dat je dit zo ervaart. Bedankt voor je review!
I've never been so disappointed with costumer service. People on the phone are very nice, but they are always contradicting each other and making promises they can’t keep. I send an email terminating my contract with Vandebron on 02.08.2019. I got an email that thanked me for pictures of the meter and said that I am going to receive a "jaarafrekening" (an annual statement) in +/- 4 weeks. I treated this as a confirmation of termination and figured it's all done. Couple of days later I got a bill for August and I thought that I don't have to pay that since I terminated my contract days before and moved out 2 weeks before that. I got an email from Hofman saying that I have to pay the bill for august and a fine. I called Vandebron, person on the phone told me that there was a problem with my termination, someone didn't process it, but they're going to terminate my contract now. They told me that I have to wait for email explaining what I should do next, but I don't have to pay for August. Couple of days later I got an email from Vandebron saying that you terminated the contract on the earliest possible date and that it doesn't work retroactively, so turns out that I do have to pay for August. Two days later (on the 23rd of August) under a threat of "further legal action" from Hofman I paid the bill and the fine (I trasfered the money to Hofman, following the instructions from the email). On 29th of august I got another email from Vandebron asking me to pay the bill for September (!!!), fortunately I didn’t have to pay for that. I wrote an email complaining about my situation and Vandebron promised to pay half of the fine that I paid to Hofman. I then received an annual statement, which laid down all the overpaid bills. I was suppose to get 525 € (including 20€ of fine and 170€ for August). Sometime after that I received a transfer from Vandebron- 355€. I immediately called Vandebron to straighten this up. Person on the phone said that I only got 355€, because I neve
Hi Maria, thank your for your review. We understand that this is a bad situation for you, but as discussed earlier the problem has been solved now. We sincerely apologize for the inconvenience.
Ik had een financiële vraag voor hun, waarvan ik verwachte dat ze niet mee zouden meewerken, gelukkig hebben ze een oplossing voor mij gevonden. Dank daarvoor, Top.
Hi Frak, fijn om te horen dat je antwoord hebt gekregen op je vraag. Daarnaast bedankt voor je review.
Bedankt voor vriendelijk contact en advies
Hi Huseyin, hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring.
de boven geformuleerde zin geeft mijn ervaring het beste weer. Veel meer kan ik er verder niet over zeggen.
Hi Gijs, bedankt voor je positieve beoordeling.
De welkomstarieven zijn, net als bij elk ander energiebedrijf aantrekkelijk. Eenmaal binnen krijg je echter zeker niet meer de scherpste tarieven, net als bij alle anderen. Ook bij Vandebron gaat het dus op: overstappen loont.
Goedemiddag, fijn om te horen dat het bevalt!
Dankjewel, Johan!
Nog maar nauwelijks abonne bij vande bron vanaf 1december 2019. Dus van ervaring kun je nog niet spreken.
Bedankt voor de positieve review!
Tot voor kort was ik zeer tevreden. Echter begin dit jaar had ik een onaangename ervaring. ik kreeg meldingen dat de opgegeven getallen niet klopten en werd verzocht foto's op te sturen. Toen ik hierover contact zocht lukte dat niet het ondanks vele! herhaalde pogingen ("al onze medewerkers zijn in gesprek"). Uiteindelijk bleek alles in orde. Toen ik later dit jaar overwoog via VEH een andere provider te vinden bleek dat ik met vdBron een verlenging contract had voor drie jaar! Was me niet bekend. Heb het er maar bij gelaten, maar nu u mij het vraagt: is me erg tegen gevallen vooral omdat ik aanvankelijk erg enthousiast was.
Bedankt voor je bericht. We vinden het jammer dat je ontevreden bent over onze service. Wanneer de meterstanden niet in lijn zijn met de historische standen, vragen we foto's uit. Dit, zodat we het voor je kunnen controleren en kunnen achterhalen waarom de standen niet in lijn zijn. Betreft de verlenging, zouden we de situatie nader moeten bekijken om een toelichting te kunnen geven. Zou je contact met ons willen opnemen? We helpen je graag verder!
Eerder toezegde belofte om informatie na te sturen, werd niet nagekomen. Als ik daarover contact opneem en naar de bewuste persoon vraag, wordt mij door dhr. Martijn na allerlei omwegen en onvriendelijke opmerkingen verteld dat de bewuste medewerker niet meer bij Vandebron werkt. Overdracht vindt inderdaad niet plaats. Over duurzaamheid gesproken.. Met zo'n aanbieder wil ik niets te maken hebben.
Hi Johan, wat vervelend dat dit niet soepel is verlopen. We zouden graag specifiek naar je situatie kijken en je verder helpen. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, zou je dan contact op willen nemen via [email protected] of 0880 444 555?