Tevreden

Erg goed bereikbaar en goed mee te overleggen . Duidelijk in hun uitleg

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Mooie club, helaas nu samen met Essent

Die samenwerking met Essent is de reden dat ik VdB verlaat per 1-1-20

slecht

ben een jaar klant geweest en heb toren hoge maand bedrag elke maand betaald en als je een berekening maakt op energievergelijking sites kom je bij de van de bron vaak als goedkoopste uit maar achter af als je de eindafrekening krijgt is dat niet zo heb nog nooit zo’n hoge afrekening gehad voor mijn gevoel ben ik opgelicht en zou zeker nooit weer terug komen als klant bij van de bron

Huichelaars

Sinds enkele maanden (vanuit goede bedoelingen) een tevreden klant, maar de heren van Vandebron hebben zich verkocht aan kolenboer Essent. Als ik hierom wil overstappen rekenen de heren een boete. Dat ben je dus waard als klant. 250 duizend klanten keer 200 euro. Wat nou kernwaarden, onderscheidend vermogen, loyaliteit?? Greenchoice lijkt beter alternatief.

Huichelaars

Sinds enkele maanden (vanuit goede bedoelingen) een tevreden klant, maar de heren van Vandebron hebben zich verkocht aan kolenboer Essent. Als ik wil overstappen rekenen de heren een boete. Dat ben je dus waard als klant. 250 duizend klanten keer 200 euro. Greenchoice lijkt beter alternatief.

• Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

Op tijd nieuwe contractaanbieding.

Geen problemen ondervonden. Graag tijdig contractaanbieding verzorgen met de tarieven van het nieuwe jaar.

zie onder

Fijn gesprek gehad laatst en verder weet ik het niet.

Ik ben zeer tevreden

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Eerlijke groene en heldere energieleverancier!

Transparant in de levering van groen energie daarnaast een goede app en uitstekende klantenservice. Voor het eerst niet meer overgestapt en een 3 jarige contract afgesloten ook mede de prijs-kwaliteitverhouding. Heb vergeleken maar ondanks overstappremies bleef VdB goedkoper en groener.

niet geïnformeerd over overname

Nog maar nauwelijks vele mails gehad over contractverlenging, en dat uiteindelijk gedaan, of ik lees in krant van overname door (notabene) Essent. Alle principes en idealen gooit Vandebron overboord en klanten worden niet geïnformeerd. Het argument van Vandebron om klanten niet te informeren is zorg voor onrust via mail en telefoon. Daarmee geeft Vandebron aan wel degelijk iets te verbergen te hebben en dat snap ik. Essent is geen groene energieleverancier en ook ik zal mijn klacht bij de consumetenbond neerleggen

• Prijs-Kwaliteitverhouding

weet niet waar ik mee af ben.

Beloofde premies hoor en zie je niets van.Jaar overzicht ook onduidelijk. Heb 2 tal premies te goed te weten 75€ van mezelf en 100€ voor het aanmelden van mijn zoon.En het laatste de overname door Essent

Prima dienstverlener

Alleen heb ik al eerder gevraagd waar de korting uit bestaat die ik bij het contract zou krijgen ik kan er nergen uit op halen hoe deze korting als nieuwe klant er uit ziet Helaas reageerd u niet op Mvg

Prima!

Goede communicatie en informatie. Jammer van dat verhaal met Essent. Maar ik begrijp het wel.

Valse beloftes

Destijds onderzocht welk energiebedrijf het beste bij mij zou passen. Het werd het groene Vandebron, ook vanwege hun rebelse houding naar de grote energiereuzen. Nu, een paar jaar later, heeft Essent vandebron opgekocht. Essent scoort een 4,6 op de groene stroom ranglijst, Vandebron een 9,7. Essent, van moeder bedrij Eon, probeert al jaren de eigen energie groen te ***len. Eon is vooral stevig geworteld in de kernenergie. Volgens de woorden van Duitse energie-expert Hans-Josef Fell, van 1998 tot 2013 in de Bondsdag voor de Groenen: Eon gehört ganz offensichtlich weiter zu den Atomkonzernen, die die erneuerbaren Energien weltweit eher behindern und auf Atomkraft setzt -allen Internetwerbebehauptungen zum Trotz. Een overname is te begrijpen, deze niet. Of ben ik destijds gewoon voor het lapje gehouden? Helaas is Vandebron niet van plan de eigen klanten (die naar ik aanneem een bewuste keuze voor groen hebben gemaakt) de gelegenheid te geven onder hun contract uit te komen. Ik vind dit onbegrijpelijk en ook onverstandig. Ik hoop dat ze bij Vandebron snel begrijpen wat ze te doen staat....

Niet goed!

Mijn eerste contact n.a.v van de rekening was super slecht.!!!!persoon zat kennelijk 1 dag op de sales afdeling.(zonder goed opgeleid te zijn) 3 jaar ervaring met Vandebron ,contact was meestal goed. Ik zou wel terug gebeld worden ( was mijn verzoek) Het zinde mij helemaal niet .ik was boos . Dat niet afgewacht ,opnieuw gebeld......Sophie aan de telefoon. Uitgelegd......verbond me door met iemand met verstand van zaken Binnen 2 min opgelost. Blijft dat ik zeer ontevreden ben ,dat dit voor de tweede keer is gebeurd.vorig jaar dezelfde fout!! Dat vind ik super slecht. Mede omdat ik dit nog van te voren bij de meterstand opgeven ,had doorgegeven .

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Positieve sfeer naast een commerciële instelling

Geen problemen; dus ook geen ervaringen ! Het loopt zoals het hoort !

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Super ondersteuning bij vragen.

Goede energie bij bedrijf met hart op de goede plaats.

• Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

btrouwbaar en snelle reactie op vragen

Prima!!!

Duurzaam

Ben klant omdat ik denk dat t milieu bewust is

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Tevreden over de gehele afwikkeling

Een gehele beoordeling kan ik pas geven als het eerste jaar achter de rug is. Het is fijn iedere maand al een verbruiksoverzicht te krijgen. Dan kun je, indien nodig nog bijsturen

IK VOEL ME OPGELICHT

Ik snap dat er bepaalde overwegingen zijn als je al 3 jaar op rij 12 miljoen verlies draait. Maar wat ik niet snap is dat je je principes verloochent en daar geen andere oplossing voor verzint (mij meer laten betalen bijvoorbeeld. Wat ik wel snap en ronduit kwaadaardig vind (excusez le mot) is dat jullie de overname bekend maken, net voldoende tijd nadat de meeste mensen hun contract hebben verlengd, zodat we geen 'recht' hebben om direct over te stappen. En ronduit schandalig is het als ik daarover bij jullie in beroep ga en dat je dan verwijst naar dezelfde kleine lettertjes, waarmee je deze hele boel belazerd hebt. Schande, schande, schande. Degene bij jullie die hiervan beter is geworden (financieel); ik wens je veel karma toe!

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Via Overstappen.nl mails in spam en opeens ben je klant.....

Offerte aangevraagd bij meerdere levranciers via overstappen.nl. Nog nooit contact gehad met vd Bron, maar zie dat we op eens klant zijn geworden. Alle mails blijken in spam terecht gekomen op een standaard Yahoo account??? Floris vond het allemaal heel vervelend maar ja kon er niks aan doen. Op de vraag waarom we geen 1x post hebben ontvangen. "we zijn duurzaam" Kan gewoon niet geloven dat een bedrijf op deze manier klanten aan zich wil binden.

• Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

Ik voel me als klant gekend

De keren dat ik telefonisch of per email contact heb gehad voelde ik me persoonlijk bejegend, En de beste wensen voor mijn verhuizing vond ik erg sympathiek

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Fantastisch product met super goede service! Staan altijd voor je klaar

Ik vind het een heel bijzonder product waar ik echt bewust voor heb gekozen vanwege de focus op duurzaamheid. Als ik vragen heb dan staan ze altijd voor me klaar.

Jammer Essent is nu eigenaar. Foei vandebron. Einde verhaal

Was goed me super slecht. Een dikke plus wordt nu een dikke min.

Herengracht 545

1017 BW Amsterdam