Zeer klantvriendelijk en een prima online-omgeving

Bij herhaalde contacten met de klantenservice bij het afsluiten van een contract werd ik prima geholpen en gewezen op de mogelijkheid van een eenmalige korting.

• Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

Tot nog toe een betrouwbare leverancier, en niet de duurste aanbieder.

Tot nog toe een betrouwbare leverancier, en niet de duurste aanbieder.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Totaal niet te vertrouwen!

Hou er rekening mee dat hun vaste tarieven niet vast zijn! De afgelopen 2 jaar zijn die (ex ODE en belasting) met liefst 21% gestegen! Kijk dus even goed je facturen na als je vaste tarieven had. En kijk dan gelijk of je de beloofde korting wel hebt gekregen. Wat ze ook graag doen is uitgaan van een veel te hoog standaard jaarverbruik en vervolgens verzinnen ze honderdduizend smoezen om je meterstanden niet te hoeven accepteren. Voor je het weet heb je op die manier honderden of zelfs duizenden euro van ze tegoed, die zij altijd pas bij "het volgende uitvraag moment" willen betalen. Het zijn gewoon ordinaire dieven.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

prima service, goed en duidelijk doel

Prima service, klantvriendelijke medewerkers, goed doel!!!!

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Goede ervaring tot nu toe

Het eerste jaar goede ervaring, dus na een goed aanbod nog een jaar verlengd.

goede info

alles loopt goed.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Misleidend, eindnota moelijk te begrijpen

Eindnota is megalang en heel moeilijk te snappen ondanks dat ik hoog opgeleid ben. Ik heb echt het idee dat ik opgelicht ben. Omdat ik elk jaar overstap en elk jaar kijk op vergelijkingssites als gaslicht.com en al mijn standen keurig bij hou iedere week. Van de Bron zou het goedkoopst zijn volgens alle energievergelijkingssites. En ik zou toch behoorlijk wat terug krijgen inclusief een welkomstbonus. Ik heb geen gas en zo'n 700 kWh electra verbruikt (inclusief teruglevering zonnepanelen) Maar ik krijg helemaal niks terug. Snap er niks van. Heb niks meer verbruikt dan wat ik heb opgegeven op de vergelijkingssite. Ik betaal elke maand keurig ook nog een klein bedrag van 8 euro. (Powerpeers gaf vorig jaar aan dat ik -0,24 cent zou moeten betalen als maandbedrag als ik bij hun zou blijven zelfs) Maar een klein bedragje per maand leek me ook wel een leuk spaarpotje... Dus overgestapt naar vd Bron met een lekkere welkomstbonus (dacht ik..) Maar nu: Mijn hele welkomstpremie van 140 euro is verdwenen in die rare eindnota. Met alle plussen en minnen en tariefwijzigingen en al die rare onzin die erin staat, 6 bladzijden lang Ben boos en teleurgesteld! Want volgens mij kan dit helemaal niet. v/d Bron gaat op de zwarte lijst. Nooit meer hierheen. Kan gewoon niet kloppen. Slechtste bedrijf ooit na alle overstappen afgelopen jaren

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Duidelijk, groen en goed bereikbaar

Eind 2018 begonnen met "wind uit de buurt", nu sinds oktober ook nog "zon van eigen dak" erbij. Een hele prettige goed bereikbare klantenservice die naar mijn idee eerlijk meedenkt, uitlegt en adviseert over aanpassingen in maandbedragen en een nieuw contract. Prettige website waarop ik zelf mijn energieverbruik en financiële afspraken e.d. goed kan inzien en terugvinden.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Vandebron is een uitstekende leverancier. Contact is zeer vriendelijk en transparant. Een aanrader!

• Prijs-Kwaliteitverhouding

huichelaars, gaat om de daden niet om de woorden.

Ik ben het eens met verschillende andere klanten op deze site. Ook ik was erg tevreden over Vandebron en heb daarom positief gereageerd op de verlengingsmail die ik in november kreeg en meteen mijn contracten met 3 jaar verlengd. Zo'n kleine energieleverancier moet gesteund worden, vond ik. Enkele weken later kwam het nieuws dat Vandebron door Essent is overgenomen. Essent een grote energiereus met een slechte ranking (zie Greenpeace) en reputatie. Ik wil nu weg bij Vandebron en belde dus begin december om af te zeggen. Maar wat schetst mijn verbazing? Ik kan niet weg want mijn twee weken reageertermijn zijn inmiddels verlopen. Huichelachtig om je klanten een verlengingsmail te sturen en daarna pas bekend te maken dat ze overgenomen worden door Essent. Vreselijk bedrijf.

Altijd een pleierig contact

Wij hebben weer voor 3 jaar een contract getekend en dat doe je natuurlijk alleen maar als de relatie goed is. Contacten zijn altijd snel geregeld en heel vriendelijk en correct. Bij telefonische gesprekken wordt goed geluisterd en op een aardige manier met ons gesproken. Zelfs met een vleugje humor en dat maakt dat de "afstand" iets heeft van een "vertrouwd adres".

Over algemeen tevreden.

Tarieven, leveringen en info vanuit vd Bron prima. Jammer dat ze bij het vaststellen vh nieuwe maandbedrag in Dec even het aantal teruggeleverde kW niet meerekenen in hun calculatie; komt maandbedrag ruim € 150 hoger uit!! Dit voor het tweede jaar op rij!

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Vriendelijke mensen met een helder verhaal

Hoe leuk is dat je eigen stroom opwekken.💪 Je steentje bijdragen in deze duurzame tijd 👍

Jullie zijn goed bezig

Zie bovenstaande

Service en advies onvoldoende

Ik heb van jullie elektra en gas. Dat is 3 jaar geleden een bewuste keuze geweest. In de afgelopen 3 jaar heb ik ook zelf een investering gedaan in zonnepanelen. Inmiddels is duidelijk (ook bij jullie) dat mijn zonnepanelen meer stroom opwekken dan dat ik zelf in een jaar gebruik. Bij het opnieuw doen van een tariefsaanbieding had het dus volkomen logisch geweest dat jullie de optie in beeld zouden brengen om mij aan te sluiten bij het zonnecollectief en zodoende een hoger tarief voor mijn teruggeleverde stroom te ontvangen. Dit is echter niet door jullie gedaan en de mogelijkheid was mij op dat moment nog onbekend (ik was er van uit gegaan dat ik standaard € 0,105 per teruggeleverde kilowatt zou ontvangen). Ik wil jullie dus ook vragen om alsnog met terugwerkende kracht e.e.a. zo in te richten dat ik per 26-11-2019 deelnemer ben aan het zonnecollectief. Ik voel mij op dit moment gedupeerd, teleurgesteld en slecht geadviseerd.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Betrouwbaar, vernieuwend en echt groen.

zie hierboven

100 procent tevreden

Ik wil graag als klant bij U blijven als ik 280 euro krijg bij een 1 jarig contrakt. met vr groeten E.Veltens

Vriendelijk en behulpzaam

geen klachten

vriendelijke onderneming

Uitermate tevreden

Ik zit al jaren bij Vandebron en ben heel tevreden. Een goede duurzame club en altijd flexibel en behulpzaam.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Als het kan nog goed koper dan de anderen

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Zeer klantgerichte benadering; persoonlijke mailberichten top

zie boven

Ik ben zeer tevreden

De prijs is concurrerend met Essent waar ik eerst klant van was. De communicatie met de klantenservice is ook uitstekend. Wel moet je soms even geduld hebben voordat er antwoord via de webmail wordt gegeven.

?

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Goed klantenservice, alleen de app is drama

Tot dusver prima! Over de app ben ik totaal niet tevreden. Crasht af en toe. Geeft niet het meest recente overzicht weer tov de web based. Bovendien vind ik het erg irritant dat de sessies bij pitpoint vaak pas na enkele weken zichtbaar is.

Herengracht 545

1017 BW Amsterdam