prima overstapin 2018 nu 1 jaar verlengd

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Niet uitbetalen van contractuele korting!

Pas op! Als van de Bron ongevraagd niet een voorschotbedrag van je betaalrekening kan afschrijven, dan wordt dit opgemerkt als betaalverzuim en wordt de toegezegde korting niet uitbetaald. Bij de klantenservice service wordt hier helaas verder met de klant niet in meegedacht. Klantenservice niet oplossingsgericht richting klant en staat alleen aan de kant van energieleverancier van de Bron

• Prijs-Kwaliteitverhouding

In tegenstelling tot andere leveranciers krijg je bij Vandebron ook een korting als je klant blijft. Daarnaast is de klantvriendelijkheid super. Ik ben nog al geneigd om lastige vragen te stellen omdat ik alles wil weten. Ook hier: in tegenstelling tot andere leveranciers krijg je bij Vandebron overal antwoord op. Ik heb mijn contract dan ook verlengt.

Onbeschofte telefonische afhandeling

Extra laadpas aanvragen, betekent in het systeem van VandenBron: alle bestaande gegevens wissen. Telefonisch moet men om die fout ook nog eens hartelijk lachen. Dit is waar sommige Nederlandse service-organisaties berucht om zijn. Fouten maken en vervolgens daar ongemotiveerd en onbeschoft op reageren omdat het toch allemaal lekker gaat? Een bedrijf dat vlak na overname al snel teloor gaat. Zo loopt dat.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

In het algemeen goed contact met klantenservice, duidelijke informatie en facturering etc. Eind vorig jaar problemen door te vroege opzegging door potentiële nieuwe leverancier maar uiteindelijk prima opgelost. Voor wat betreft duurzaamheid ben ik enigszins kritisch omdat dikwijls duurzaamheidscertificaten worden ingekocht.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Vriendelijk, uitgebreid vraag beantwoord.

Ik had vraag gesteld wat dubbeltarief inhoudt, kreeg duidelijke en uitgebreide mail terug.

• Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

Duidelijk en voordelig. Net bedrijf.

Al meerdere jaren klant en denkt niet aan overstappen.

PRIMA

Keurig elke maand gebruikscijfers Goed telefonisch contact mogelijk !!!!! Vriendelijke en proffessionele behandeling

Super slecht

leugenachtig, geen idee waar jullie mee bezig zijn

• Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

tot nog toe helemaal prima.

Echter ben ik wel huiverig voor het feit dat van de bron is overgenomen door een groot bedrijf met aandeelhouders. De reden voor de Bron was altijd de filosofie van de start, het niet hebben van een beurs gestuurd bedrijf, dat geregeerd wordt door aandeelhouders die winst willen maken, als enige drijfveer. Vind het dan ook oprecht jammer dat ze gezwicht zijn.....

• Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

Leuk dat je contact met ons opneemt

Vandaag Ze zei: wat vervelend, ik begrijp dat u er enorm van baalt. Ze zei: ik ga er voor u achteraan en bel u vandaag terug; mocht dat niet lukken dan stuur ik u in ieder geval een mailtje over de stand van zaken. Ik zei: ik twijfel niet aan je woorden, maar je collega die ik enkele dagen eerder sprak zei precies hetzelfde en toch gebeurde er niets. Ze zei: u kunt op me rekenen, ik werk vandaag de hele dag, dus dat komt goed. Maar opnieuw kwam het niet goed …………. Het begon in de laatste week van november. Ik bestelde een laadpaal voor thuis. Het digitale proces verliep soepel. Na mijn akkoord was het alleen even wachten op een planningstool waarin de afspraak voor montage kon worden gepland. Nou ja, even wachten ………………..ik wacht nog steeds. Dus de telefoon gepakt en uiterst vriendelijke mensen van Vandebron aan de telefoon gehad, maar daar bleef het bij. Uiteindelijk kreeg ik een mailtje - het was inmiddels 20 december geworden - dat ik de daarop volgende maandag of dinsdag de planningstool tegemoet kon zien. Hè hè, eindelijk.
Maar nee hoor, geen planningstool. Dus maar weer gemaild en gebeld. Weet je wat zo leuk is bij Vandebron: ze reageren op elk mailtje met: Dankjewel voor je mail en leuk dat je contact met ons opneemt. Maar volgens mij klopt dat niet, volgens mij vinden ze het helemaal niet leuk dat je contact opneemt. Gelukkig ben ik niet helemaal uit beeld: Ik heb al drie keer een mailtje gekregen met: Let op, verleng je contract voordat je hogere vaste leveringskosten gaat betalen. Ik ben dus nog in beeld blijkbaar. O ja, m’n elektrische auto wordt binnenkort afgeleverd. Thuis opladen binnen een redelijk aantal uren zit er voorlopig niet in denk ik. Misschien een verlengsnoer? Zie jullie reactie graag tegemoet via klantnummer 2302879 ;-)

prima.

Grosso modo betaal je overal dezelfde bedragen voor energie leveranties. Bij Van de Bron koop je ten minste groene energie, hetgeen natuurlijk goed is voor het milieu. Verder is het zo dat het contact met VDB altijd prettig is en de communicatie en bereikbaarheid is altijd tiptop in orde.

Goed ervaring. Klantvriendelijk

Vriendelijk en goed geholpen. Het maandelijkse overzicht van gebruik en gemaakte kosten is een pluspunt.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Eerder zou ik 5 sterren hebben gegeven maar nu ze samenwerking hebben met een andere partij Benin argwanender. Vandaar 1 ster minder. Hoewel ik begrip heb voor de noodzaak hoop ik dat ze op deze manier genoeg kunnen doen.

• Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

Tot nu toe heel tevreden.

Tot nu toe geen spijt van de keuze

• Prijs-Kwaliteitverhouding

goede behandeling van de klant

Van de bron is een organisatie waar alles volgens mij goed gestructureerd is en een prettige afhandeling van eventuele vragen door de medewerkers. Hoop niet dat men het systeem Essent gaat gebruiken.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Zeer klantvriendelijk en een prima online-omgeving

Bij herhaalde contacten met de klantenservice bij het afsluiten van een contract werd ik prima geholpen en gewezen op de mogelijkheid van een eenmalige korting.

• Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

Tot nog toe een betrouwbare leverancier, en niet de duurste aanbieder.

Tot nog toe een betrouwbare leverancier, en niet de duurste aanbieder.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Totaal niet te vertrouwen!

Hou er rekening mee dat hun vaste tarieven niet vast zijn! De afgelopen 2 jaar zijn die (ex ODE en belasting) met liefst 21% gestegen! Kijk dus even goed je facturen na als je vaste tarieven had. En kijk dan gelijk of je de beloofde korting wel hebt gekregen. Wat ze ook graag doen is uitgaan van een veel te hoog standaard jaarverbruik en vervolgens verzinnen ze honderdduizend smoezen om je meterstanden niet te hoeven accepteren. Voor je het weet heb je op die manier honderden of zelfs duizenden euro van ze tegoed, die zij altijd pas bij "het volgende uitvraag moment" willen betalen. Het zijn gewoon ordinaire dieven.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

prima service, goed en duidelijk doel

Prima service, klantvriendelijke medewerkers, goed doel!!!!

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Goede ervaring tot nu toe

Het eerste jaar goede ervaring, dus na een goed aanbod nog een jaar verlengd.

goede info

alles loopt goed.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Misleidend, eindnota moelijk te begrijpen

Eindnota is megalang en heel moeilijk te snappen ondanks dat ik hoog opgeleid ben. Ik heb echt het idee dat ik opgelicht ben. Omdat ik elk jaar overstap en elk jaar kijk op vergelijkingssites als gaslicht.com en al mijn standen keurig bij hou iedere week. Van de Bron zou het goedkoopst zijn volgens alle energievergelijkingssites. En ik zou toch behoorlijk wat terug krijgen inclusief een welkomstbonus. Ik heb geen gas en zo'n 700 kWh electra verbruikt (inclusief teruglevering zonnepanelen) Maar ik krijg helemaal niks terug. Snap er niks van. Heb niks meer verbruikt dan wat ik heb opgegeven op de vergelijkingssite. Ik betaal elke maand keurig ook nog een klein bedrag van 8 euro. (Powerpeers gaf vorig jaar aan dat ik -0,24 cent zou moeten betalen als maandbedrag als ik bij hun zou blijven zelfs) Maar een klein bedragje per maand leek me ook wel een leuk spaarpotje... Dus overgestapt naar vd Bron met een lekkere welkomstbonus (dacht ik..) Maar nu: Mijn hele welkomstpremie van 140 euro is verdwenen in die rare eindnota. Met alle plussen en minnen en tariefwijzigingen en al die rare onzin die erin staat, 6 bladzijden lang Ben boos en teleurgesteld! Want volgens mij kan dit helemaal niet. v/d Bron gaat op de zwarte lijst. Nooit meer hierheen. Kan gewoon niet kloppen. Slechtste bedrijf ooit na alle overstappen afgelopen jaren

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Duidelijk, groen en goed bereikbaar

Eind 2018 begonnen met "wind uit de buurt", nu sinds oktober ook nog "zon van eigen dak" erbij. Een hele prettige goed bereikbare klantenservice die naar mijn idee eerlijk meedenkt, uitlegt en adviseert over aanpassingen in maandbedragen en een nieuw contract. Prettige website waarop ik zelf mijn energieverbruik en financiële afspraken e.d. goed kan inzien en terugvinden.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Vandebron is een uitstekende leverancier. Contact is zeer vriendelijk en transparant. Een aanrader!

Herengracht 545

1017 BW Amsterdam