Communicatie via telefonische medewerker verloopt to the point en vriendelijk.
Wat goed om te horen, Dick. We zijn blij met jou als nieuwe klant :)
Onze dochter met een lichte autisme beperking is op 28-12020 door medewerker van Vandebron gebeld i.v.m. de verlenging van haar contract. Ze woont zelfstandig in een appartementje en kan heel veel zelf. Het afsluiten van het energiecontract regelen wij voor haar. De medewerker heeft zo lang op haar ingepraat dat ze het niet meer wist ondanks dat ze aangaf dat haar ouders dat regelden. Schandelijk. Geen respect voor de klant maar gericht op verkoop. Accepteer dat mensen overstappen en blijf ze niet met mailtjes bestoken of telefoontjes. Contract wordt binnen de bedenktijd herroepen. Nooit meer Vandebron groen of niet. Beste aanbod of niet. Geen respect voor klant.
Bedankt voor het delen van deze vervelende ervaring. We kunnen ons goed voorstellen dat dit voor jou respectloos overkomt. Laten we voorop stellen dat dit nooit onze intentie is geweest. Op het moment dat wij de situatie helder zouden hebben hadden wij natuurlijk nooit jouw dochter benaderd maar jouzelf. Daarnaast zijn we blij om te horen dat het ongewilde contract is stopgezet binnen de bedenktijd. Uiteraard zitten hier geen kosten aan verbonden. Om er zeker van te zijn dat wij je dochter in de toekomst niet meer benaderen, kunnen we de communicatie voorkeuren nog wijzigen. Zou je ons dan een mail willen sturen met het desbetreffende klantnummer naar [email protected], zodat we in de toekomst geen contact meer opnemen met het door jou opgegeven telefoonnummer. Tevens kun je hiervoor ook bellen met het nummer 0880 444 555.
Komt afspraken na. Biedt goede prijs/kwaliteit verhouding. Al 3jaar lang een tevreden klant.
Super, bedankt voor de positieve woorden!
Heb mijn 3 jarig contract inmiddels weer verlengd. Vandebron is gewoon erg duurzaam, ondanks de recente overname. Prettig ook om te weten bij wie/welke regionale boer ik mijn energie opwek/betrek. Prijs is prima, makkelijk om zelf maandbedrag etc te wijzigen. Leuk is ook dat als je nieuwe klant aanlevert, je een eenmalige bonus krijgt ! Paar aandachtspuntjes voor Vdbron: 1. niet voortdurend vanuit klantenservice gaan bellen met klant, lijkt wat ongecoördineerd 2. kortingsbedrag bij afsluiten/oversluiten is matig, bij andere leveranciers is dat flink hoger
Bedankt voor je uitgebreide review, hier hebben we veel aan! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent. Daarnaast willen we je bedanken voor je feedback. We zullen dit meenemen voor de toekomst! Nog een fijne dag gewenst :)
Sinds wij ons bij Vandebron hebben aangesloten, vanaf de start, hebben wij nooit problemen gehad. De leveranciers krijgen eerlijke prijzen voor hun energie en is de communicatie en klantvriendelijkheid TOP!
Goed om te horen dat het zo klikt! We zijn erg blij dat je zo tevreden bent :)
in 2019 klant geworden op basis van goede tarieven en duurzaamheid als plus punt. Overstappen was zoals altijd snel en eenvoudig geregeld. De ellende begon met het naar beneden aanpassen van het voorschot bedrag in augustus. Het voorschot bedrag was dermate hoog dat ik in september al mijn jaarnota vooruit had betaald. Het voorschot bedrag kon met maar 25% euro verlaagd worden in plaats van 100%. De eindafrekening bevat fouten (tarief niet juist, welkomst bonus vergeten). Telefonisch is vandebron slecht bereikbaar (wachtijd minimaal 20 minuten), worden verbindingen verbroken. Contact formulier kent een respons tijd van 5 dagen. Ik wil gewoon waar ik recht op heb 3,5 maand voorschot terug.
Bedankt voor het delen van je ervaring. We kunnen ons goed voorstellen dat je het vervelend vindt dat de welkomstkorting niet is verrekend op de eindafrekening. Gezien jij niet hebt voldaan aan de actievoorwaarden, is de korting vervallen. Daarnaast geef je aan dat wij hebben gerekend met incorrecte tarieven. We zien dat je hier niet eerder een melding over hebt gemaakt. Zou je per mail of telefonisch willen toelichten waarom we niet de juiste tarieven hebben gehanteerd? Dan kijken wij of we de eindnota kunnen corrigeren. Je kunt on bereiken via 088 044 4555, of via [email protected]. Fijne dag!
Mijn contract zou over een paar maanden aflopen, ik kreeg een nieuw contractvoorstel. Maar binnen een maand zou ik zonnepanelen krijgen en ik wilde dat men daarop zou inspelen. Er kwam zeer snel een aangepast contractvoorstel op basis van de door mij verstrekte informatie. Dat sloot aan bij mijn verwachtingen en ik kon met plezier instemmen met het contractvoorstel!
Wat fijn om te horen, Piet. Leuk dat je hebt verlengd bij Vandebron!
Blijf je een jaar klant dan krijg je een mooie korting van €150. Ik niet!!! Omdat ik, nadat er 2x een maand betaling van mijn rekening was afgetrokken, 1x heb gestoneerd. Dit bleek een vergissing te zijn. Uiteraard heb ik toen gelijk het bedrag weer overgemaakt. Bij de afrekening geen korting! Bij navraag bleek dat er voor mij geen korting te halen was. Wel moest ik begin 2019 op hun verzoek mijn maandbedrag met €10 verhogen, wat ik ook heb gedaan. Achteraf bleek dat niet nodig te zijn geweest ik kreeg het weer gerestitueerd.
Hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring. Wat vervelend om te horen dat de welkomstkorting niet is verrekend op de eindafrekening. Het klopt inderdaad dat indien je niet voldoet aan de actie voorwaarden, de welkomstkorting kan vervallen als er betalingsverzuim was. We begrijpen dat dit niet het antwoord is waarop je had gehoopt maar hierin kunnen we niks voor je betekenen. Fijne dag!
Wel goed denk ik
Dat klinkt een beetje twijfelachtig. Mocht je vragen hebben, of als er dingen onduidelijk zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bellen op het nummer 0880444555, of een mail sturen naar [email protected].
Ik heb vertrouwen
Dat is fijn om te horen, Metie!
Het overstapproces werd goed begeleid, vriendelijke en behulpzame medewerkers, ik ben erg gecharmeerd van de vooruitstrevende insteek.
Wat leuk, Sanne. We zijn blij dat er zo'n positieve klant bij onze groene familie is aangesloten!
geen goede ervaring met van de bron. facturen kloppen niet altijd, reageren niet altijd correct of op tijd, ook niet bij een wijziging aanvraag. ze hebben schulden, staan in het rood en willen niet zeggen of ik mijn voorschotten terug krijg bij een faillissement, krijg van ze geen antwoord of geruststelling. Dat geeft me stress. Ze zijn ook duur, teveel geld ben ik ermee kwijt. Ze kijken helaas niet naar je inkomen en daar de tarieven op baseren, zoals inkomensafhankelijke tarieven. Ze hebben een 088 nummer en dat is ook duur. Ben niet tevreden met deze energieleverancier.
Bedankt voor het achterlaten van je review, Thea. Wel willen we via deze weg gebruik maken om wat onwaarheden uit de lucht te helpen: Vandebron heeft geen schulden en een faillissement is dan ook niet aan de orde. Vandebron probeert altijd binnen 3 dagen een reactie te geven en we zijn telefonisch elke dag bereikbaar (dus ook in het weekend). Bij het afsluiten van een contract zet je de tarieven voor één jaar of drie jaar vast, hierna heb je 14 dagen de tijd om het contract door te nemen en kan je binnen de bedenktijd zonder opgaaf van reden het contract annuleren. Ook betaal je voor een 088-nummer evenveel als voor het bellen naar een normaal telefoonnummer. Het is vervelend om te horen dat je niet tevreden bent en ook stress ervaart. Als je wil kan je ons altijd bereiken via [email protected] of door ons te bellen op 088 044 4555, dan beantwoorden we graag je vragen. Fijne dag!
Zie eerste zin.
Dat is goed om te horen, Joris!
Vorig jaar januari heb ik veel te veel moeite moeten doen om vandebron telefonisch te benaderen. Bijzonder irritant
Hi Marinus, we kunnen goed begrijpen dat je dit als onprettig hebt ervaren. Gelukkig hebben we van deze fouten geleerd vorig jaar en zijn we dit jaar goed te bereiken :)
Hebben een kijk op duurzaamheid en moedigen de klant aan duurzame projecten te steunen. Klantenservice is vlot en vriendelijk.
Wat een mooie woorden! Bedankt, Merel.
Ik ben via de collectieve inkoop van Eigenhuis in het verleden naar jullie overgestapt. Dit jaar heb ik mij weer eens voor de collectieve inkoop aan gemeld. Tot mijn verbazing was afsluiten en opnieuw bij u aanmelden een stuk goedkoper. Ik heb dit met jullie besproken en kreeg een korting voor 2020. Jammer dat bestaande klanten actie moeten ondernemen om gelijk behandeld te worden.
Bedankt voor het delen van je ervaring. Het is inderdaad zo dat er flinke kortingen worden aangeboden via vergelijkerssites voor nieuwe klanten. Dit is niet omdat nieuwe klanten belangrijker voor ons zijn. Als wij als enige leverancier niet meedoen aan deze acties, dan lopen we achter. Wij bieden onze bestaande klanten ook mooie verleng kortingen. Fijn om te horen dat het al gelukt is. Nog een fijne dag gewenst!
Totdat ik hoorde over de fusie (?) met Essent was ik erg enthousiast over Vandebron. Dezelfde teleurstelling als toen ik hoorde van de overname van xs4all door KPN. Ik ben erg bang dat Vandebron al z'n principes zal (moeten) verraden. Ik weet niet of ik de mooie verhalen kan blijven geloven of dat ik het toch vooral als greenwashing zal gaan zien. Het interessante van Vandebron was de kleinschaligheid en de rechtstreekse verbinding tussen producent en consument. Als een van de weinige energiemaatschappijen was met jullie ook telefonisch contact mogelijk, i.p.v. alleen digitaal. Ik ben superteleurgesteld en weet niet of ik jullie nog aan vrienden en kennissen zal aanbevelen. Ik kan onderstaande vragen daarom niet beantwoorden want ik heb weinig tot geen vertrouwen in de overname
Hi Evelien, bedankt voor het delen van je eerlijke woorden. We kunnen goed begrijpen dat het echt schrikken voor je was. Dat was het ook voor ons toen wij het hoorde. Echter, we weten zeker dat dit de goede keuze is. De energietransitie alleen in gang zetten gaat ons niet lukken. We hebben super hard aan de weg getimmerd om de energie op z'n kop te zetten maar we moeten nu gaan zorgen dat we de grote reuzen ook mee krijgen. Wij zien dit als een mooie mogelijkheid om de energietransitie van binnen uit te veranderen, want de grote reuzen zien ook in dat het anders moet. We snappen dat je weinig vertrouwen hebt op dit moment maar we hopen er wel op dat we je de komende tijd kunnen bewijzen dat dit de goede stap is geweest. Fijne dag :)
Bij verlenging contract uiterst vriendelijk te woord gestaan
Wat leuk dat je jouw contract hebt verlengd, Loes. Daar worden we heel erg blij van. En natuurlijk nog meer van blije klanten :)
Dat de inloop voor informatie niet meer beschikbaar is ! ,het nieuwe kantoor is in. Nijmegen moeilijk berijkbaar
Hi Wil, bedankt voor het delen van je beoordeling. We snappen niet helemaal wat je bedoel met de inloop voor informatie. Daarnaast zit ons hoofdkantoor in Amsterdam in plaats van in Nijmegen. We willen je graag helpen met je vragen of opmerkingen. Zou je ons hierover willen bellen op het nummer 0880444555, of een mail willen sturen naar [email protected]?
Goede service Nog wat aan de dure kant
Hi Arwin, thanks voor je reactie. Wat leuk dat je onze service zo positief ervaart. Dat is ook waar we voorstaan. Daarnaast staan we voor duurzaamheid, waardoor we niet altijd de laagste tarieven kunnen aanbieden. Toch zijn we blij dat jij desondanks dit voor Vandebron hebt gekozen.
VandeBron staat en gaat voor haar missie en betrekt daar de klanten op een prima en duidelijke wijze bij. Gaat uit van haar eigen kracht en je hoort dus geen kwaad woord over de concurrent. Ga op deze weg door, dat geeft voldoening, energie en stimuleert om de agressieve energiemarkt nog beter te vatten.
Wat een prachtige beoordeling, Henk. We vinden het echt mooi om te lezen hoe jij onze kernwaarden herkent. Samen zetten we de energiemarkt op z'n kop!
Duidelijk, eerlijk, goede maandelijkse overzichten
Fijn dat je dit wilde delen, Paul!
Niets op aan te merken.
Goed om te horen, Tim!
goed en correct
Dankjewel, Peter! Daar worden we blij van :)
Goede prijzen, klantvriendelijk. Soms merk je dat dingen nog niet helemaal zijn zoals ze horen. Bv twee accounts op hetzelfde adres. Wordt door de klantenservice altijd netjes gecorrigeerd.
Bedankt voor je bericht. We zijn altijd bezig met het optimaliseren van onze service. Fijn om te horen dat je begrip hebt voor ons en dat het bevalt!