er wordt goed meegedacht over mijn situatie

Communicatie via telefonische medewerker verloopt to the point en vriendelijk.

Zeer slecht

Onze dochter met een lichte autisme beperking is op 28-12020 door medewerker van Vandebron gebeld i.v.m. de verlenging van haar contract. Ze woont zelfstandig in een appartementje en kan heel veel zelf. Het afsluiten van het energiecontract regelen wij voor haar. De medewerker heeft zo lang op haar ingepraat dat ze het niet meer wist ondanks dat ze aangaf dat haar ouders dat regelden. Schandelijk. Geen respect voor de klant maar gericht op verkoop. Accepteer dat mensen overstappen en blijf ze niet met mailtjes bestoken of telefoontjes. Contract wordt binnen de bedenktijd herroepen. Nooit meer Vandebron groen of niet. Beste aanbod of niet. Geen respect voor klant.

• Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

Verlengen contract was geen punt van discussie.

Komt afspraken na. Biedt goede prijs/kwaliteit verhouding. Al 3jaar lang een tevreden klant.

Duurzaam en prettig

Heb mijn 3 jarig contract inmiddels weer verlengd. Vandebron is gewoon erg duurzaam, ondanks de recente overname. Prettig ook om te weten bij wie/welke regionale boer ik mijn energie opwek/betrek. Prijs is prima, makkelijk om zelf maandbedrag etc te wijzigen. Leuk is ook dat als je nieuwe klant aanlevert, je een eenmalige bonus krijgt ! Paar aandachtspuntjes voor Vdbron: 1. niet voortdurend vanuit klantenservice gaan bellen met klant, lijkt wat ongecoördineerd 2. kortingsbedrag bij afsluiten/oversluiten is matig, bij andere leveranciers is dat flink hoger

Duidelijk, betrouwbaar en klantvriendelijk

Sinds wij ons bij Vandebron hebben aangesloten, vanaf de start, hebben wij nooit problemen gehad. De leveranciers krijgen eerlijke prijzen voor hun energie en is de communicatie en klantvriendelijkheid TOP!

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Administratie en backoffice niet op orde

in 2019 klant geworden op basis van goede tarieven en duurzaamheid als plus punt. Overstappen was zoals altijd snel en eenvoudig geregeld. De ellende begon met het naar beneden aanpassen van het voorschot bedrag in augustus. Het voorschot bedrag was dermate hoog dat ik in september al mijn jaarnota vooruit had betaald. Het voorschot bedrag kon met maar 25% euro verlaagd worden in plaats van 100%. De eindafrekening bevat fouten (tarief niet juist, welkomst bonus vergeten). Telefonisch is vandebron slecht bereikbaar (wachtijd minimaal 20 minuten), worden verbindingen verbroken. Contact formulier kent een respons tijd van 5 dagen. Ik wil gewoon waar ik recht op heb 3,5 maand voorschot terug.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Duidelijk, vriendelijk en klantgericht!

Mijn contract zou over een paar maanden aflopen, ik kreeg een nieuw contractvoorstel. Maar binnen een maand zou ik zonnepanelen krijgen en ik wilde dat men daarop zou inspelen. Er kwam zeer snel een aangepast contractvoorstel op basis van de door mij verstrekte informatie. Dat sloot aan bij mijn verwachtingen en ik kon met plezier instemmen met het contractvoorstel!

Ik voor mij ******en.

Blijf je een jaar klant dan krijg je een mooie korting van €150. Ik niet!!! Omdat ik, nadat er 2x een maand betaling van mijn rekening was afgetrokken, 1x heb gestoneerd. Dit bleek een vergissing te zijn. Uiteraard heb ik toen gelijk het bedrag weer overgemaakt. Bij de afrekening geen korting! Bij navraag bleek dat er voor mij geen korting te halen was. Wel moest ik begin 2019 op hun verzoek mijn maandbedrag met €10 verhogen, wat ik ook heb gedaan. Achteraf bleek dat niet nodig te zijn geweest ik kreeg het weer gerestitueerd.

Ok

Wel goed denk ik

Vertrouwen

Ik heb vertrouwen

Persoonlijk, toegankelijk en vooruitstrevend

Het overstapproces werd goed begeleid, vriendelijke en behulpzame medewerkers, ik ben erg gecharmeerd van de vooruitstrevende insteek.

Duur en chaotisch

geen goede ervaring met van de bron. facturen kloppen niet altijd, reageren niet altijd correct of op tijd, ook niet bij een wijziging aanvraag. ze hebben schulden, staan in het rood en willen niet zeggen of ik mijn voorschotten terug krijg bij een faillissement, krijg van ze geen antwoord of geruststelling. Dat geeft me stress. Ze zijn ook duur, teveel geld ben ik ermee kwijt. Ze kijken helaas niet naar je inkomen en daar de tarieven op baseren, zoals inkomensafhankelijke tarieven. Ze hebben een 088 nummer en dat is ook duur. Ben niet tevreden met deze energieleverancier.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Volledig groene stroom met voor iedereen een eerlijke prijs

Zie eerste zin.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Goed maar soms moeilijk telefonisch bereikbaar

Vorig jaar januari heb ik veel te veel moeite moeten doen om vandebron telefonisch te benaderen. Bijzonder irritant

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Fijne organisatie om klant bij te zijn

Hebben een kijk op duurzaamheid en moedigen de klant aan duurzame projecten te steunen. Klantenservice is vlot en vriendelijk.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Nieuwe klanten hebben voordeel boven de bestaanden

Ik ben via de collectieve inkoop van Eigenhuis in het verleden naar jullie overgestapt. Dit jaar heb ik mij weer eens voor de collectieve inkoop aan gemeld. Tot mijn verbazing was afsluiten en opnieuw bij u aanmelden een stuk goedkoper. Ik heb dit met jullie besproken en kreeg een korting voor 2020. Jammer dat bestaande klanten actie moeten ondernemen om gelijk behandeld te worden.

Was uitstekend

Totdat ik hoorde over de fusie (?) met Essent was ik erg enthousiast over Vandebron. Dezelfde teleurstelling als toen ik hoorde van de overname van xs4all door KPN. Ik ben erg bang dat Vandebron al z'n principes zal (moeten) verraden. Ik weet niet of ik de mooie verhalen kan blijven geloven of dat ik het toch vooral als greenwashing zal gaan zien. Het interessante van Vandebron was de kleinschaligheid en de rechtstreekse verbinding tussen producent en consument. Als een van de weinige energiemaatschappijen was met jullie ook telefonisch contact mogelijk, i.p.v. alleen digitaal. Ik ben superteleurgesteld en weet niet of ik jullie nog aan vrienden en kennissen zal aanbevelen. Ik kan onderstaande vragen daarom niet beantwoorden want ik heb weinig tot geen vertrouwen in de overname

• Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

Bij verlenging contract uiterst vriendelijk te woord gestaan

Geen probleem

Dat de inloop voor informatie niet meer beschikbaar is ! ,het nieuwe kantoor is in. Nijmegen moeilijk berijkbaar

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Goede service Nog wat aan de dure kant

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Goed bedrijf, klantvriendelijk en duidelijk

VandeBron staat en gaat voor haar missie en betrekt daar de klanten op een prima en duidelijke wijze bij. Gaat uit van haar eigen kracht en je hoort dus geen kwaad woord over de concurrent. Ga op deze weg door, dat geeft voldoening, energie en stimuleert om de agressieve energiemarkt nog beter te vatten.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Duidelijk, eerlijk, goede maandelijkse overzichten

Geen probleem

Niets op aan te merken.

gewoon goed

goed en correct

Goed bedrijf

Goede prijzen, klantvriendelijk. Soms merk je dat dingen nog niet helemaal zijn zoals ze horen. Bv twee accounts op hetzelfde adres. Wordt door de klantenservice altijd netjes gecorrigeerd.

Herengracht 545

1017 BW Amsterdam