snel en correct

Mijn vraag over het koppelen van een energie contract en een laadpas werd vriendelijk en snel geregeld via de telefoon. Zeer klantvriendelijk!

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Ik word geweldig geholpen aan de telefoon

Ik wordt zeer plezierig te woord gestaan aan de telefoon en goed geholpen.

Kap nou eens met bellen

Ik hoef geen telefonische aanbiedingen etc. Ja ik sta in het bel me niet register maar ik ben ooit klant geweest en daarom mogen jullie me blijkbaar lastig vallen. Dit soort domme telefoontjes werken wat mij betreft averechts. Ik word namelijk nooit meer klant.

Wat een naar bedrijf

Ontzettend veel spijt ooit overgestapt te zijn naar dit bedrijf. Niet alleen dat ze *niet luisteren* naar je wensen, meerdere keren aangegeven dat ik niet gecontacteerd wens te worden voor marketing doeleinden. Toch bellen, en wanneer je ze blockt gewoon met een ander nr bellen, te dom om door te hebben dat dat alleen maar irritatie opwekt. Ook word er gelogen op hun website, met een score van 8.3 terwijl het hier 2 punten lager ligt (bijzonder dat klantenvertellen dat ook niet nacheckt, begin me een beetje af te vragen wat het nut is van deze website als dat soort dingen gebeuren. Ook ontzettende misinformatie wanneer ze je willen dat je een contact bij ze aflsuit, met goedkoopste (wat gewoon niet waar is), en dat het goed is, om op deze hoge kosten vast te zetten (wtf). Klant onvriendelijk, misinformeerend, en nare aggresieve marketing technieken.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Blij met een kleine leverancier!

Met de medewerkers wordt direct naar een oplossing gezocht, omdat men alle begrip en kennis heeft van voorkomende problemen.

Naar tevredenheid

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Echt groen ipv ****, vriendelijke en vakkundige medewerkers

Goede bereikbaarheid, ook tijdens Corona. In het algemeen goede communicatie over de levering en herkomst van hun energie.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Snelle vriendelijke afhandeling van vragen en advies

Zeer prettig en helder

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Energie met oog voor de toekomst

Gewoon een TOP levererancier en heel fijne service tegen een goede prijs !

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Jullie zijn echt bezig met verantwoorde energie opwekking, bedankt hiervoor,

Vroeger beter als nu

Als je vorig jaar belde had je direct contact en is nu wel anders. Ik heb nu 2x gebeld maar kwam er niet door, ik heb vorige week een bericht gestuurd en ze zouden contact opnemen met mij maar ho maar

Goede service, vriendelijk personeel

Dragen bij aan verbetering van onze wereld en gebruiken lokaal opgewekte energie en dat is top. Ook de persoonlijke benadering naar jou als klant is heel prettig.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Voor aanstaande verhuizing tijdelijke levering op 2 adressen, snel, duidelijk geholpen tot nu toe

Prima leverancier

Afgelopen jaren al klant bij Vandebron en altijd goed bevallen.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Goede ervaring met vd bron

Probleem met voorschot na telefonisch contact probleem opgelost

Klantvriendelijk bedrijf met goede prijzen

Klantvriendelijk bedrijf met goede prijzen

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Zeer onvriendelijke en agressieve werkwijze

Op 2 december gaat mijn contract in. En men incasseert op 23 november 130 euro van mijn rekening! Het bedrag heb ik terug geboekt. Aangezien ik ook de laatste termijn van mijn vorige, toen huidige, leverancier moet betalen. Je moet als alleenstaande ouder dus even 260 euro ophoesten. Nu dreigen ze met een incassobureau en moet ik 40 euro incassokosten betalen!? Slecht bedrijf en nooit zaken met doen. Bij OXXIO nooit dit soort gekke dingen aan de hand. Trap niet in hoogtes van cashbacks. **********

Geen idee

Allemaal goed

• Klantvriendelijkheid N.v.t.

Heldere berichtgeving

Wij zijn klant van vandebron om een bijdrage te leveren aan een verminderde CO2 uitstoot. Door groene stroom en gas af te nemen is onze bijdrage hoe klein ook, voor ons belangrijk. De overzichten zijn helder en duidelijk.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Begin te twijfelen aan de betrouwbaarheid.

Had een contract van 15-10-2019 tot 15-10-2020 en heb na dit jaarcontract weer een drie jarig contract afgesloten,omdat het goed beviel.Nu zat ik al 9 weken te wachten op de jaarafrekening en heb dit gemeld bij vandebron en dit kwam zo omdat ik in maart ben verhuisd.Er is toen van het oude adres een afrekening gemaakt.Nu geven ze het zo aan dat ik in maart 2021 een afrekening krijg terwijl mijn contract in oktober 2020 eindigde en toen verder ben gegaan met een nieuw contract.Het is toch normaal dat,wanneer je contract eindigt,er dan een eindafrekening wordt opgemaakt.

duidelijk ...eerlijk...:)

fijn bedrijf holisties en ze maken geen winst over mijn verbruik Leonard Molenbeek

Groen, overzichtelijk en klantvriendelijk

Dankzij de goede en heldere service heb ik een nieuw contract afgesloten, terwijl ik elders goedkoper terecht kon. Groene windenergie uit Nederland. Hoe fijn is dat!

goede ervaring en groen

Vaak geven energieleveranciers ingewikkelde informatie. Bij vandebron is het duidelijk.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Prima leverancier van groene gas en electra

Heldere communicatie, uitstekende administratief overzicht van de factuur. Mijn vraag werd snel en kundig beantwoord.

Goed geholpen

Zeer snel en goed geholpen met het verlengen van het contract en het regelen van afspraken m.b.t. zonnepanelen

Herengracht 545

1017 BW Amsterdam