helemaal tevreden

positieve ervaring

Contact met klantenservice is prettig en hulp wordt snel en correct gegeven

Overzichtelijk

Zie vorige veaagstelling.

• Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

Gemakkelijk om contact te leggen en klantvriendelijk

Afgelopen 3 jaar goede contacten gehad wanneer nodig. Komt betrouwbaar over.

Duidelijke afrekeningen.

Goede ervaringen. Rekeningen zijn duidelijk. En goed te wordt gestaan door de servicedesk

Snel en deskundig

Deskundig en snel us mijnvrasg naar tevredenheid beantwoord. Hulde!

Uitstekend geholpen, begrijpelijk uitleggen, zeer vriendelijke medewerker

Uitstekend geholpen, begrijpelijk uitleggen, zeer vriendelijke medewerker

Snel en duidelijk

Prettig en deskundig geholpen.

v

v

heldere communicatie, goede service

tot nu toe zeer tevreden over Vandebron. Heldere taal, geen poespas, inzichtelijke gegevens over mijn verbruik en een goede service.

Heel goed

Vriendelijke manier en heldere antwoorden

• Prijs-Kwaliteitverhouding

teveel geld innen en geen geld terug

Mijn facturen kloppen niet. De berekeningen komen niet overeen met wat op het blad staat, of ze kunnen niet rekenen of er is iets dubieus aan de hand. Ze willen mijn facturen niet corrigeren. Mijn contract vaste tarieven zijn ook anders dan uiteindelijke factuur, hoger dan contract. Geld wat je jaarlijks moet terug krijgen, krijg je niet. Ze verrekenen dit met het nieuwe jaar, terwijl dit nergens zichtbaar is. Wanneer je contact met klantenservice hebt, krijg je steeds een andere antwoord. Je hebt recht op geld teruggave en correcte overzicht maar dat krijg je niet bij vandebron. Spuugzat met deze energiebedrijf. Ik heb ook mijn geld hard nodig, geef het dan ook terug! En zorg voor correcte facturen!

Regels voor menselijkheid

Een driejarig contract wordt 9 maanden voor de einddatum beëindigd. De contractant moet door ver gevorderde dementie gedwongen verhuizen naar een verzorgingstehuis. Vandebron reageert emotieloos en bikkelhard en brengt 100 euro opzegboete in rekening. Juridisch wellicht correct, maar maatschappelijk een verwerpelijk signaal. Over de rug van een demente bejaarde nog een paar euro's weg schrapen: chapeau Vandebron! Ik weet nu in ieder geval bij welke energieleverancier je niet moet zijn.

**********

Wat een slecht bedrijf!! Netjes betaald . Houden ze ipv 12 keer 13 termijnen in. Boek ik dat terug, krijg ik de welkomskorting niet meer. Want ik voldoe niet aan de eisen. Want?ik heb gewoon 12 keer betaald. Zeer onvriendelijke klantenservice ook. Laat je niet oplichten!

Slechte service

Een stelletje ********** zijn het bij vandebron. Ik had een 1-jarig contract afgesloten met een welkomstbonus van € 230. Vervolgens het hele jaar door keurig 12 termijnen betaald. Krijg ik de afrekening, zie ik de welkomstbonus niet terug. En vervolgens niet meer reageren. Waardeloze service is het.

Op straat aangeklampt

Wij werden op straat aangesproken. Na het verhaal aangehoord te hebben gaven wij aan interesse te hebben, maar nog even na te willen denken. Dit werd niet geaccepteerd we werden vervolgens op een onprettige manier toch verzocht een offerte af te nemen. Dit gaat dus nooit gebeuren. Mijn tip: stap af van die studenten op straat.

Bruta

Erg brutale medewerkers, die niet goed inspelen op de wensen van de klant.

• Prijs-Kwaliteitverhouding N.v.t.

Ik vind van de bron leuk eerlijk en betrokken!

Energie is een smerige business, het ligt is altijd aan ook is je leverancier nog zo slecht. Maar is je stroom het groen/duurzaam...dat weet je niet. en eigenlijk is het antwoord 'nee'. Maar met bedrijven als vandebron heb ik in ieder geval de hoop dat we het serieus proberen! ik geef voor duurzaamheid niet het hoogste cijfer, maar jullie zijn wel de beste van nederland nu denk ik!

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Groene energie van een bekende afkomst

Bij Vandebron kies je zelf waarvan je de groene energie afneemt. Met zonnepanelen kun je ook deelnemen aan een zonnecollectief, om zo op de meest voordelige manier de opgewekte energie met anderen te delen. OP deze manier heb je een voordelig energiecontract met duidelijke afkomst. Aanrader!

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Echt groene stroom, echt goede service

De klantenservice heeft me goed geholpen met het begrijpen van mijn verbruik. Daarnaast hebben ze goed meegedacht en geholpen met mijn vragen.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Mooi bedrijf met vriendelijke klantenservice

Mooi bedrijf met vriendelijke klantenservice! Ik hoop dat ze hun identiteit kunnen vasthouden in een markt waar nog steeds zoveel misgaat.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

ALS ik contact heb...dan prima service!

Beantwoorden van vragen naar klantenservice per mail problematisch: géén antwoord! Niet een keer maar vaker.

• Prijs-Kwaliteitverhouding

Cash back verstopt in actievoorwaarden

Pas goed op met dit bedrijf, de voorwaarden voor de cash-back zitten verstopt in de stapel aan papier die men aan het begin van de leveringsperiode toestuurt. Niet heel klantvriendelijk.

Goede service en bereikbaarheid

Eenvoudige overstap, alles snel gemonteerd en geïnstalleerd en bij vragen een goede bereikbaarheid.

Goede communicatie

Duidelijkheid!